Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa

Steam (Valve)

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka sen olettaisikin olevan hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Zenith: The Last City

Julkaistu: Tammikuu 28. Kehittäjä: Ramen VR

Zenith on Early Access first-person virtuaalitodellisuus MMO, joka näyttää olevan hyvä yhdistelmä tieteiskirjallisuutta ja fantasiaa. Zenith:issä on tarinatehtäviä, julkisia tapahtumia ja kaikenlaista muuta tehtävää. Pelin taisteluissa käytät joko taikuutta tai teriä, mutta taistelua jännittävämpää lienee liitopuvuilla liitäminen. Peli tukee crossplay mahdollisuutta lähes kaikilla VR-alustoilla, joten ystävän mukaan saamisen ei pitäisi olla liian vaikeaa.

Hidden Deep

Julkaistu: Tammikuu 25. Kehittäjä: Cogwheel Software

on aavemainen sivuttainen seikkailu, joka sijoittuu pimeään vanhaan kaivokseen, jossa joukko tutkijoita on kadonnut. Voit luultavasti arvata, että mitä ikinä heille on sattunut, se ei ole ollut kaunista, mutta sinun tehtäväsi on päästä kaivoksiin ja pelastaa mahdollisimman monet näistä tutkijoista. Hidden Deep on Early Access -julkaisu, jonka on kehittänyt yksittäinen henkilö. Peliin on myöhemmin tulossa uutta sisältöä sekä online-yhteistyöpeli mahdollisuus.

Reverie Knights Tactics

Julkaistu: Tammikuu 26. Kehittäjä: 40 Giants Entertainment

on taidetyyliltään upea anime-vuoropohjainen taktiikkapeli. Reverie yhdistää tutkimusta, visuaalista romaanityylistä tarinankerrontaa ja puoluepohjaista taistelua. Reverie kertoo Lennórienin, ”kauan kadonneen haltiakaupungin”, etsimisestä. Kuten voit odottaa, jokaisella pelin neljästä hahmosta on omat erityiset taistelutyylinsä ja -piirteensä, mutta voit halutessasi muokata heidän taitojaan.

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2

Julkaisu: Tammikuu 27. Kehittäjä: Inti Creates Co., Ltd

Luminous Avenger iX 2 on tyylikäs 2D-tasopeli. Tämä jatko-osa pysyy melko lähellä edeltäjänsä luomaa muotoa, vaikka päähenkilö Copen onkin saanut joitain uusia liikkeitä kuten uusi pyörivä teräase ja mahdollisuus vaihtaa kahden tehoon ja nopeuteen keskittyvän muodon välillä. Kuten useimmat Inti Creates -pelit, tämä näyttää luotettavalta retropeliltä, jossa on todella runsasta pikselitaidetta.

Blank Frame

Julkaistu: Tammikuu 28. Kehittäjä: Through Tunnel

on retrotyylinen kauhupeli, joka on saanut inspiraationsa PS2-aikakaudesta. Pelin taidetyyli näyttää loistavan kammottavalta ja asetelma on yksinkertainen mutta tehokas. Päähenkilö on piilossa asunnossa, mikä on tehty väistämättömäksi katon läpi pudonneen metallikaapin takia, joka tukkii oven. Studio Through Tunnel lupaa, että Blank Frame ei ole pelottava kauhupeli, vaan saat odotta jotain hiljaisempaa ja surrealistisempaa.

Kommentoi

Symppis tasohyppely retroilun ystäville – arvostelussa Bat Boy Kommentit pois päältä artikkelissa Symppis tasohyppely retroilun ystäville – arvostelussa Bat Boy

Bat Boy

Bat Boy (PC/Steam)

7 / 10
Hyvää Peruspeli toimii ok ja saa varmasti retro-pelien ystävien pelisormet syyhyämään, miksei myös aivan uusienkin pelaajien. Todella mukavaa ajankulua. Hyvä kenttäsuunnittelu ja tarttuva chiptune-soundtrack. Huonoa Vaikeustason vaihtelevaisuus. Kontrollit tuntuvat hitusen löysiltä. Muutama ärsyttävä bugi. Yhteenveto Erittäin symppis peli on eheä valinta etenkin retro-pelien ystäville. Jos haluat pitkästä aikaa, tai jopa ensimmäistä kertaa, sukeltaa mukavan 2D-tasohyppelyn äärelle niin Bat Boy ei ole huono valinta.

Baseball-aiheinen kaksiulotteinen tasohyppely-seikkailu vuonna 2023 kuulostaa hieman oudolta idealta, mutta jos toteutus on näin hyvä kuin toukokuun lopulla julkaistu , niin se ei haittaa menoa.

Ilkeä Lord Vicious houkuttelee joukkuetoverisi ja ystäväsi toiseen ulottuvuuteen omia tarkoituksiaan varten ja sinun tehtäväsi on vapauttaa heidät ja tietenkin pistää loppu pahiksen suunnitelmille. Ryosuken alias Bat Boyn aseena on tietenkin pesäpallomaila, jonka avulla tämä homma pitäisi hoitaa.

Bat Boyn toverit, idoli ja ihastus ovat tietenkin vastustajan vallan alla ja heidät pitäisi välipomoina hoidella takaisin puolellesi. Pelkällä mailalla ei tarvitse tietenkään huitoa vaan etenemisen myötä sinulla on mahdollista saada kamujen erikoiskykyjä käyttöösi.

Tarina antaa motivaation pelaamiseen ja tarttuvan chiptune-tyylisen ääniraidan myötä pelaaminen on mukavaa hommaa. Pelin -versiota voi näppäimistön lisäksi pelata ohjaimella, mutta siinä kontrollit tuntuvat löysiltä. Vaikka liikkumisen lisäksi pelissä on vain hyppy -ja lyöntinapit niin olisi kiva jos ne voisi määrittää haluamalleen paikalle.

Hienona lisänä pelissä on tarina-moodin lisäksi myös speedrunner-tila, joka ei näytä keskustelu-dialogia ja cutscene-kohtauksia lainkaan. Se lisää peliin myös ajastimen, että voit helposti seurata pelin läpäisemiseen (mahdollisimman nopeasti tietenkin) kuluvaa aikaa.

12 tason mittainen peli vaikuttaa lyhyeltä pelikokemukselta, etenkin jos on tottunut pelaamaan 2D-tasohyppelyitä. Bat Boyn graafinen tyyli ja paikoin myös vaikeustaso muistuttaa -pelejä ja se on PC-version () lisäksi saatavilla seuraaville alustoille: ja , Nintendo . , Series X ja S.

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamin ja Microsoft Storesta kautta pride-kuukauden kunniaksi.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi