Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 18 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 18

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Haiku, the Robot

Julkaistu: Huhtikuu 28. Kehittäjä: Mister Morris Games

on jälleen yksi uusi 2D-hyppely seikkailu metroidvania. Pelissä pelaat Haiku nimisellä robotilla ja tutkit suurta toisiinsa liittyvää maailmaa, etsit ja löydät tehosteita, hakkeroit ja leikkaat pahantahtoisia koneita ja pyrit vähitellen saamaan otteen siitä, mitä tässä suloisessa mekaanisessa maailmassa tapahtuu. Pelissä on olemassa joitain hieman uusia järjestelmiä – kuten ”lämpömittari”, joka määrittää, kuinka monta erikoiskykyä voit käyttää ennen jäähdytyksen alkamista.

Kaiju Wars

Julkaistu: Huhtikuu 28. Kehittäjä: Foolish Mortals Games, Michael Long

on vanhan koulun vuoropohjainen strategiapeli, mutta hyökkääjät ovat jättiläis Kaiju-hirviöitä. Kaiju Wars lainaa Into the Breach -käänteen, jossa voi nähdä hirviöiden seuraavan liikkeen. Jättiläis hirviöiden torjumiseksi sinulla on suihkukoneita ja tankkeja, jotka voi varustaa houkuttelevan epärealistisilla aseilla. Tehokkuus on myös tärkeää, koska jokainen viidestä hirviöstä muuttuu jokaisen kohtaamisen aikana ja tulee vahvemmaksi ja hankalammaksi. Pelissä voi suunnitella myös omia tasoja.

Deadly Dozen Reloaded

Julkaistu: Huhtikuu 29. Kehittäjä: N-Fusion Interactive

Tässä on uusintaversio Dirty Dozenista, vuoden 2001 ryhmäpohjaisesta kolmannen persoonan ammuskelusta, joka oli saanut inspiraationsa samannimisestä toisen maailmansodan sotaelokuvasta. Peli ei ollut erityisen suosittu, mutta on mielenkiintoista nähdä tämä uusintaversio, varsinkin kun taktiset yksinpeli räiskintäpelit ovat harvinaisia. on täydellinen uusintaversio alkuperäisestä joukkuepohjaisesta kolmannen persoonan räiskintäpelistä. Reloaded on tehty uudessa moottorissa päivitetyillä kartoilla, grafiikoilla ja tehtävillä, ja se vie tämän klassisen franchising-sarjan ja tuo sen nykyaikaisten yleisöjen ulottuville.

MACE: Mapinguari's Temple

Julkaistu: Huhtikuu 29. Kehittäjä: Tavern Tale Studio

MACE: Mapinguari's Temple on moninpeli kauhupeli, jossa on seikkailullisia ja sosiaalisia elementtejä. Pelissä jopa 10 pelaajaa sukeltaa laajaan, labyrinttimäiseen temppeliin kerätäkseen kolme esinettä. Matkan varrella sinun on varottava ansoja, mutta mikä tärkeämpää, sinun on pidettävä silmällä yhteistyökumppaneiden epäilyttävää toimintaa, koska yksi heistä on ”petollinen kultisti”. Kultistina pelaaminen kuulostaa mahtavalta: voit kutsua pahiksia onnettomien ”ystäviesi” kimppuun ja voit myös vain sotkea ympäristöä loputtoman julmilla tavoilla. Tämä näyttää hauskalta, vaikka ei ole vielä nähtävissä, houkutteleeko se terveen pelaajakunnan.

Metal Mind

Julkaistu: Huhtikuu 25. Kehittäjä: Whirllaxy Studio

on ylhäältä alaspäin suunnattu roguelike räiskintäpeli, jossa pelaat koneena, jonka tehtävänä on vastustaa sortavaa ihmiskuntaa. Koska olet mech, kehosi on melko modulaarinen, ja suuri osa Metal Mindin vetovoimasta on varustaa sotarobotti upeilla aseilla ja komponenteilla, jotka vaikuttavat dramaattisesti pelityyliisi.

Hevosdriftailua ilmaiseksi – Knightfall: A Daring Journey ladattavissa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hevosdriftailua ilmaiseksi – Knightfall: A Daring Journey ladattavissa PC:lle

Knightfall: A Daring Journey

Hauska ja erikoinen keskiaikaseikkailu on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi Steamistä :lle. Peli muuttui ilmaispelattavaksi kesäkuun 18. päivä.

Knightfall: A Daring Journey on hevosdrifting-tyylinen Battle Royale -peli, jossa pelaajat kilpailevat pareina 28 pelaajan joukossa. Tavoitteena on selviytyä pitkältä matkalta linnaan ja napata siellä kasvava ruusu ennen muita. Matka on pitkä ja kestää useamman pelivuorokauden ja pelaajien tulee välttää jäätymistä yöpymällä eri kylissä matkan varrella. Mitä pidemmälle peli etenee, sitä vähemmän kyliä on jäljellä ja pelaajaparit joutuvat taistelemaan toisiaan vastaan turvapaikoista.

Peli on saanut pelaajilta positiivisen vastaanoton, sillä peräti 88% kaikista arvosteluista on myönteisiä. Kehittäjät toivovat, että ilmaispelattavaksi siirtyminen tuo peliin uutta eloa ja auttaa löytämään peliin lisää verkkovastustajia.

Mikäli pidät erikoisista ja humoristisista pelikokemuksista, kannattaa Knightfall: A Daring Journey ehdottomasti lunastaa ilmaiseksi omalle -tilille. Voit ladata pelin täältä.

Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle

Nether Heroes

Arakuma Studion kehittämä on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä. Hiljattain ilmestynyt peli tarjoaa jännittävän yhdistelmän toimintaa, tasohyppelyä ja roguelike-elementtejä.

Nether Heroes vie pelaajat synkkien luolastojen syvyyksiin, missä vastaan tulee uhkaavia hirviöitä ja armottomia loppuvastustajia.

Pelin ominaisuuksiin kuuluu:

  • Tutkimusmatkat luolastoissa: seikkaile monimutkaisilla tasoilla, joilla on omat ainutlaatuiset vihollisensa.
  • Monipuoliset aseet ja esineet: avaa ja opi käyttämään erilaisia aseita ja esineitä vihollisten päihittämiseksi.
  • Hahmon kehitys: ansaitse rahaa ja kokemusta parantaaksesi hahmoasi lepopaikoissa, joissa voit myös palauttaa terveytesi, hankkia parempia varusteita ja ostaa uusia aseita.
  • Laaja kustomointi: luo ainutlaatuinen sankari muokkausohjelman avulla, jonka avulla voit valita erilaisia skinejä tai suunnitella oman ulkoasun.
  • Areenatila: testaa rohkeutesi ja taistele loputtomia vihollisaaltoja vastaan tässä ultimaattisessa selviytymishaasteessa.

Nether Heroes tarjoaa mukaansatempaavan pelikokemuksen niille, jotka nauttivat toiminnasta, strategiasta ja roguelike-pelien haasteesta. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.