Viikon ilmaispelit: kieli poskella limailua ja vedenalaista seikkailua Kommentit pois päältä artikkelissa Viikon ilmaispelit: kieli poskella limailua ja vedenalaista seikkailua

ABZU

jakaa tuttuun tapaan viikottain joko yhtä tai kahta ilmaista peliä. Tällä viikolla ilmaispeleiksi on valikoitunut jälleen kaksi erinomaista indiepeliä, joista ensimmäinen  hieman pelottava peli pienestä limapallosta nimeltään Ash ja toinen on puolestaan mukaansatempaava vedenalainen seikkailupeli.

The End Is Nigh

The End Is Nigh on indiekehittäjien Edmund McMillenin ja Tyler Glaielin karmeahko ja rönsyilevä tasoseikkailu. Siinä pieni limapallo Ash yrittää välttää tulevaisuuden kärsimykset ja saadakseen itselleen edes yhden kaverin vaikka pala palalta. Pelissä on valtava määrä tasoja joista osa on toteutettu erittäin näyttävään retrotyyliin.

Osa The End Is Nigh -pelin tasoista on toteutettu erittäin näyttävään retrotyyliin.
Osa The End Is Nigh -pelin tasoista on toteutettu erittäin näyttävään retrotyyliin.

ABZU

ABZU on puolestaan ja -pelien taustalla häärineen Matt Navan ja tämän Giant Squid Studiosin käsialaa. Siinä yksinäinen sukeltaja liitää läpi valtameren, samalla yrittäen palauttaa sen ekosysteemiä ystävällisen valkohain seuraamana. Pelin kiehtova maailma on kuin suoraan unesta ja siellä seikkailevat eliöt ovat oikean elämän inspiroimia. Valtavat kalaparvet reagoivat proseduraalisesti niin pelaajaan kuin petokaloihinkin.

ABZUn kuvankaunis maailma on kuin suoraan unesta
ABZUn kuvankaunis maailma on kuin suoraan unesta

Voit ladata pelit ilmaiseksi Epic Games Store -palvelusta täältä aina ensi viikon torstaihin syyskuun 12. päivä asti.

Ritareita pataan ilmaiseksi – Chivalry 2 ladattavissa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Ritareita pataan ilmaiseksi – Chivalry 2 ladattavissa PC:lle

Chivalry 2

tarjoaa jälleen herkullisen ilmaispelin -pelaajille! Suosittu keskiaikaan sijoittuva moninpeli on parhaillaan lunastettavissa ilmaiseksi.

Torn Banner Studiosin kehittämä Chivalry 2 vie pelaajat keskelle kaaosta ja verta. 64 pelaajan massiivissa taisteluissa yhdistyvät miekat, keihäät ja kirveet epätavallisempiin aseisiin kuten tuoleihin, kanoihin ja jopa hevosen lantaan. Pelaajat voivat valita useista eri luokista ja pelityyleistä, taistella jalkamiehenä tai ratsuväen mukana.

Chivalry 2 tarjoaa intensiivisen ja verisen pelikokemuksen, jossa pelaajat voivat tuntea keskiaikaisten taisteluiden raivon ja jännityksen. Älä missaa tätä tilaisuutta lisätä peli kirjastoosi ilmaiseksi!

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War -strategiapeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War -strategiapeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War

Vuoropohjainen strategiapeli Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä ja Epic Games Storesta.

Alunperin vuonna 2018 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät taistelemaan yhdellä neljästä ryhmittymästä: Space Marines, Astra Militarum, Orks sekä Necrons.

Pelissä taistellaan Gladius Prime planeetan herruudesta laajentaen valtakuntaa, halliten resursseja, kehittäen uusia teknologioita sekä rakentaen voimakkaita armeijoita.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Epic Games Storesta.