Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 22 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 22

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

The Backrooms 1998

Julkaistu: Toukokuu 26. Kehittäjä: Steelkrill Studio

Jos et tiedä mitä ”The Backrooms” ovat, ne ovat paikka erityisen karmivassa internetin urbaanissa legendassa, joka on saanut insipiraationsa valokuvasta, jossa on toimistotila, jossa on kuvottavan keltainen sävy. Kannattaa lukea Wikipedian artikkeli taustaa varten. Backrooms on erittäin suosittu creepypasta, joka on synnyttänyt melkoisen määrän Backrooms-aiheisia kauhupelejä, joista montaa ei ole vielä julkaistu. seuraa The Backroomsiin joutuneen 90-luvun teinin epäonnisia seikkailuja. Voit odottaa hyvin paljon käytetyn VHS-kasetin levotonta rakeisuutta ja sitä, että joudut vaeltelemaan huonosti valaistuilla keltaisilla käytävillä etsiessäsi pakotietä. Tämä Early Access -peli saattaa kestää ”pari vuotta”, kun uusia ominaisuuksia lisätään, kuten satunnaisia ympäristöjä.

En ole varma, kuinka hyvä tämä peli on; pitäkää tätä varoituksena tai varoituksena siitä, että Backrooms-aiheisia pelejä on tarjolla runsaasti niille, jotka niitä etsivät.

Freud's Bones

Julkaistu: Toukokuu 26. Kehittäjä: Axel Fox

Tämän Kickstarter-rahoitteisen tarinallisen seikkailupelin pääosassa on Sigmund Freud, psykoanalyysin itävaltalainen isä. Freudin epäonneksi hänen hallussaan oleva ”outo egyptiläinen artefakti” on alkanut puhua hänelle ja haastaa hänet filosofisiin arvoituksiin, jotka sinun, pelaajan, on ratkaistava hänen puolestaan. Älä odota tavanomaisia ”Point & Click” -seikkailupulmia, sillä tässä sinun on ”psykoanalysoitava Freudin potilaita ja tutkittava heidän alitajuntaansa selvittääksesi heidän piilotetut unensa, pakkomielteensä sekä heidän seksuaalisten häiriöidensä syyt”. Ei kuulosta hauskalta, varsinkin jos teet ison virheen.

The Sargosian Abyss

Julkaistu: Toukokuu 28. Kehittäjä: Esturia Games

on vanhanaikainen, vuoropohjainen roguelike, jonka upea 1980-luvun DOS-taidekuvitus on ihastuttava. Nelihenkinen ryhmäsi on heitetty Sargosian Abyssiin, ja sen on vähälukuisten aloitusaseidensa avulla vähitellen vahvistuttava ja aseistettava itsensä paremmin, jotta se voi paeta kohtaloaan. Se on tietysti helpommin sanottu kuin tehty, sillä kyseessä on roguelike, ja vaikka tasoja on vain kymmenen, sinun on läpäistävä koko peli kuolematta. Pelissä on valinnainen moodi, joka kytkee permadeathin pois päältä, mutta tämäkin myönnytys poislukien, tämä näyttää olevan peli masokistisimmille taktisen RPG:n ystäville keskuudessamme.

Hellslave

Julkaistu: Toukokuu 26. Kehittäjä: Ars Goetia

Tässä on kiehtova dungeon crawler, jonka synkkä ja verinen taidetyyli muistuttaa Darkest Dungeonia. Formaatti on kuitenkin aivan erilainen: Hellslavessa vuoropohjainen taistelu pelataan ensimmäisen persoonan näkökulmasta, vaikka itse luolastoissa navigoidaan ylhäältä alaspäin, ja jokaiseen luolastoon pääsee suuremman maailmankartan kautta. Ryhmäsi tehtävänä on tehdä sopimus paholaisen kanssa, mikä ilmeisesti estää maailmaa tuhoavan demonien hyökkäyksen. En usko, että sopimuksen tekeminen paholaisen kanssa on kovin hyvä idea, mutta se tarjoaa ainakin tekosyyn käyttää hienoja demonivoimia taistellessasi tiesi läpi todella synkkien ympäristöjen.

Uninvited

Julkaistu: Toukokuu 26. Kehittäjä: Octavi Navarro

on jälleen yksi kauhupeli (nykyään julkaistaan viikoittain todella paljon indie-kauhupelejä), ja se on ensimmäisen persoonan peli uniikilla taidetyylillä, joka sekoittaa pikselitaidetta ja 3D-ympäristöjä. Ystäväporukka on asettanut itselleen haasteen: joukko kortteja on ripoteltu ympäri vanhaa kartanoa, ja käyttämällä pelkkää tulikärpäspurkkia valonlähteenä se, joka löytää kaikki kortit, voittaa, ja tulee näin ollen ”jengin johtajaksi”. Mutta tämä kaikin puolin hauska aktiviteetti menee nopeasti pieleen, kuten kauhupeleissä on tapana käydä. Aikana, jolloin useimmat kauhupelit valitsevat joko modernin realistisen lähestymistavan tai sitten 1990-luvun monikulmaisen viilun, Uninvited erottuu varmasti edukseen.

Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla Kommentit pois päältä artikkelissa Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla

Trackmania

viettää suositun -kilpa-ajopelin pyöreitä vuosia tuomalla mukaan pelattavaa vuosien varrelta. Katso uusi traileri alta.

20 vuotta on pitkä aika mille tahansa pelisarjalle. Näin pitkällä aikajaksolla tekniset kehitysaskeleet ovat valtavia ja jopa useampi pelialusta ehtii vaihtua moisen taipaleen aikana. Trackmania on kaikesta huolimatta nauttinut kasvavasta suosiosta kaikki nämä vuodet ja nyt näitä kuluneita vuosia juhlitaan myös historian sivuja selaamalla. Ensimmäisenä juhlallisuuksia vietetään nauttimalla ensimmäisen Trackmania-pelin niin sanotusta alkuperäisestä trilogiasta eli tuomalla lumi-, aavikko- ja ralliteemaiset kisat mukaan uuteen peliin.

Näistä ensimmäisenä on vuorossa lumiteema, jonka myötä koettavaksi tulee 15 radan mittainen kampanja. Sen myötä kisakaarat muuntuvat lumiautoiksi, jotka toimivat kuin vuoden 2004 Trackmania-autot, mutta modernilla vivahteella. Samalla tämä uusi peliepisodi tuo mukanaan uuden kisa-alustan eli puun ja sata rakennusosaa peliratojen pakertajille.

Synttäreitä juhlitaan myös erilaisilla kisatapahtumilla, kuten Track of the Day- ja Cup of the Day -kisoilla, joista nautitaan lumikampanjan parissa. 30. marraskuuta kello 19.30 alkaen Ubisoft News striimaa Cup of the Day -kisan, jossa mukana ovat Trackmanian tuottaja Augustin De Vita ja sisältöpäällikkö Ayrton Lemaire. Lisäksi mukana on kymmenen striimaajaa, jotka luovat omia ratojaan Trackmanian 20-vuotisjuhlallisuuksia varten. Tämä juhlakisa on vuorossa 18. joulukuuta.

Juhlavuotta tuodaan esille myös uusilla autopinnoitteilla eli skineillä, joista kymmenen tuomariston valitsemaa vaihtoehtoa ovat esillä pelin sisäisessä Ubisoft Nadeo -klubissa.

Tänään alkavat myös Trackmanian maailmanmestaruuskisojen finaalivaiheet, jotka kisataan Ranskan Montpellierissä. Kisatapahtuma myös striimataan katsojille. Tapahtumat alkavat tänään kello 17.00 Suomen aikaa ja jatkuvat koko viikonlopun. Semifinaalit ovat vuorossa sunnuntaina kello 18.00 alkaen ja varsinaiset mestaruusajot kello 21.00 alkaen.

Pelin 20-vuotinen taival jatkuu juhlatunnelmissa myöhemmissäkin päivityksissä ja 1.huhtikuuta lähtien peliin saadaan upea ralliteema omine kisoineen. Tätä seuraa paluun tekevä aavikkoteema, joka julkaistaan pelattavaksi 1. heinäkuuta alkaen osana pelin kesäkampanjaa.

Trackmania on saatavilla ilmaiseksi , , ja S sekä -konsoleille. :lle peli on saatavilla - ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Lemmikkiaiheinen The Sims 4 -lisäosa ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lemmikkiaiheinen The Sims 4 -lisäosa ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Sims 4

-pelin My First Pet Stuff Pack -lisäosa on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi Steamistä.

Lisäosassa Simsit saavat seurakseen koteihinsa rottia, hamstereita, siilejä tai vaikkapa mini-vesipuhveleita. Jos omistat entuudestaan Cats & Dogs Expansion Pack -lisäosan niin saat lisäksi uusia vaatteita nelijalkaisille ystävillesi.

Voit ladata lisäosan ilmaiseksi täältä. The Sims 4 -peruspeli on myös ladattavissa ilmaiseksi.