Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 17 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 17

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Terraformers

Julkaistu: Huhtikuu 21. Kehittäjä: Asteroid Lab

Terraformers on strateginen ja laaja siirtokuntien rakennus- ja resurssienhallintapeli. Pelissä tutkit punaista planeettaa, kehität upeita kaupunkeja, levität elämää ja maallistat planeettaa kunnianhimoisilla projekteilla. Viime viikolla Terraformers lanseerattiin Early Accessiin, ja on siellä todennäköisesti noin kuusi kuukautta, ja tässä välivaiheessa siihen on suunniteltu tulevan paljon enemmän sisältöä.

Skábma – Snowfall

Julkaistu: Huhtikuu 22. Kehittäjä: Red Stage Entertainment

Skábma on kertomuskeskeinen kolmannen persoonan seikkailu peli, joka on ”ennen näkemätön esitys” saamelaisista, jotka ovat alkuperäiskansoja modernin Skandinavian (ja hieman Venäjän) pohjoisimmissa osissa. Pelin päähenkilö Áilu asuu kylässä, jossa on mystinen sairaus, ja kaiken tämän keskellä hän löytää lumotun rummun, joka sisältää ”kauan kadonnutta tietoa saamelaisparantajasta”. Ja niin seuraa matka neljän tutun hengen löytämiseksi, jotka paitsi auttavat pääsemään eroon kylää piinaavasta taudista, myös antavat Áilulle entistä kätevämpiä läpikulkutaitoja.

Lila’s Ark

Julkaistu: Huhtikuu: 21. Kehittäjä: Monolith of Minds

Lila’s Ark on pikselitaiteellinen seikkailu peli, joka muistuttava -peliä. Pelissä on unenomainen värimaailma jossa Lila ja hänen ystävänsä elävät eräänlaisessa psykedeelisessä utopiassa. Suojaa tätä runollista ja mystistä maailmaa omituisilta eläimiltä ja rankaisevilta pomoilta. Lila’s Ark on täynnä salaisuuksia, arvoituksia ja musiikkia.

Julkaistu: Huhtikuu 21. Kehittäjä: ALPHAWING Inc.

on nopea rogueliitin toimintapeli, jonka tasot muuttuvat jokaisen pelikerran aikana. pelissä taistelet samurai- ja demonilaumoja vastaan kerätäksesi taistelutekniikoita ja hioaksesi taistelutyyliäsi voittaaksesi Yamata-no-Orochin, japanin mytologian kahdeksanpäisen lohikäärmeen. Uutta rogueliittia on vaikea myydä vuonna 2022, mutta ympäristön ja taiteen yhdistelmä auttaa Samurai Bringeria erottumaan joukosta.

Julkasitu: Huhtikuu: 21. Kehittäjä: 12B3

on roistomainen seikkailu peli, joka vie sinut taistelun ytimeen. Pelissä voit hallita yli 4000 hyökkäystä, rakentaa ainutlaatuisen kokonaisuuden ja katsoa, onko sinulla tarvittavat välineet ja taidot tämän värikkään pelin syklin lopettamiseen.

Kommentoi

Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle

Redout 2

34BigThings on ilmoittanut viivästyttävänäsä nopeatempoisen ja futuristisen 2 -ajopelin julkaisua kesäkuun 16. päivälle. Pelin piti alunperin ilmestyä konsoleille ja PC:lle tällä viikolla toukokuun 26. päivä.

Kehittäjä ilmoitti aiheesta Twitter -viestissään, jossa se kertoo tarvitsevansa lisäaikaa pelin viimeistelemiselle.

Peli on jatkoa alunperin vuonna 2016 ilmestyneelle Redout -pelille ja jatko-osassa on 36 rataa. Ajaa voi niin yksin kampanjatilassa tai verkossa 12 pelaajan kisoissa ja eri pelitiloissa kuten Arena Races, Time Attacks, Last Man Standing sekä Boss Races.

Valittavana on 12 erilaista ajoneuvon pohjaa joihin voi valita rakettimoottorit, vakaimet, peräsimet, magneetit, välijäähdyttimet, siivet sekä spoilerit.

2 ilmestyy kesäkuun 16. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle Epic Games Storen ja Steamin kautta.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti

Tyranny

Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee edullisesti isometrisiä roolipelejä, imperiumin rakentamista sekä muuta strategiaa. Mukana on pelejä kuten Tyranny, Pathfinder: Kingmaker sekä Gordian Quest.

Paketti maksaa yhteensä 11,93 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pathfinder: Kingmaker Enhanced Plus Edition
  • Pathfinder: Kingmaker – Royal Ascension DLC -lisäosa
  • Pathfinder: Kingmaker – The Wildcards -lisäosa
  • Gordian Quest
  • Field of Glory: Empires
  • Plebby Quest: The Crusades
  • Ember
  • CROSSBOW: Bloodnight
  • Tyranny – Deluxe Edition

Paketti on ostettavissa täältä aina kesäkuun 8. päivään asti. Kaikki pelit ovat koodeja Steam -palveluun PC:lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.

Kommentoi