Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 13 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 13

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Animal

Julkaistu: Maaliskuu 23. Kehittäjä: Games Incubator

Animal on ensimmäisen persoonan simulaattori, jossa on kyse hylättyjen eläinten hoitamisesta. Nelijalkaisten ystävien luottamus on ansaittava mm. silittämällä, herkkuja antamalla ja leikittämällä. Eläimiin on tutustuttava tarpeeksi hyvin, jotta löytää niille parhaiten soveltuvan kodin. Simulaattori näyttää yllättävän yksityiskohtaiselta, ja siinä on paljon siistejä ominaisuuksia, kuten mahdollisuus pukea ja kuvata hoidossasi olevia eläimiä.

Julkaistu: Maaliskuu 24. Kehittäjä: Miju Games

on avaruudessa selviytymisen avoimen maailman terraformoiva askartelupeli. Tehtävänäsi on muokata vihamielisen planeetan ekosysteemiä ihmisille elämiskelpoiseksi. Pelissä yrität selviytyä, kerätä resursseja, rakentaa tukikohtaasi ja luoda sitten happea, lämpöä ja painetta upouuden biosfäärin luomiseksi, koko ajan kuitenkin omaa happi varaasi tarkkaillen – tämä on kuitenkin selviytymispeli. The Planet Crafter on Early Access tapaus, ja kehittäjien mukaan se voi olla siellä yhdestä kahteen vuotta, mutta lisäsisältöä aiotaan lisätä sen aikana.

A Memoir Blue

Julkaistu: Maaliskuu 25. Kehittäjä: Cloisters Interactive

A Memoir Blue on värikäs ja rento peli kuuluisasta uimarista pohtimassa levotonta menneisyyttään. Lähde mieleenpainuvalle matkalle Miriamin myrskyisään lapsuuteen ja monimutkaiseen suhteeseen, jonka hän jakoi omistautuneen äitinsä kanssa. A Memoir Blue on lyhyt ja suloinen tapaus, jonka taidetyyli yhdistää mieleenpainuvasti käsin piirrettyä taidetta 3D-malleihin.

Julkaistu: Maaliskuu 24. Kehittäjä: Sunwolf Entertainment

on ei-lineaarinen 2D-toimintatasohyppely, mutta sen Peru-vaikutteinen asetus on suuri vetokortti, kuten myös sen toiminnan nopeatempoinen sujuvuus. Nin nimisellä hahmolla tutkit hajallaan olevaa toisiinsa yhdistettyä karttaa, taistelet ja kehität taitojasi ja etsit ja voitat vartijoita, jotka varastivat auringon voiman.

Julkaistu: Maaliskuu 24. Kehittäjä: Fourexo Entertainment

on 3D kaupunginrakennus simulaatio peli. Siinä keskitytään voimakkaasti resurssien ja talouden hallintaan, mikä tarkoittaa, että käytät enemmän aikaa tuotantoketjuista stressaamiseen kuin metropolisi layoutin suunnitteluun, vaikka teetkin tietysti myös jälkimmäistä. Peliin odotetaan lisää karttoja ja rakennuksia Highrise Cityn ollessa Early Access -tilassa, ja sen odotetaan valmistuvan joskus tänä vuonna.

Kommentoi

Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle

Redout 2

34BigThings on ilmoittanut viivästyttävänäsä nopeatempoisen ja futuristisen Redout 2 -ajopelin julkaisua kesäkuun 16. päivälle. Pelin piti alunperin ilmestyä konsoleille ja :lle tällä viikolla toukokuun 26. päivä.

Kehittäjä ilmoitti aiheesta Twitter -viestissään, jossa se kertoo tarvitsevansa lisäaikaa pelin viimeistelemiselle.

Peli on jatkoa alunperin vuonna 2016 ilmestyneelle Redout -pelille ja jatko-osassa on 36 rataa. Ajaa voi niin yksin kampanjatilassa tai verkossa 12 pelaajan kisoissa ja eri pelitiloissa kuten Arena Races, Time Attacks, Last Man Standing sekä Boss Races.

Valittavana on 12 erilaista ajoneuvon pohjaa joihin voi valita rakettimoottorit, vakaimet, peräsimet, magneetit, välijäähdyttimet, siivet sekä spoilerit.

Redout 2 ilmestyy kesäkuun 16. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille sekä :lle Storen ja Steamin kautta.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti

Tyranny

Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee edullisesti isometrisiä roolipelejä, imperiumin rakentamista sekä muuta strategiaa. Mukana on pelejä kuten Tyranny, Pathfinder: Kingmaker sekä Gordian Quest.

Paketti maksaa yhteensä 11,93 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pathfinder: Kingmaker Enhanced Plus Edition
  • Pathfinder: Kingmaker – Royal Ascension DLC -lisäosa
  • Pathfinder: Kingmaker – The Wildcards -lisäosa
  • Gordian Quest
  • Field of Glory: Empires
  • Plebby Quest: The Crusades
  • Ember
  • CROSSBOW: Bloodnight
  • Tyranny – Deluxe Edition

Paketti on ostettavissa täältä aina kesäkuun 8. päivään asti. Kaikki pelit ovat koodeja Steam -palveluun PC:lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.

Kommentoi