Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 9 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 9

Steam (Valve)

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

’s Lila?

Julkaistu: Helmikuu 24. Kehittäjä: Garage Heathen

’s Lila? on reverse-detective-seikkailu indie-peli, jossa dialogivaihtoehtojen valitsemisen sijaan manipuloidaan kasvojen ilmeitä. Pelissä henkilö nimeltä Tanya Kennedy on kadonnut, ja viimeinen henkilö, jonka tiedetään nähneen hänet, on päähenkilö William, jonka kanssa sinä sekoilet läpi Who’s Lila?:n kohti yhtä 15:sta mahdollisesta lopusta. ”Valmistaudu unenomaisiin maisemiin, surrealistiseen arkkitehtuuriin, höyrytäytteisiin tehdastiloihin ja David Lynchin inspiroimaan teollisuuden ja arkipäivän kauneuteen”, luki Steamin kuvauksessa.

Julkaistu: Helmikuu 24. Kehittäjä: Uuvana Studios

Viime viikolla Early Accessiin lanseerattu on suloinen online-selviytymispeli. Pelaajat ovat ”tutkijoita”, jotka lähetetään Longvinter Islandille oppimaan sen salaisuuksia. Pelaajien ensisijaisena tavoitteenaan on mm. perustaa leiri, käydä kalassa ja hankkia kehittyneempiä laitteita tutkimustarkoituksiin. Kuulostaa rennolta, mutta sinun on myös puolustauduttava muita pelaajaryhmiä vastaan tai hyökättävä muihin siirtokuntiin vahvistaaksesi omaasi. Pelin Early Access -jakson odotetaan kestävän noin vuoden.

Perfect Tides

Julkaistu: Helmikuu 22. Kehittäjä: Three Bees, Inc.

Perfect Tides on pikselitaiteinen osoita ja klikkaa -tyylinen tutkimusmatkailu peli, joka sijoittuu kauniille syrjäiselle saarelle. Pelissä on vuosi 2000, ja sen päähenkilö Mara on internetistä riippuvainen nuori kirjailija. Perfect Tides on myös meditatiivinen ikääntymisen tarina, jossa Mara on ”jatkuvasti kehittyvällä rakkauden, ystävyyden ja kokemuksen etsinnän matkalla”.

DarkBlood Reborn

(Kuvan: toihaus/Steam) (Image credit: toihaus)

Julkaistu: Helmikuu 25. Kehittäjä: toihaus

DarkBlood Reborn on vuoropohjainen rogueliittinen taktiikka roolipeli, jossa kuolematon mies, jolla on demonikuninkaan verta, kulkee vankityrmien läpi ja kukistaa hirviöitä. DarkBlood Reborn on myös yksinkertainen ja syvällinen strategia peli, jossa voit taistella yli 200 hirviötyyppiä vastaan kera kauniin pikseligrafiikan.

Brendan Keogh’s Putting Challenge

Julkaistu: Helmikuu 25. Kehittäjä: Brendan Keogh

Brendan Keogh’s Putting Challenge on 2D-kävelysimulaattori/seikkailu RPG golf-peli. Putting Challenge oli alun perin Pico-8-peli, mikä tekee sen avoimen maailman luonteesta melko vaikuttavan. Voit pelata peliä jopa kolmen paikallisen ystävän kanssa tai verkossa Remote Playn avulla ja voit vaellella vapaasti avoimessa maailmassa, jossa on viisi yhdeksänreikäistä kenttää. Jos se ei riitä, sinun ei tarvitse edes pelata golfia, jos et halua. Sen sijaan voit mennä pyöräilemään tai vain lyödä palloja driving rangella.

Kommentoi

Company of Heroes 3 ilmestyy marraskuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Company of Heroes 3 ilmestyy marraskuussa – katso uusi traileri

Company of Heroes 3

Reaaliaikainen strategiapeli Company of Heroes 3 ilmestyy vihdoin marraskuun 17. päivä :lle Steamin kautta. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Company of Heroes 3 sijoituuu Toisen maailmansodan välimeren näyttämölle ja siinä liittoutuneet taistelevat läpi Pohjois-Afrikan ja jatkavat siitä Eurooppaan Italian kautta. Pelissä pelaajat voivat ohjata sekä maa-, ilma- ja merijoukkoja.

Company of Heroes 3 -peli ilmestyy :lle Steamin kautta marraskuun 17. päivä.

Kommentoi

Parhaat ilmaiset PC kauhupelit vuonna 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Parhaat ilmaiset PC kauhupelit vuonna 2022

:llä on paljon ilmaisia ​​pelejä esimerkiksi maailman suurimmat pelit, kuten Fortnite ja League of Legends. Jos olet laiskottelevalla tuulella tai odotat seuraavaa Steam -alennusta sukeltaaksesi peliin, josta joudut maksamaan etukäteen, katso alta muutama nostamamme ilmaispeli. Ilmaiset pelit eivät maksa rahaa, mutta ne maksavat aikaasi. Kaikki pelit, joihin käytät täällä muutaman arvokkaan tunnin, on hyvin käytettyä aikaa.

No Players Online

Pelottavassa No Players Onlinessa kirjaudut vanhalle FPS serverille, mutta olet ainoa pelaaja turhanpäiväisessä lipun kaappauspelissä.
https://papercookies.itch.io/no-players-online

Interaktiivinen visuaalinen novelli, jossa sinun täytyy estää vampyyriä syömästä sinua. loihtii synkän ja julman maailman terävillä visuaaleilla ja musiikilla, jotka saavat ihosi kananlihalle.
https://raulqueisso.itch.io/we-are-broken

Tämä hyytävä seikkailu käyttää PS1-aikakauden 3D-grafiikan sumeaa, lo-fi estetiikkaa luodakseen vaikuttavan aavemaisen tunnelman, kun varjoisa olento vaanii sinua maiseman poikki.
https://boaheck.itch.io/bleakshore

Faith

Faith houkuttelee sinut tuntemaan olosi turvalliseksi, joskin hieman hermostuneeksi retroestetiikallaan. Ennen kuin se ylittää rajansa yhdellä järkyttävän pelottavalla hetkellä.
https://airdorf.itch.io/faith

Teaches Typing

Se, mikä alkaa elokuvaohjaaja David Lynchin ystävälliseltä kirjoitustunnilta, laskeutuu hitaasti surrealistiseksi, hämmentäväksi painajaiseksi. Jossain vaiheessa sinun täytyy koskea ällöttävään nykivään ötökkään.
https://rhinostew.itch.io/david-lynch-teaches-typin

Kommentoi