Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 25 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 25

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Redout 2

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: srl

PC:n Wipeoutiksi laajalti kutsuttu Redout on saanut jatkoa. Redout 2 jatkaa tutulla kaavalla ja pelin 36 rataa kutsuvat kisailemaan neonvärien loisteessa omalla kustomoitavalla futuristisella kilpavälineellä. Jos lajityypin pelit kolahtavat, on tämäkin varma hankinta.

American Theft 80s

Julkaistu: Kesäkuu 15. Kehittäjä: Noble Muffins

Pelkän nimen perusteella American Theft 80s -peliä voisi luulla Unityllä tehdyksi valmiita palasia käyttäväksi höpöpeliksi, joita on pullollaan. Mutta nimen taakse kätkeytyykin ihan oikea peli, jonka takaa löytyy Thief Simulatorista tuttu studio. Avoimen maailman rötöstelypeli American Theft 80s onkin hyvin lähellä tuota peliä, joskin 80-luvun teemalla ryyditettynä. Ryöstelemään voi lähteä yksin tai konnakoplan kera.

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: Postmodern Adventures

Toinen 80 -luvulle sijoittuva peli on point & click -seikkailupeli “maailman pelottavimman kauhuleffan etsimisestä”. Pelin päähenkilönä pyörii Alan Goldberg niminen käsikirjoittaja tarkoituksenaan löytää elokuvalleen nerokas ohjaaja, joka takaisi Goldbergin nousun takaisin parrasvaloihin. Premissi on hauska seikkailupelille, joka Steam -sivujensa mukaan ei välttämättä aivan täysin tulekaan sijoittumaan Hollywoodiin. Luvassa on synkkiä yllätyksiä.

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: Bitmap Bureau

Ysärimätkintöjen jälkeläisiä tuntuu nyt tupsahtelevan kuin sieniä sateella. Viime viikkoisen TMNT: Shredder’s Revenge -pelin julkaisun jälkimainingeissa muilla mätkintäpeleillä voi olla vaikeaa löytää tietään pelaajien hyllyille, mutta genren faneja hemmotellaan uuden pelin muodossa. Kasarilta teemojaan ammentavan mätkinnän päähenkilö Claire Sparks lähtee pelastamaan Syndi8 -jengin kidnappaamaa siskoaan kahden kaverinsa avustuksella. Pelistä löytyy myös kahden pelaajan sohvacooppi.

Tile Tale

Julkaistu: Kesäkuu 18. Kehittäjä: Sokpop Collective

Pikkupelejä tehtailevan Sokpop Collectiven viimeisimmässä Tile Talessa pelaajat työntelevät laattoja ruudukolla. Jos laatat sopivat temaattisesti yhteen (esim. neljä metsälaattaa), avautuu peliin uusia laattoja omilla säännöillään. Kyseessä on mielenkiintoinen aivopähkinä, sillä tiettyjen laattojen vierekkäisyys saattaa vaikuttaa myös ympäröiviin laattoihin, kuten jos sijoitat tuulimyllyn niittyjen viereen, saat viljapeltoja. Iloisen ulkoasunsa ja upean musiikkinsa saattelemana tämä peli sopii hyvin vaikkapa kahvitaukopeliksi.

Kommentoi

VR-bilepeli Schlocks jaossa ilmaiseksi Steamissä Kommentit pois päältä artikkelissa VR-bilepeli Schlocks jaossa ilmaiseksi Steamissä

Schlocks

Steamissä on parhaillaan ilmaiseksi jaossa -bilepeli nimeltään Schlocks. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Peli sisältää yli 100 minipeliä, joista jokainen kestää noin 10 sekuntia. Peleistä voi nauttia yhdessä kavereiden kanssa. Alueita on 10 erilaista kuten maatila, keittiö, meri, karnevaali jne.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä. Peli vaatii toimiakseen kuten HTC Vive, Rift, Index tai Mixed Reality.

Kommentoi

Villin lännen roolipeli Weird West ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Villin lännen roolipeli Weird West ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Weird West

Maaliskuussa ilmestyneen vaihtoehtoiseen villiin länteen sijoittuva roolipeli ja tarkemmin sen The Bounty Hunter Journey -versio on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle.

Kyseessä ei siis ole varsinainen koko peli, eikä demokaan, vaan jotain siltä väliltä. Kokemus sisältää yhteen 5 tuntia kestävän kampanjan ja valittavana on yksi viidestä pelihahmosta.

Synkkään fantasiaversioon Villistä lännestä sijoutuvassa pelissä lainvalvojat ja pyssymiehet saavat vastaansa eriskummallisia otuksia. Pelissä voi edetä joko yksin tai yhdessä porukan kanssa.

Jokainen pelikerta on ainutlaatuinen ja muokkautuu pelaajan tekemien valintojen perusteella. Pelissä tarina, muut hahmot sekä paikat reagoivat pelaajien toiminnan mukaan.

Voit ladata Weird West – The Bounty Hunter Journey -pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä.

Kommentoi