Viikon ilmaispelit: kieli poskella limailua ja vedenalaista seikkailua Kommentit pois päältä artikkelissa Viikon ilmaispelit: kieli poskella limailua ja vedenalaista seikkailua

ABZU

Epic Games Store jakaa tuttuun tapaan viikottain joko yhtä tai kahta ilmaista peliä. Tällä viikolla ilmaispeleiksi on valikoitunut jälleen kaksi erinomaista indiepeliä, joista ensimmäinen  hieman pelottava peli pienestä limapallosta nimeltään ja toinen ABZU on puolestaan mukaansatempaava vedenalainen seikkailupeli.

The End Is Nigh on indiekehittäjien Edmund McMillenin ja Tyler Glaielin karmeahko ja rönsyilevä tasoseikkailu. Siinä pieni limapallo yrittää välttää tulevaisuuden kärsimykset ja saadakseen itselleen edes yhden kaverin vaikka pala palalta. Pelissä on valtava määrä tasoja joista osa on toteutettu erittäin näyttävään retrotyyliin.

Osa The End Is Nigh -pelin tasoista on toteutettu erittäin näyttävään retrotyyliin.
Osa The End Is Nigh -pelin tasoista on toteutettu erittäin näyttävään retrotyyliin.

ABZU

ABZU on puolestaan Journey ja Flower -pelien taustalla häärineen Matt Navan ja tämän Giant Squid Studiosin käsialaa. Siinä yksinäinen sukeltaja liitää läpi valtameren, samalla yrittäen palauttaa sen ekosysteemiä ystävällisen valkohain seuraamana. Pelin kiehtova maailma on kuin suoraan unesta ja siellä seikkailevat eliöt ovat oikean elämän inspiroimia. Valtavat kalaparvet reagoivat proseduraalisesti niin pelaajaan kuin petokaloihinkin.

ABZUn kuvankaunis maailma on kuin suoraan unesta
ABZUn kuvankaunis maailma on kuin suoraan unesta

Voit ladata pelit ilmaiseksi Epic Games Store -palvelusta täältä aina ensi viikon torstaihin syyskuun 12. päivä asti.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: A Game of Thrones: The Board Game sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

Car Mechanic Simulator 2018

Car Mechanic Simulator 2018 on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi

System Shock -uusinnosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock -uusinnosta saatiin uusi traileri

System Shock

Nightdive Studios on julkaissut kovasti odotetusta alkuperäisen System Shock -pelin uusinnosta uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla kuullaan alkuperäisestä pelistä tutun pahansuovan tekoälyn Shodanin ääninäyttelijä Terri Brosius. Lisäksi videolla on uutta pelikuvaa tutuista kohtauksista.

Julkaisu tapahtuu yhdessä kehittäjä Nightdive Studiosin ja julkaisija Prime Matterin toimesta. Prime Matter on osa Koch Media konsernia ja on julkaissut pelejä kuten Kingdom Come: Deliverance sekä Wasteland 3.

System Shock -uusinto on ollut kehitteillä jo pitkään aina vuoden 2016 Kickstarter huumasta lähtien. Pelin piti alunperin ilmestyä jo vuonna 2018, mutta kehittäjien suunnitelmat olivat liian laajat ja homma levisi pian käsiin. Sittemmin kehittäjät ovat palanneet takaisin alkuperäiselle uskollisempaan linjaan.

System Shock -uusinto ilmestyy vuoden 2022 puolella PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi