Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

on Bethesdan kovasti odotettu ” avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella ja S -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Bethesdan tulevasta vampyyripelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesdan tulevasta vampyyripelistä saatiin uusi traileri

Redfall

Arkane Studiosin ja Bethesdan tulevasta avoimen maailman Redfall -co-op vampyyriräiskintäpelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Lyhykäisellä videolla nähdään pelin nimikkokylää, jossa pelaajat taistelevat vampyyri-invaasiota vastaan. Videolla nähdään myös eri hahmoja, joita pelaajat voivat valita.

Mukana on myös monia eri vaihtoehtoja pelihahmojen muokkaukseen. Pelaajat voivat myös valita ja muokata oman aseistuksen.

ilmestyy yksinoikeudella Xbox Series X ja S -konsoleille sekä :lle vuoden 2023 aikana.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy :lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi