Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa

Steam (Valve)

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka sen olettaisikin olevan hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Zenith: The Last City

Julkaistu: Tammikuu 28. Kehittäjä: Ramen VR

Zenith on Early Access first-person virtuaalitodellisuus MMO, joka näyttää olevan hyvä yhdistelmä tieteiskirjallisuutta ja fantasiaa. Zenith:issä on tarinatehtäviä, julkisia tapahtumia ja kaikenlaista muuta tehtävää. Pelin taisteluissa käytät joko taikuutta tai teriä, mutta taistelua jännittävämpää lienee liitopuvuilla liitäminen. Peli tukee crossplay mahdollisuutta lähes kaikilla VR-alustoilla, joten ystävän mukaan saamisen ei pitäisi olla liian vaikeaa.

Hidden Deep

Julkaistu: Tammikuu 25. Kehittäjä: Cogwheel Software

on aavemainen sivuttainen seikkailu, joka sijoittuu pimeään vanhaan kaivokseen, jossa joukko tutkijoita on kadonnut. Voit luultavasti arvata, että mitä ikinä heille on sattunut, se ei ole ollut kaunista, mutta sinun tehtäväsi on päästä kaivoksiin ja pelastaa mahdollisimman monet näistä tutkijoista. Hidden Deep on Early Access -julkaisu, jonka on kehittänyt yksittäinen henkilö. Peliin on myöhemmin tulossa uutta sisältöä sekä online-yhteistyöpeli mahdollisuus.

Reverie Knights Tactics

Julkaistu: Tammikuu 26. Kehittäjä: 40 Giants Entertainment

on taidetyyliltään upea anime-vuoropohjainen taktiikkapeli. Reverie yhdistää tutkimusta, visuaalista romaanityylistä tarinankerrontaa ja puoluepohjaista taistelua. Reverie kertoo Lennórienin, ”kauan kadonneen haltiakaupungin”, etsimisestä. Kuten voit odottaa, jokaisella pelin neljästä hahmosta on omat erityiset taistelutyylinsä ja -piirteensä, mutta voit halutessasi muokata heidän taitojaan.

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2

Julkaisu: Tammikuu 27. Kehittäjä: Inti Creates Co., Ltd

Luminous Avenger iX 2 on tyylikäs 2D-tasopeli. Tämä jatko-osa pysyy melko lähellä edeltäjänsä luomaa muotoa, vaikka päähenkilö Copen onkin saanut joitain uusia liikkeitä kuten uusi pyörivä teräase ja mahdollisuus vaihtaa kahden tehoon ja nopeuteen keskittyvän muodon välillä. Kuten useimmat Inti Creates -pelit, tämä näyttää luotettavalta retropeliltä, jossa on todella runsasta pikselitaidetta.

Blank Frame

Julkaistu: Tammikuu 28. Kehittäjä: Through Tunnel

on retrotyylinen kauhupeli, joka on saanut inspiraationsa PS2-aikakaudesta. Pelin taidetyyli näyttää loistavan kammottavalta ja asetelma on yksinkertainen mutta tehokas. Päähenkilö on piilossa asunnossa, mikä on tehty väistämättömäksi katon läpi pudonneen metallikaapin takia, joka tukkii oven. Studio Through Tunnel lupaa, että Blank Frame ei ole pelottava kauhupeli, vaan saat odotta jotain hiljaisempaa ja surrealistisempaa.

Pähkäilyä avaruudessa – Machinika: Museum ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Pähkäilyä avaruudessa – Machinika: Museum ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Machinika: Museum

-pelaajille on luvassa aivojumppaa mystisessä ympäristössä sillä on ladattavissa ilmaiseksi Steamistä PC:lle rajoitetun ajan.

Tämä sci-fi-henkinen puzzlepeli siirtää sinut avaruusmuseoon, jossa pääset tutkimaan tuntemattoman sivilisaation mystisiä koneita. Tehtävänäsi on selvittää, miten nämä laitteet toimivat ja mitä ne paljastavat aiemmista omistajistaan.

Machinika: Museum tarjoaa kiehtovia 3D-pulmia, joiden ratkaiseminen vaatii loogista päättelyä ja tarkkaavaisuutta. Tunnelma on mukaansatempaava ja avaruusaseman salaisuuksien avaaminen on palkitsevaa.

Ilmainen tarjous on voimassa toukokuun 27. päivään asti, joten älä missaa tätä tilaisuutta. Steamista peli napataan helposti omalle kirjastolle ja pääset heti uppoutumaan mysteereihin. Voit ladata pelin täältä.

Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun lopulla

Gundam Breaker 4

Toimintaroolipeli on vihdoin saanut virallisen julkaisuajankohdan ja se ilmestyy 29. elokuuta :lle ja konsoleille. Peli on seuraava osa tutussa hack and slash -sarjassa ja se on ennakkotilattavissa jo nyt.

Uusi traileri paljastaa lisää pelin kustomointiominaisuuksista. Pelaajat voivat muun muassa hyödyntää SD Gundameja, säätää yksittäisten osien kokoa ja luoda omia väriteemojaan.

Pelissä taistellaan vihollisia vastaan joko yksin tai jopa kahden kaverin kanssa yhteistyömoninpelissä. Gundam Breaker 4 palaa sarjan juurille ja antaa pelaajien luoda unelmiensa Gunpla valtavasta osavalikoimasta. Uutuutena on lisätty myös Diorama-tila, jossa pelaajat voivat ihastella luomuksiaan.

Pelin Standard-, Deluxe- ja Ultimate-versiot voi ennakkotilata digitaalisesti jo PlayStation -konsoleille ja PC:lle (). Nintendo Switchin ennakkotilaukset tulevat myöhemmin. Ennakkotilaamalla saat bonuksena:

  • RX-78 Gundam Recirculation Colour -värin aikaisemmin käyttöön
  • Builders Parts -osat aikaisemmin käyttöön

Deluxe Edition sisältää:

  • Season Pass
  • Season Pass -bonus: Gambarrel Strike Gundam -osat (Gundam Breaker Ver.)
  • 15 Gunpla-osan aikaisempi avaus

Ultimate Edition sisältää Deluxe Editionin sisällön lisäksi:

  • Diorama Pack -paketit ja Diorama Pack -settibonus

Lisäksi Bandai Namco Storesta voi ostaa Collector's Editionin. Tämä erikoisversio sisältää Ultimate Editionin pelin lisäksi rajoitetun erän Gunpla-mallin (Gunbarrel Strike Gundam – Gundam Breaker Ver.), digitaalisen soundtrackin ja steelbookin.

Tänä vuonna 45-vuotista taivaltaan juhliva MOBILE SUIT GUNDAM on scifi-sarja jättirobotteja, eli Mobile Suiteja, keskiössä. Sunrise Inc.:n luoma sarja näki päivänvalon ensimmäisen kerran Japanissa vuonna 1979 animaationa. Sarja on vuosien varrella kasvattanut suosiotaan ja nykyään Gundam-universumi käsittää yli 50 televisiosarjaa, elokuvaa ja OVA-animaatiota. Franchise on laajentunut myös runsaaseen oheistuotteeseen, joista tunnetuin lienee Gunpla. Nämä muoviset pienoismallisarjat mahdollistavat fanien koota pienoismalleja omista suosikki-Mobile Suiteistaan.

Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun 29. päivä , ja Nintendo -konsoleille sekä PC:lle.