Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 18 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 18

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Haiku, the Robot

Julkaistu: Huhtikuu 28. Kehittäjä: Mister Morris Games

on jälleen yksi uusi 2D-hyppely seikkailu metroidvania. Pelissä pelaat Haiku nimisellä robotilla ja tutkit suurta toisiinsa liittyvää maailmaa, etsit ja löydät tehosteita, hakkeroit ja leikkaat pahantahtoisia koneita ja pyrit vähitellen saamaan otteen siitä, mitä tässä suloisessa mekaanisessa maailmassa tapahtuu. Pelissä on olemassa joitain hieman uusia järjestelmiä – kuten ”lämpömittari”, joka määrittää, kuinka monta erikoiskykyä voit käyttää ennen jäähdytyksen alkamista.

Kaiju Wars

Julkaistu: Huhtikuu 28. Kehittäjä: Foolish Mortals Games, Michael Long

on vanhan koulun vuoropohjainen strategiapeli, mutta hyökkääjät ovat jättiläis Kaiju-hirviöitä. Kaiju Wars lainaa Into the Breach -käänteen, jossa voi nähdä hirviöiden seuraavan liikkeen. Jättiläis hirviöiden torjumiseksi sinulla on suihkukoneita ja tankkeja, jotka voi varustaa houkuttelevan epärealistisilla aseilla. Tehokkuus on myös tärkeää, koska jokainen viidestä hirviöstä muuttuu jokaisen kohtaamisen aikana ja tulee vahvemmaksi ja hankalammaksi. Pelissä voi suunnitella myös omia tasoja.

Deadly Dozen Reloaded

Julkaistu: Huhtikuu 29. Kehittäjä: N-Fusion Interactive

Tässä on uusintaversio Dirty Dozenista, vuoden 2001 ryhmäpohjaisesta kolmannen persoonan ammuskelusta, joka oli saanut inspiraationsa samannimisestä toisen maailmansodan sotaelokuvasta. Peli ei ollut erityisen suosittu, mutta on mielenkiintoista nähdä tämä uusintaversio, varsinkin kun taktiset yksinpeli räiskintäpelit ovat harvinaisia. on täydellinen uusintaversio alkuperäisestä joukkuepohjaisesta kolmannen persoonan räiskintäpelistä. Reloaded on tehty uudessa moottorissa päivitetyillä kartoilla, grafiikoilla ja tehtävillä, ja se vie tämän klassisen franchising-sarjan ja tuo sen nykyaikaisten yleisöjen ulottuville.

MACE: Mapinguari's Temple

Julkaistu: Huhtikuu 29. Kehittäjä: Tavern Tale Studio

MACE: Mapinguari's Temple on moninpeli kauhupeli, jossa on seikkailullisia ja sosiaalisia elementtejä. Pelissä jopa 10 pelaajaa sukeltaa laajaan, labyrinttimäiseen temppeliin kerätäkseen kolme esinettä. Matkan varrella sinun on varottava ansoja, mutta mikä tärkeämpää, sinun on pidettävä silmällä yhteistyökumppaneiden epäilyttävää toimintaa, koska yksi heistä on ”petollinen kultisti”. Kultistina pelaaminen kuulostaa mahtavalta: voit kutsua pahiksia onnettomien ”ystäviesi” kimppuun ja voit myös vain sotkea ympäristöä loputtoman julmilla tavoilla. Tämä näyttää hauskalta, vaikka ei ole vielä nähtävissä, houkutteleeko se terveen pelaajakunnan.

Metal Mind

Julkaistu: Huhtikuu 25. Kehittäjä: Whirllaxy Studio

on ylhäältä alaspäin suunnattu roguelike räiskintäpeli, jossa pelaat koneena, jonka tehtävänä on vastustaa sortavaa ihmiskuntaa. Koska olet mech, kehosi on melko modulaarinen, ja suuri osa Metal Mindin vetovoimasta on varustaa sotarobotti upeilla aseilla ja komponenteilla, jotka vaikuttavat dramaattisesti pelityyliisi.

Kommentoi

TGV Voyages Train Simulator ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa TGV Voyages Train Simulator ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

TGV Voyages Train Simulator

Junasimulaatioiden faneille on tarjolla ilmaista pelattavaa, sillä on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamissä.

Pelissä pääsee kokemaan Ranskan maaseutujen läpi syökseviä luotijunia kuljettajan näkökulmasta. Pelin pääosassa on TGV Duplex -juna.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina kesäkuun 2. päivä asti.

Kommentoi

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War

Vuoropohjainen strategiapeli Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Alunperin vuonna 2018 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät taistelemaan yhdellä neljästä ryhmittymästä: Space Marines, Astra Militarum, Orks sekä Necrons.

Pelissä taistellaan Gladius Prime planeetan herruudesta laajentaen valtakuntaa, halliten resursseja, kehittäen uusia teknologioita sekä rakentaen voimakkaita armeijoita.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle täältä aina kesäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi