Viisi uutta Steam peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 6 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 6

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina pelejä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto Steamissa julkaistuista peleistä.

Superfuse

Julkaisu: 31. tammikuuta. Kehittäjä: Stitch Heads Entertainment

Otetaan malliesimerkiksi Diablo2 ja korvataan sen ahdistava synkkä fantasia-tunnelma särmikkäällä sarjakuvapinnalla, ja saat -pelin. Viime viikolla Early Accessiin julkaistu Superfuse tarjoaa tavanomaiset alkukantaiset nautinnot, kun klikkaat laumoittain vihollisia kuoliaaksi, mutta se tarjoaa myös pienen twistin rakentamiseen. Luokkia on vain kolme, mutta voit ”sulattaa” yhteen erikoisliikkeitä ja saada aikaan melko hektisiä tuloksia. Viime vuonna pelistä kirjoittanut Andy Chalk mainitsi ”huikean määrän mahdollisia taitoyhdistelmiä”, joita täydennetään tietysti tavanomaisella ryöstösaaliilla. Neljän pelaajan yhteistyötä tuetaan, samoin kuin yksinpeliä, mutta huomaa, että tämä nykyinen Early Access -versio ei sisällä koko tarinakampanjaa: se valmistuu ensi vuoden aikana, ja siihen lisätään uusia ominaisuuksia ja sisältöä palautteen perusteella.

Perish

Julkaisu: 3. helmikuuta. Kehittäjä: Item42

on ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, joka sijoittuu helvetilliseen alamaailmaan ja sekoittaa scifi-elementtejä tummaan fantasiaan. Pelin esitystapa on se, mikä pistää aluksi silmään, mutta jännittävintä Perishissä on sen verkkopohjainen yhteistyöpeli, joka tukee jopa neljää pelaajaa. Sen pitäisi poistaa permadeathin uhka, kun sinä ja kaverisi riehutte ”ränsistyneiden temppelien, tulivuoriperäisten valimoiden ja muinaisten laivanromujen” halki taisteluvasaroista liekinheittimiin ulottuvilla aseilla. Jos pidät Zigguratin, City of Brassin ja Gunfire Rebornin kaltaisista peleistä, tämä voi tarjota lisää murhaavaa hauskanpitoa.

Prototype原型

Julkaisu: 4. helmikuuta. Kehittäjä: Veronika Orfeeva

Tässä on synkkä, tarinavetoinen seikkailupeli, joka välttelee helppoa kuvausta, lähinnä siksi, että Steam-sivu pitää asiat kutkuttavan epämääräisinä. sijoittuu lähitulevaisuuden Hong Kongiin alati kasvavien poliittisten jännitteiden keskelle ja on kehittäjän yritys ”välittää niiden ääni, jotka hylätään ja unohdetaan välinpitämättömän edistyksen virrassa”. Eniten erottuu synkkä yksivärinen pikselitaide, joka antaa Prototype原型:lle vanhalta CPC 464 -levykkeeltä löytyneen salakuljetetun ohjelmiston auran, joka on löydetty jostain kauan sitten unohdetun dystopian uumenista.

I'm Looking For 3024 People

Julkaisu: 3. helmikuuta. Kehittäjä: Bakodun Game Studios

Mitä hittoa tämä on? Yritänpä selittää: se on vaihtoehtoinen todellisuuspeli, joka oli alun perin suunniteltu vain 3024 pelaajalle: jos et päässyt nopeasti mukaan, jäisit ikuisesti paitsi. Tämä konsepti on sittemmin hylätty – kuten myös kiistanalainen NFT-toteutus – mutta se, mitä on jäljellä, ei ole vähemmän hämmentävää. Tämä on pohjimmiltaan seikkailupeli, mutta sen loppuunsaattamiseksi sinun on pienennettävä pelivälilehteä, sillä se lähettää sinut internetin halki, Discord-kanaville ja suorien web-kameroiden vastaanottavaan päähän. Pelin ”tarkoitus” on soluttautua Grebi Interactive -nimiseen hämäräperäiseen yhtiöön, mutta varo: ilmeisesti joudut ”osallistumaan hirvittävään kokeeseen, joka tehdään yhtiön sisällä”. Kuulostaa kiehtovalta.

Interference: Dead Air

Julkaisu: 3. helmikuuta. Kehittäjä: Fear of Corn

Interference-pelissä sinun tehtävänäsi on valvoa turvakoppia hieman karmivassa tutkimuslaitoksessa. Kun helvetti pääsee valloilleen – kuten karmivissa tutkimuslaitoksissa on tapana tehdä – on sinun tehtäväsi pelastaa tilanne, mutta vain käyttämällä käytössäsi olevia turvakopin työkaluja. Tämä tarkoittaa, että sinun on kommunikoitava etäyhteyden välityksellä hukassa olevien laitoksen työntekijöiden kanssa, näpelöitävä tarpeettoman monimutkaisia ohjauspaneeleita tai… jätettävä kaaos kokonaan huomiotta. Vakavasti puhuen: voit katsoa televisiota tai pelata sen sijaan sana-arvoituksia. Interferenssissä on haarautuva tarina, joka on suunniteltu toistettavaksi, joten kokeile toimettomuutta ainakin kerran.

Superfuse yhdistelee Diabloa ja supersankareita – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Superfuse yhdistelee Diabloa ja supersankareita – katso traileri

Superfuse

Kehittäjä ja julkaisija ovat julkaisemassa uutta toimintaroolipeliä nimeltään . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Peli on kuin perinteinen toimintaroolipeli kuten , mutta supersankareilla höystettynä. Mutta kyseessä eivät ole mitkään puhtoiset supersankarit, vaan pelissä pelaaja omaksuu Enforcerin roolin. Enforcerit työskentelevät yritysjumalien palkkalistoilla avaruushirviöitä vastaan.

Pelin kampanjaa voi pelata joko yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa. Pelihahmoa voi kehittää erilaisten taitojen avulla.

Superfuse ilmestynee :lle Early Accessin kautta kuluvan vuoden aikana.