Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 8 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 8

Steam (Valve)

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Julkaistu: Helmikuu 15. Kehittäjä: Superstatic

sijoittuu Ranskan vallankumouksen aikaan, kera robottien sekä kosmisen kauhun. Liberté on isometrinen toimintarogue-kaltainen peli rikkaalla taidetyylillä, joka muistuttaa moderneja Divinity-pelejä. Peliä voi halutessaan pelata yhdessä neljän hengen kaveriporukalla. Liberté on Early Access -tapaus, jonka odotetaan ilmestyvän vuoden 2023 alussa versioon 1.0.

Infernax

Julkaistu: Helmikuu 15. Kehittäjä: Berzerk Studio

Infernax on retrotyylinen Metroidvania. Se on tutkimustasohyppelypeli, jossa korostetaan portmanteaun-vania puolta. Infernax on upea pikselipeli, jossa tutkit laajaa yhteen liitettyä maailmaa, päihität demoneja sekä keräät lisävoimia tappamalla pomoja.

Julkaistu: Helmikuu 16. Kehittäjä: FIRECHICK

on iloisen näköinen 2D-seikkailupeli, jossa pääset tekemään omia pelikenttiä. Pelin UI on yksinkertainen vedä ja pudota -tapaus, mutta jos et pidä itseäsi kenttiensuunnittelijana, voit pelata pelin sisäänrakennetuilla tasoilla tai muiden Super Dungeon Maker -yhteisön luomissa kentissä. Super Dungeon Maker on Early Access -tapaus, jonka odotetaan kestävän noin kuusi kuukautta.

Crown of Pain

Julkaistu: Helmikuu 16. Kehittäjä: Jagit Games, Cuoldwild Games

Crown of Pain on match-3-peli, joka on liitetty pulmapelilliseen fantasia-RPG:hen. Pelissä etsit kolmea identtistä laattaa ja pelin kohtaamiset määräytyvät sen mukaan, minkä tyyppisen laatan olet onnistunut löytämään. Steam-sivun mukaan pystyt yhdistämään erilaisia sankareita ja heidän kykyjään. Crown of Pain on Early Accessissa, ja sen odotetaan pysyvän siellä jopa vuoden ajan.

Julkaistu: Helmikuu 14. Kehittäjä: BrutalHack

on visuaalinen viikinki deittailu simulaattori. Mutta, Doki Doki Ragnarokin viikingit eivät seurustele muiden viikinkien kanssa, vaan he tapaavat kyliä. Kyllä. Sen sijaan, että tekisit väkivaltaisesti ryöstöretkiä kyliin, tapailet kyliä ja ryöstelet niitä tällä tavalla. ”Tapaile omituisia kyliä eri puolilla Eurooppaa”, Steam-sivu lupaa iloisesti. Pelistä on pelattavissa myös ilmainen demo.

Kommentoi

This War of Mine ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa This War of Mine ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

This War of Mine

Palkittu sotaselviytymispeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Puolan hallituksen toimesta.

Kyseessä on siis pelin Puolan kielinen versio, joka on tarkoitettu oppilaille ja opettajille käytöksi opetusmateriaalina.

Suositussa pelissä pelaajat yrittävät selviytyä siviileinä sodasta kärsivässä kaupungissa. Sodanvastaisen pelin kehittäjä 11 Bit Studios onnistui keräämään yli 600 000 euroa sodasta kärsivälle Ukrainalle.

This War of Mine -pelin voi ladata ilmaiseksi :lle täältä. Peli on parhaillaan myös 80% alennuksessa Steamissä.

Kommentoi

Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 25 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 25

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: 34BigThings srl

:n Wipeoutiksi laajalti kutsuttu on saanut jatkoa. jatkaa tutulla kaavalla ja pelin 36 rataa kutsuvat kisailemaan neonvärien loisteessa omalla kustomoitavalla futuristisella kilpavälineellä. Jos lajityypin pelit kolahtavat, on tämäkin varma hankinta.

American Theft 80s

Julkaistu: Kesäkuu 15. Kehittäjä:

Pelkän nimen perusteella American Theft 80s -peliä voisi luulla Unityllä tehdyksi valmiita palasia käyttäväksi höpöpeliksi, joita on pullollaan. Mutta nimen taakse kätkeytyykin ihan oikea peli, jonka takaa löytyy Thief Simulatorista tuttu studio. Avoimen maailman rötöstelypeli American Theft 80s onkin hyvin lähellä tuota peliä, joskin 80-luvun teemalla ryyditettynä. Ryöstelemään voi lähteä yksin tai konnakoplan kera.

Nightmare Frames

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: Postmodern Adventures

Toinen 80 -luvulle sijoittuva peli Nightmare Frames on point & click -seikkailupeli “maailman pelottavimman kauhuleffan etsimisestä”. Pelin päähenkilönä pyörii Alan Goldberg niminen käsikirjoittaja tarkoituksenaan löytää elokuvalleen nerokas ohjaaja, joka takaisi Goldbergin nousun takaisin parrasvaloihin. Premissi on hauska seikkailupelille, joka Steam -sivujensa mukaan ei välttämättä aivan täysin tulekaan sijoittumaan Hollywoodiin. Luvassa on synkkiä yllätyksiä.

Final Vendetta

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: Bitmap Bureau

Ysärimätkintöjen jälkeläisiä tuntuu nyt tupsahtelevan kuin sieniä sateella. Viime viikkoisen TMNT: Shredder’s Revenge -pelin julkaisun jälkimainingeissa muilla mätkintäpeleillä voi olla vaikeaa löytää tietään pelaajien hyllyille, mutta genren faneja hemmotellaan uuden Final Vendetta pelin muodossa. Kasarilta teemojaan ammentavan mätkinnän päähenkilö Claire Sparks lähtee pelastamaan Syndi8 -jengin kidnappaamaa siskoaan kahden kaverinsa avustuksella. Pelistä löytyy myös kahden pelaajan sohvacooppi.

Tile Tale

Julkaistu: Kesäkuu 18. Kehittäjä: Sokpop Collective

Pikkupelejä tehtailevan Sokpop Collectiven viimeisimmässä Tile Talessa pelaajat työntelevät laattoja ruudukolla. Jos laatat sopivat temaattisesti yhteen (esim. neljä metsälaattaa), avautuu peliin uusia laattoja omilla säännöillään. Kyseessä on mielenkiintoinen aivopähkinä, sillä tiettyjen laattojen vierekkäisyys saattaa vaikuttaa myös ympäröiviin laattoihin, kuten jos sijoitat tuulimyllyn niittyjen viereen, saat viljapeltoja. Iloisen ulkoasunsa ja upean musiikkinsa saattelemana tämä peli sopii hyvin vaikkapa kahvitaukopeliksi.

Kommentoi