Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 14 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 14

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Crystal Project

Julkaistu: Maaliskuu 31. Kehittäjä: Andrew Willman

on upean näköinen strateginen Japani-RPG, jossa on paljon avoimempi lähestymistapa kenttien tutkimiseen aikalaisiinsa verrattuna. Tässä epälineaarisessa Indie pelissä sinulla ja puolueellasi on tavoitteita, kuten päihittää pomoja ja kerätä kristalleja, mutta voit tehdä sen kaiken milloin ja missä vain järjestyksessä haluat.

Sokobos

Julkaistu: Huhtikuu 1. Kehittäjä: Daisy Games

on minimalistinen ja samalla haastava pulmapeli usealla kymmenellä tasolla, joilla rakennat erilaisia kreikkalaisia rakennuksia ja monumentteja työntämällä oikeat lohkot paikoilleen, mutta näiden lohkojen on oltava oikean värisiä. Pelissä on tulostaulukko ja ”infinite undo”, joiden pitäisi tehdä asioista ja kenttien läpäisemisestä vähemmän stressaavia.

Quijote: Quest for Glory

Julkaistu: Maaliskuu 31. Kehittäjä: Cubus Games

on taktinen korttistrategiapeli, joka perustuu Miguel de Cervantesin klassiseen 1600-luvun romaaniin Don Quijote. Peli lanseerattiin viimeviikolla Early Accessiin ja sen Early Access -versiossa on kaksi seitsemästä suunnitellusta luvusta, ja sen odotetaan julkaistavan versioon 1.0 kevääseen 2022 mennessä.

Princess Farmer

Julkaistu: Maaliskuu 31. Kehittäjä: Samobee Games

Tässä on visuaalisen romaanin ja match-3-genren hybridi pikselitaiteella, joka on niin värikäs, että Samobee Gamesin tiimi on varmasti keksinyt uusia värejä. Pelissä on joukko ihastuttavia hahmoja, joiden kanssa voi ystävystyä, ratkaista mysteerejä sekä kerätä muotia. Pelissä seurataan prinsessaviljelijää, joka sattuu olemaan pupu. Peliä on ilo katsella ja se tukee paikallista yhteistyöpeliä.

G-Darius HD

Julkaistu: Maaliskuu 30. Kehittäjä: Taito Corp, M2 Co., LTD

G-Darius on vaakasuunnassa rullaava toiminta Arcade räiskintä peli. Tässä HD-remaster G-Dariuksessa on 5 versiota kyseisestä pelistä uusilla ominaisuuksilla, parannuksilla ja Steamin omilla lisäominaisuuksilla.

Sea of Thieves saavutti 40 miljoonan rosvon rajapyykin Kommentit pois päältä artikkelissa Sea of Thieves saavutti 40 miljoonan rosvon rajapyykin

Sea of Thieves Season 11

Merirosvoseikkailupeli on saavuttanut vaikuttavan 40 miljoonan pelaajan rajapyykin juuri ennen sen rantautumista :lle, pelin kehittäjä ilmoittaa.

Vuodelle 2018 sijoittuvassa blogikirjoituksessa johtava tuottaja Joe Neate kertoo 40 miljoonan pelaajan jakautuvan Xboxin, Windows 10:n ja Steamin pelaajien kesken. Rare on julkaissut yli 100 ilmaista päivitystä pelin julkaisun jälkeen Onelle ja :lle kuusi vuotta sitten. Pian julkaistava 12. kausi tuo mukanaan uusia lisäyksiä, kuten heittoveitset ja Bone Callerin.

Sea of Thieves saapuu PlayStation 5:lle huhtikuun 30. päivä. Premium-versio tarjoaa viiden päivän ennakkotilaajille pääsyn peliin jo huhtikuun 25. päivästä alkaen. Edistyminen ja esineet siirtyvät Xbox- ja PS5-version välillä, ja pelissä on ”vain PlayStation” palvelimet, joilla pelaajat voivat halutessaan poistaa käytöstä moninpelin eri alustojen välillä. Suorituskykyvaihtoehdot vastaavat Xbox Series X -versiota, ja PS5-versiossa on 60 peruspokaalia sekä Platina-pokaali nimeltä ”Merirosvojen Perfektionisti”.

Sea of Thieves

Sea of Thievesin julkaisua pidettiin aikanaan Rarelle kriittisen tärkeänä pelinä, sillä studio oli tehnyt muutaman Kinect Sports -pelin ennen kuin luopui liiketunnistamislisälaitteesta. Sea of Thievesistä on kuitenkin tullut Rarelle menestys ja yksi sen kautta aikojen eniten pelatuista peleistä. Tulevaisuuden suunnitelmista ei ole vielä tietoa, mutta Rare työstää edelleen vuonna 2019 julkistettua Everwildia, jolla ei ole vielä virallista julkaisupäivää.

Sea of Thieves on viimeisin Xbox-peli, joka hyppää kilpaileville alustoille. Aiemmin vastaavan siirtymän ovat tehneet Obsidianin Grounded ja Pentiment sekä Tango Gameworksin Hi-Fi Rush. Microsoft testaa nyt multialustastrategiaa tällä kvartetilla ja saattaa tulevaisuudessa julkaista lisää omia ensisijaisia pelejään myös muille kuin Xbox-konsoleille.

Lähde: IGN

Ennakko alamaailmaan – Hades II tekninen testi avautuu Kommentit pois päältä artikkelissa Ennakko alamaailmaan – Hades II tekninen testi avautuu

Hades II

on ilmoittanut teknisen testin järjestämisestä tulevalle -jatko-osalle . Testi antaa innokkaille pelaajille mahdollisuuden kurkistaa peliin ennen sen -julkaisua myöhemmin tänä vuonna.

Testi tarjoaa pienen maistiaisen pelin alkuvaiheesta, keskittyen pelin ensimmäiseen suurempaan alueeseen sekä muutamiin pelin alkuvaiheen hahmoihin, järjestelmiin ja sisältöön. Supergiant kuitenkin korostaa testin rajallista laajuutta, sillä se on pienempi kuin Early Access -versiossa tarjottava sisältö.

Kaikki eivät pääse osallistumaan testiin. Pelaajat voivat ilmoittautua mukaan Hades II:n -sivulla, mutta vain valittu joukko pelaajia pääsee mukaan. Supergiant lähettää osallistujille sähköpostikutsun, jossa on ohjeet pelin lataamiseen. He aikovat laajentaa testiryhmää vähitellen ajan myötä.

Hades II

”Vaikka et heti saisikaan kutsua tekniseen testiin, sinut voidaan silti kutsua myöhemmin”, Supergiant vakuuttaa. Heidän lähestymistapansa on kutsua ensin pieni ryhmä pelaajia, käsitellä kaikki ilmenevät ongelmat ja sitten laajentaa testiryhmää asteittain.

Teknisen testin arvioidaan kestävän ”viikosta kuukauteen”. Joten jos jo malttamattomana odotat palata Manalaan ja taistella myyttisiä vihollisia vastaan, suuntaa Hades II:n Steam-sivulle ja ilmoittaudu mukaan saadaksesi mahdollisuuden osallistua!

Lähde: PC Gamer