Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 18 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 18

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Haiku, the Robot

Julkaistu: Huhtikuu 28. Kehittäjä: Mister Morris Games

Haiku the Robot on jälleen yksi uusi 2D-hyppely seikkailu metroidvania. Pelissä pelaat Haiku nimisellä robotilla ja tutkit suurta toisiinsa liittyvää maailmaa, etsit ja löydät tehosteita, hakkeroit ja leikkaat pahantahtoisia koneita ja pyrit vähitellen saamaan otteen siitä, mitä tässä suloisessa mekaanisessa maailmassa tapahtuu. Pelissä on olemassa joitain hieman uusia järjestelmiä – kuten ”lämpömittari”, joka määrittää, kuinka monta erikoiskykyä voit käyttää ennen jäähdytyksen alkamista.

Julkaistu: Huhtikuu 28. Kehittäjä: Foolish Mortals Games, Michael Long

on vanhan koulun vuoropohjainen strategiapeli, mutta hyökkääjät ovat jättiläis Kaiju-hirviöitä. Kaiju Wars lainaa Into the Breach -käänteen, jossa voi nähdä hirviöiden seuraavan liikkeen. Jättiläis hirviöiden torjumiseksi sinulla on suihkukoneita ja tankkeja, jotka voi varustaa houkuttelevan epärealistisilla aseilla. Tehokkuus on myös tärkeää, koska jokainen viidestä hirviöstä muuttuu jokaisen kohtaamisen aikana ja tulee vahvemmaksi ja hankalammaksi. Pelissä voi suunnitella myös omia tasoja.

Deadly Dozen Reloaded

Julkaistu: Huhtikuu 29. Kehittäjä: N-Fusion Interactive

Tässä on uusintaversio Dirty Dozenista, vuoden 2001 ryhmäpohjaisesta kolmannen persoonan ammuskelusta, joka oli saanut inspiraationsa samannimisestä toisen maailmansodan sotaelokuvasta. Peli ei ollut erityisen suosittu, mutta on mielenkiintoista nähdä tämä uusintaversio, varsinkin kun taktiset yksinpeli räiskintäpelit ovat harvinaisia. Deadly Dozen Reloaded on täydellinen uusintaversio alkuperäisestä joukkuepohjaisesta kolmannen persoonan räiskintäpelistä. Reloaded on tehty uudessa moottorissa päivitetyillä kartoilla, grafiikoilla ja tehtävillä, ja se vie tämän klassisen franchising-sarjan ja tuo sen nykyaikaisten yleisöjen ulottuville.

MACE: Mapinguari’s Temple

Julkaistu: Huhtikuu 29. Kehittäjä: Tavern Tale Studio

MACE: Mapinguari’s Temple on moninpeli kauhupeli, jossa on seikkailullisia ja sosiaalisia elementtejä. Pelissä jopa 10 pelaajaa sukeltaa laajaan, labyrinttimäiseen temppeliin kerätäkseen kolme esinettä. Matkan varrella sinun on varottava ansoja, mutta mikä tärkeämpää, sinun on pidettävä silmällä yhteistyökumppaneiden epäilyttävää toimintaa, koska yksi heistä on ”petollinen kultisti”. Kultistina pelaaminen kuulostaa mahtavalta: voit kutsua pahiksia onnettomien ”ystäviesi” kimppuun ja voit myös vain sotkea ympäristöä loputtoman julmilla tavoilla. Tämä näyttää hauskalta, vaikka ei ole vielä nähtävissä, houkutteleeko se terveen pelaajakunnan.

Julkaistu: Huhtikuu 25. Kehittäjä: Whirllaxy Studio

on ylhäältä alaspäin suunnattu räiskintäpeli, jossa pelaat koneena, jonka tehtävänä on vastustaa sortavaa ihmiskuntaa. Koska olet mech, kehosi on melko modulaarinen, ja suuri osa Metal Mindin vetovoimasta on varustaa sotarobotti upeilla aseilla ja komponenteilla, jotka vaikuttavat dramaattisesti pelityyliisi.

Kommentoi

Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle

Redout 2

34BigThings on ilmoittanut viivästyttävänäsä nopeatempoisen ja futuristisen 2 -ajopelin julkaisua kesäkuun 16. päivälle. Pelin piti alunperin ilmestyä konsoleille ja PC:lle tällä viikolla toukokuun 26. päivä.

Kehittäjä ilmoitti aiheesta Twitter -viestissään, jossa se kertoo tarvitsevansa lisäaikaa pelin viimeistelemiselle.

Peli on jatkoa alunperin vuonna 2016 ilmestyneelle Redout -pelille ja jatko-osassa on 36 rataa. Ajaa voi niin yksin kampanjatilassa tai verkossa 12 pelaajan kisoissa ja eri pelitiloissa kuten Arena Races, Time Attacks, Last Man Standing sekä Boss Races.

Valittavana on 12 erilaista ajoneuvon pohjaa joihin voi valita rakettimoottorit, vakaimet, peräsimet, magneetit, välijäähdyttimet, siivet sekä spoilerit.

ilmestyy kesäkuun 16. päivä 5, PlayStation 4, ja S, One sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle Epic Games Storen ja Steamin kautta.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti

Tyranny

Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee edullisesti isometrisiä roolipelejä, imperiumin rakentamista sekä muuta strategiaa. Mukana on pelejä kuten Tyranny, Pathfinder: Kingmaker sekä Gordian Quest.

Paketti maksaa yhteensä 11,93 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pathfinder: Kingmaker Enhanced Plus Edition
  • Pathfinder: Kingmaker – Royal Ascension DLC -lisäosa
  • Pathfinder: Kingmaker – The Wildcards -lisäosa
  • Gordian Quest
  • Field of Glory: Empires
  • Plebby Quest: The Crusades
  • Ember
  • CROSSBOW: Bloodnight
  • Tyranny – Deluxe Edition

Paketti on ostettavissa täältä aina kesäkuun 8. päivään asti. Kaikki pelit ovat koodeja Steam -palveluun :lle. Osa peleistä toimii myös ja Linux -alustoilla.

Kommentoi