Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 14 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 14

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Julkaistu: Maaliskuu 31. Kehittäjä: Andrew Willman

on upean näköinen strateginen Japani-RPG, jossa on paljon avoimempi lähestymistapa kenttien tutkimiseen aikalaisiinsa verrattuna. Tässä epälineaarisessa Indie pelissä sinulla ja puolueellasi on tavoitteita, kuten päihittää pomoja ja kerätä kristalleja, mutta voit tehdä sen kaiken milloin ja missä vain järjestyksessä haluat.

Julkaistu: Huhtikuu 1. Kehittäjä: Daisy Games

on minimalistinen ja samalla haastava pulmapeli usealla kymmenellä tasolla, joilla rakennat erilaisia kreikkalaisia rakennuksia ja monumentteja työntämällä oikeat lohkot paikoilleen, mutta näiden lohkojen on oltava oikean värisiä. Pelissä on tulostaulukko ja ” undo”, joiden pitäisi tehdä asioista ja kenttien läpäisemisestä vähemmän stressaavia.

Quijote: Quest for Glory

Julkaistu: Maaliskuu 31. Kehittäjä: Cubus Games

on taktinen korttistrategiapeli, joka perustuu Miguel de Cervantesin klassiseen 1600-luvun romaaniin Don Quijote. Peli lanseerattiin viimeviikolla Early Accessiin ja sen Early Access -versiossa on kaksi seitsemästä suunnitellusta luvusta, ja sen odotetaan julkaistavan versioon 1.0 kevääseen 2022 mennessä.

Princess Farmer

Julkaistu: Maaliskuu 31. Kehittäjä: Samobee Games

Tässä on visuaalisen romaanin ja match-3-genren hybridi pikselitaiteella, joka on niin värikäs, että Samobee Gamesin tiimi on varmasti keksinyt uusia värejä. Pelissä on joukko ihastuttavia hahmoja, joiden kanssa voi ystävystyä, ratkaista mysteerejä sekä kerätä muotia. Pelissä seurataan prinsessaviljelijää, joka sattuu olemaan pupu. Peliä on ilo katsella ja se tukee paikallista yhteistyöpeliä.

G-Darius HD

Julkaistu: Maaliskuu 30. Kehittäjä: Corp, M2 Co., LTD

G-Darius on vaakasuunnassa rullaava toiminta Arcade räiskintä peli. Tässä HD-remaster G-Dariuksessa on 5 versiota kyseisestä pelistä uusilla ominaisuuksilla, parannuksilla ja Steamin omilla lisäominaisuuksilla.

Kommentoi

Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle

Redout 2

on ilmoittanut viivästyttävänäsä nopeatempoisen ja futuristisen Redout 2 -ajopelin julkaisua kesäkuun 16. päivälle. Pelin piti alunperin ilmestyä konsoleille ja :lle tällä viikolla toukokuun 26. päivä.

Kehittäjä ilmoitti aiheesta Twitter -viestissään, jossa se kertoo tarvitsevansa lisäaikaa pelin viimeistelemiselle.

Peli on jatkoa alunperin vuonna 2016 ilmestyneelle Redout -pelille ja jatko-osassa on 36 rataa. Ajaa voi niin yksin kampanjatilassa tai verkossa 12 pelaajan kisoissa ja eri pelitiloissa kuten Arena Races, Time Attacks, Last Man Standing sekä Boss Races.

Valittavana on 12 erilaista ajoneuvon pohjaa joihin voi valita rakettimoottorit, vakaimet, peräsimet, magneetit, välijäähdyttimet, siivet sekä spoilerit.

Redout 2 ilmestyy kesäkuun 16. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Switch -konsoleille sekä :lle Games Storen ja Steamin kautta.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti

Tyranny

Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee edullisesti isometrisiä roolipelejä, imperiumin rakentamista sekä muuta strategiaa. Mukana on pelejä kuten Tyranny, Pathfinder: Kingmaker sekä Gordian Quest.

Paketti maksaa yhteensä 11,93 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pathfinder: Kingmaker Enhanced Plus Edition
  • Pathfinder: Kingmaker – Royal Ascension DLC -lisäosa
  • Pathfinder: Kingmaker – The Wildcards -lisäosa
  • Gordian Quest
  • Field of Glory: Empires
  • Plebby Quest: The Crusades
  • Ember
  • CROSSBOW: Bloodnight
  • Tyranny – Deluxe Edition

Paketti on ostettavissa täältä aina kesäkuun 8. päivään asti. Kaikki pelit ovat koodeja Steam -palveluun PC:lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.

Kommentoi