Viikon ilmaispelit: kieli poskella limailua ja vedenalaista seikkailua Kommentit pois päältä artikkelissa Viikon ilmaispelit: kieli poskella limailua ja vedenalaista seikkailua

ABZU

Games Store jakaa tuttuun tapaan viikottain joko yhtä tai kahta ilmaista peliä. Tällä viikolla ilmaispeleiksi on valikoitunut jälleen kaksi erinomaista indiepeliä, joista ensimmäinen The End Is Nigh hieman pelottava peli pienestä limapallosta nimeltään ja toinen ABZU on puolestaan mukaansatempaava vedenalainen seikkailupeli.

The End Is Nigh

The End Is Nigh on indiekehittäjien Edmund McMillenin ja Tyler Glaielin karmeahko ja rönsyilevä tasoseikkailu. Siinä pieni limapallo yrittää välttää tulevaisuuden kärsimykset ja saadakseen itselleen edes yhden kaverin vaikka pala palalta. Pelissä on valtava määrä tasoja joista osa on toteutettu erittäin näyttävään retrotyyliin.

Osa The End Is Nigh -pelin tasoista on toteutettu erittäin näyttävään retrotyyliin.
Osa The End Is Nigh -pelin tasoista on toteutettu erittäin näyttävään retrotyyliin.

ABZU

ABZU on puolestaan ja Flower -pelien taustalla häärineen Matt Navan ja tämän Giant Squid Studiosin käsialaa. Siinä yksinäinen sukeltaja liitää läpi valtameren, samalla yrittäen palauttaa sen ekosysteemiä ystävällisen valkohain seuraamana. Pelin kiehtova maailma on kuin suoraan unesta ja siellä seikkailevat eliöt ovat oikean elämän inspiroimia. Valtavat kalaparvet reagoivat proseduraalisesti niin pelaajaan kuin petokaloihinkin.

ABZUn kuvankaunis maailma on kuin suoraan unesta
ABZUn kuvankaunis maailma on kuin suoraan unesta

Voit ladata pelit ilmaiseksi Games Store -palvelusta täältä aina ensi viikon torstaihin syyskuun 12. päivä asti.

Kommentoi

Fort Triumph ja RPG in a Box ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fort Triumph ja RPG in a Box ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Fort Triumph

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Fort Triumph -roolistrategiapeliä sekä RPG in a Box -roolipelikonetta.

on viime vuonna ilmestynyt nerokas yhdistelmä XCOM -vuoropohjaisuutta sekä Heroes of Might and Magic -pelejä. Voit rakentaa kaupunkeja, kerätä aarteita sekä parantaa sankareitasi. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

on puolestaan alunperin vuonna 2019 ilmestynyt helppokäyttöinen vokselipohjainen roolipelien luontityökalu. Voit tehdä omia roolipelikokemuksia helposti. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Kommentoi

Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Star Wars: Squadrons

Store jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden 2020 Star Wars: Squadrons -avaruussimulaatiopeliä :lle.

Pelissä pelaajat pääsevät lentelemään Star Wars -universumista tutuilla aluksilla kuten X-Wing ja TIE Fighter. Yksinpelikampanjan lisäksi pelissä on myös kattavia moninpeliominaisuuksia.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi