Viikon pelisuositus: Dauntless – Behemotin päihitystä kavereiden kanssa! Kommentit pois päältä artikkelissa Viikon pelisuositus: Dauntless – Behemotin päihitystä kavereiden kanssa!

Moi vaan metsästäjä! Kaipaatko vähän jännitystä elämään? Dauntlessissa pääset taistelemaan jättimäisiä Behemoth-hirviöitä vastaan kavereiden kanssa. Pelaaminen on ilmaista, joten ei muuta kuin lataus käyntiin!

Pelissä on ihan hullu määrä erilaisia aseita. Voit heilutella jättimäistä moukaria, tanssia terästen pyörremyrskynä tai ampua tykillä, joka saa maan tärisemään. Mitä ikinä haluatkaan räiskiä, sopiva ase löytyy varmasti.

Behemothien päihittämisestä saat myös saalista, josta voit väsätä itse itsellesi entistä parempia haarniskoita ja aseita. Mitä enemmän metsästät, sitä coolimpi slayeri sinusta tulee!

ei ole vain taistelua. Ramsgate-nimisessä kaupungissa voit hengailla muiden pelaajien kanssa, ottaa vastaan erilaisia tehtäviä tai vaikka treenata taistelukentällä. Kaupungin ulkopuolella on myös erilaisia metsästysalueita, joissa jokaisella on omat uniikit Behemothsinsa.

Haasteita metsästäjille: Eskalaatiot ja koetukset

Dauntless tarjoaa myös erityisiä haasteita kokeneemmille Slayereille. Eskalaatiot ja koetukset ovat omia pelitilojaan, jotka testaavat sekä yksilötaitojasi että tiimityöskentelyäsi.

Eskalaatiot (Escalations) vievät sinut nopeasti vaikeutuvien Behemoth-aaltojen läpi. Jokaisen aallon jälkeen voit valita erilaisia vahvistuksia, jotka auttavat sinua seuraavassa taistelussa. Eskalaatioiden tavoitteena on selviytyä mahdollisimman korkealle tasolle ja päihittää lopullinen Behemoth-bossi.

Koetukset (Trials) ovat viikoittain vaihtuvia erityisiä metsästystehtäviä, joissa taistelet muita pelaajia vastaan aikataulukon kärkipaikasta. Koetukset vaativat tarkkaa suunnittelua ja parasta mahdollista suoritusta, sillä kilpailu on tiukkaa!

Eskalaatioista ja Koetuksista saat erityisiä palkintoja, joita et löydä mistään muualta pelistä. Nämä palkinnot voivat olla esimerkiksi ainutlaatuisia aseiden ja haarniskoiden osia tai kosmeettisia esineitä, joilla voit näyttää muille Slayereille taitosi.

Joten jos etsit haastetta ja haluat testata rajojasi, niin Eskalaatiot ja koetukset ovat sinulle varten!

Slayerin polku: Voiman kasvattaminen

Dauntlessissa et pelkästään taistele, vaan myös kehität koko ajan hahmoasi. Slayerin polku on uusi kehitys systeemi, joka antaa sinulle vapautta valita, miten haluat hahmosi kasvavan.

  • Pääpolku (Main Path): Tämä polku keskittyy aseiden ja varusteiden parantamiseen. Kun metsästät ja suoritat tehtäviä, ansaitset kokemusta, joka nostaa aseiden tasoa. Mitä korkeampi taso, sitä vahvempi ase. Voit myös ”uudelleenvalaa” aseita, mikä nostaa niiden maksimipotentiaalia entisestään.
  • Sivupolut (Side Paths): Slayerin polulla on myös sivupolkuja, jotka avaavat uusia metsästysalueita, Behemoth-lajeja, aseiden muokkauksia ja passiivisia bonuksia. Näiden avulla voit erikoistua tietynlaiseen metsästykseen tai taistelutyyliin.

Slayerin polku antaa sinulle paljon vapautta luoda juuri sellainen Slayer, kuin haluat olla. Haluatko keskittyä yhteen asetyyppiin ja maksimoida sen voiman? Vai haluatko olla monipuolisempi ja kokeilla kaikkia erilaisia aseita? Valinta on sinun!

Dauntless on täydellinen peli, jos etsit ilmaista ja vauhdikasta toimintaa kavereiden kanssa. Taistele jättiläisiä Behemoth-hirviöitä vastaan, kokeile erilaisia aseita ja muodostu legendaksi Slayereiden joukossa! Nyt Behemothit eivät pärjää sulle!

Bonusvinkki: Behemotit eivät ole vain isoja möhkäleitä. Niillä kaikilla on heikkoudet! Eri elementtien aseet toimivat eritavalla eri elementtien Behemotheja vastaan. Selvitä, mikä toimii parhaiten, ja katso Behemothien murenevan!

Artikkeli: Samuli Annala

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War -strategiapeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War -strategiapeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War

Vuoropohjainen strategiapeli Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä ja Epic Games Storesta.

Alunperin vuonna 2018 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät taistelemaan yhdellä neljästä ryhmittymästä: Space Marines, Astra Militarum, Orks sekä Necrons.

Pelissä taistellaan Gladius Prime planeetan herruudesta laajentaen valtakuntaa, halliten resursseja, kehittäen uusia teknologioita sekä rakentaen voimakkaita armeijoita.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Epic Games Storesta.

Klassiset aavikkoautot saapuvat Trackmania -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset aavikkoautot saapuvat Trackmania -peliin

Trackmania 20th Anniversary_ Desert Update Trailer 0-8 screenshot Large

juhlistaa 20-vuotista taivaltaan tuomalla takaisin alkuperäisen pelin vauhdikkaat aavikkoautot! Tämä päivitys on osa juhlintaa, jossa pelisarjan klassikkoautot ja -elementit tekevät paluun nykyaikaiseen Trackmaniaan.

Uusi Desert Car -päivitys sisältää kaiken tarvittavan aavikkokisojen hurjaan menoon: päivitetyn aavikkoauton, joka on viritetty toimimaan sulavasti modernissa pelimaailmassa, sekä 70 uutta rakennuspalikkaa ja 200 uutta lisäosaa ratojen rakentamiseen. Päivitykseen sisältyy myös uusia erikoisuuksia, kuten Desert Car -portti, innovatiiviset tasosilmukat ja entistä realistisemmat kivet ja kalliot ratojen maisemointiin.

Ajamisen lisäksi päivitys tarjoaa uutta pelattavaa Discovery-pelikampanjan muodossa. Kampanja sisältää 25 vauhdikasta uutta rataa ja maailmanlaajuisen ranking-listan, josta kolme parasta pelaajaa palkitaan 20. kesäkuuta. Pelipäivityksen myötä mukaan tulee myös päivittäisiä kisoja ja turnauksia, joissa kisataan aavikkoaiheisilla radoilla. Ensimmäisten cup-voittajien joukosta arvotaan myös Trackmania-aiheisia palkintoja.

Trackmania on luova ja vauhdikas ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda omia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvituksensa rajoittamana. Peruspelin voi ladata ilmaiseksi ja laajemmat Standard- ja Club-versiot ovat saatavilla 9,99 € ja 29,99 € hintaan.