Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 19 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 19

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Best Month Ever!

Julkaistu: Toukokuu 5. Kehittäjä: Warsaw Film School Video Games & Film Production Studio

Best Month Ever! on kerronnallinen seikkailupeli, joka sijoittuu 1960-luvun Yhdysvaltoihin. Se seuraa yksinhuoltajaäidin Louisen ja hänen poikansa Mitchin matkaa. Pelissä Louise yrittää näyttää pojalleen tätä ohjailevia mahdollisia arvoja ja miten julmassa nykymaailmassa navigoidaan. Pelissä on tehtävä tuskaisia päätöksiä ja jokaisella valinnalla on seurauksensa sekä Mitchiin että tarinan esitystapaan. Best Month Ever! pelin grafiikka on värikästä ja viehättävän elokuvamaista.

Yaengard

Julkaistu: Toukokuu 5. Kehittäjä: Planeshift Interactive

Yaengard on vuoropohjainen roolipeli, jossa persoonallisuutesi muuttavat voimiasi ja taitojasi. Näitä persoonallisuuksia muovaavat läpikotaisin tehdyt narratiiviset päätökset, mutta jokainen on myös muokattavissa mm. erityisillä komboilla. Voimakkaasti D&D:n inspiroima Planeshift-studio panee merkille Yaengardin ”klassisen pöytäroolipelityylisenä pelinä”, ja siinä on myös rogueliitteja, koska jokainen puolueen jäsen on erilainen jokaisessa kampanjassa.

Tile Cities

Julkaistu: Toukokuu 5. Kehittäjä: yevhen8

Tile Cities on rentouttava pulmapeli, jossa nautit kaupungin kasvun katselusta. Toisin kuin perinteiset kaupunkirakentajat, sinun ei tarvitse huolehtia putkistosta, sähköistä ja siitä, onko sinulla liikaa teitä. Kuten yllä olevasta trailerista näkyy, sijoitat kaupunkikorttelilaatat yhteen varmistaen, että muodot sopivat yhteen. Asiaa hieman mutkistaa, että jotkut laatat sopivat paremmin yhteen kuin toiset, joten kannattaa miettiä esimerkiksi raitiovaunulinjoja, jotka yhdistävät varikkoja. Mukana on myös erittäin rentouttava luova tila, jos et halua ajatella ollenkaan.

Julkaistu: Toukokuu 6. Kehittäjä: Tag of Joy

on osoita ja klikkaa seikkailu, joka sijoittuu nykyajan Eurooppaan. Se seuraa tarinaa Chicagon Mildasta, joka matkustaa Liettuaan saamaan perinnön. Mutta salaperäinen mies haluaa myös saalistaa tuon perinnön. Crowns and Pawns on upea seikkailupeli, jossa on runsaasti tutkimista ja pulmien ratkaisemista. Paljasta salaisuudet kuninkaasta, jota ei koskaan kruunattu.

Julkaistu: Toukokuu 5. Kehittäjä: Dystopia Corp

Hotline Miamin ja SuperHotin vahvasti inspiroima on salamannopea ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka palkitsee täydellisen toteutuksen ja tyylin. Pelissä ohjaat korkeasti koulutettua ”siivoajaa”, jolla on ainutlaatuinen voima. Yksikin luoti voi tappaa sinut, mikä tarkoittaa, että sinun on otettava kaikki hyöty irti kyvystäsi hidastaa aikaa, tässä Matrix-tyylisessä luotien välttelyssä.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa PC:lle ja GOG -palveluiden kautta sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Nintendon klassikko Final Fight ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon klassikko Final Fight ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Final Fight

jakaa parhaillaan ilmaiseksi SNES-klassikkopeliä PC:lle Steamin kautta. Peli on osa Capcom Stadium -kokoelmaa.

Peli ilmestyi alunperin Super Nintendo -konsolille vuonna 1989 ja siinä Mad Gear Gang niminen jengi hallitsee Cityn kaupunkia. Kolme kostonhimoista kansalaista aloittaa kuitenki taistelun pahuutta vastaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Voit ladata Final Fight -pelin PC:lle ilmaiseksi täältä.

Kommentoi