Viikon ilmaispeli: Megasuosion saavuttanut rytmipeli Friday Night Funkin’ Kommentit pois päältä artikkelissa Viikon ilmaispeli: Megasuosion saavuttanut rytmipeli Friday Night Funkin’

Friday Night Funkin' pelikuvaa

Jos et ole jo pelannut megahitiksi noussutta rytmipeli Friday Night Funkin’:ia, se kannattaa tehdä viimeistään nyt. Neljän suunnan ohjauksella, joka on tullut tutuksi takavuosien tanssipeleistä, toimivassa rytmipelissä vedetään lauluskabaa erilaisia vastustajia vastaan. Pelin kappaleet ovat saaneet pienoisen kulttimaineen.

Peli sai alkunsa Ludum Dare -pelijamista, jonka jälkeen kehittäjät alkoivat työstää valmiimpaa versiota, josta tuli se hitti minä sen tänä päivänä tunnemme. Peli haki myös joukkorahoitusta vuonna 2022 ilmestyvää täysversiota varten. Kehittäjien hakema 60 000 dollaria ei pelkästään tullut täyteen, vaan kampanja keräsi yli kaksi miljoonaa.

Pelaa Friday Night Funkin’:ia täällä

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin PC:llä ja Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy PC:lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi