Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 19 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 19

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Best Month Ever!

Julkaistu: Toukokuu 5. Kehittäjä: Warsaw Film School Video Games & Film Production Studio

Best Month Ever! on kerronnallinen seikkailupeli, joka sijoittuu 1960-luvun Yhdysvaltoihin. Se seuraa yksinhuoltajaäidin Louisen ja hänen poikansa Mitchin matkaa. Pelissä Louise yrittää näyttää pojalleen tätä ohjailevia mahdollisia arvoja ja miten julmassa nykymaailmassa navigoidaan. Pelissä on tehtävä tuskaisia päätöksiä ja jokaisella valinnalla on seurauksensa sekä Mitchiin että tarinan esitystapaan. Best Month Ever! pelin grafiikka on värikästä ja viehättävän elokuvamaista.

Julkaistu: Toukokuu 5. Kehittäjä: Planeshift Interactive

on vuoropohjainen roolipeli, jossa persoonallisuutesi muuttavat voimiasi ja taitojasi. Näitä persoonallisuuksia muovaavat läpikotaisin tehdyt narratiiviset päätökset, mutta jokainen on myös muokattavissa mm. erityisillä komboilla. Voimakkaasti :n inspiroima Planeshift-studio panee merkille Yaengardin ”klassisen pöytäroolipelityylisenä pelinä”, ja siinä on myös rogueliitteja, koska jokainen puolueen jäsen on erilainen jokaisessa kampanjassa.

Julkaistu: Toukokuu 5. Kehittäjä: yevhen8

on rentouttava pulmapeli, jossa nautit kaupungin kasvun katselusta. Toisin kuin perinteiset kaupunkirakentajat, sinun ei tarvitse huolehtia putkistosta, sähköistä ja siitä, onko sinulla liikaa teitä. Kuten yllä olevasta trailerista näkyy, sijoitat kaupunkikorttelilaatat yhteen varmistaen, että muodot sopivat yhteen. Asiaa hieman mutkistaa, että jotkut laatat sopivat paremmin yhteen kuin toiset, joten kannattaa miettiä esimerkiksi raitiovaunulinjoja, jotka yhdistävät varikkoja. Mukana on myös erittäin rentouttava luova tila, jos et halua ajatella ollenkaan.

Crowns and Pawns: of Deceit

Julkaistu: Toukokuu 6. Kehittäjä: Tag of Joy

Crowns and Pawns: of Deceit on osoita ja klikkaa seikkailu, joka sijoittuu nykyajan Eurooppaan. Se seuraa tarinaa Chicagon Mildasta, joka matkustaa Liettuaan saamaan perinnön. Mutta salaperäinen mies haluaa myös saalistaa tuon perinnön. Crowns and Pawns on upea seikkailupeli, jossa on runsaasti tutkimista ja pulmien ratkaisemista. Paljasta salaisuudet kuninkaasta, jota ei koskaan kruunattu.

Julkaistu: Toukokuu 5. Kehittäjä: Dystopia Corp

Hotline Miamin ja SuperHotin vahvasti inspiroima on salamannopea ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka palkitsee täydellisen toteutuksen ja tyylin. Pelissä ohjaat korkeasti koulutettua ”siivoajaa”, jolla on ainutlaatuinen voima. Yksikin luoti voi tappaa sinut, mikä tarkoittaa, että sinun on otettava kaikki hyöty irti kyvystäsi hidastaa aikaa, tässä -tyylisessä luotien välttelyssä.

Kommentoi

Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle

Redout 2

34BigThings on ilmoittanut viivästyttävänäsä nopeatempoisen ja futuristisen Redout 2 -ajopelin julkaisua kesäkuun 16. päivälle. Pelin piti alunperin ilmestyä konsoleille ja :lle tällä viikolla toukokuun 26. päivä.

Kehittäjä ilmoitti aiheesta Twitter -viestissään, jossa se kertoo tarvitsevansa lisäaikaa pelin viimeistelemiselle.

Peli on jatkoa alunperin vuonna 2016 ilmestyneelle Redout -pelille ja jatko-osassa on 36 rataa. Ajaa voi niin yksin kampanjatilassa tai verkossa 12 pelaajan kisoissa ja eri pelitiloissa kuten Arena Races, Time Attacks, Last Man Standing sekä Boss Races.

Valittavana on 12 erilaista ajoneuvon pohjaa joihin voi valita rakettimoottorit, vakaimet, peräsimet, magneetit, välijäähdyttimet, siivet sekä spoilerit.

Redout 2 ilmestyy kesäkuun 16. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä :lle Epic Games Storen ja Steamin kautta.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti

Tyranny

Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee edullisesti isometrisiä roolipelejä, imperiumin rakentamista sekä muuta strategiaa. Mukana on pelejä kuten Tyranny, Pathfinder: Kingmaker sekä Gordian Quest.

Paketti maksaa yhteensä 11,93 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pathfinder: Kingmaker Enhanced Plus Edition
  • Pathfinder: Kingmaker – Royal Ascension DLC -lisäosa
  • Pathfinder: Kingmaker – The Wildcards -lisäosa
  • Gordian Quest
  • Field of Glory: Empires
  • Plebby Quest: The Crusades
  • Ember
  • CROSSBOW: Bloodnight
  • Tyranny – Deluxe Edition

Paketti on ostettavissa täältä aina kesäkuun 8. päivään asti. Kaikki pelit ovat koodeja Steam -palveluun PC:lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.

Kommentoi