Villin lännen roolipeli Weird West ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Villin lännen roolipeli Weird West ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Weird West

Maaliskuussa ilmestyneen vaihtoehtoiseen villiin länteen sijoittuva roolipeli ja tarkemmin sen The Bounty Hunter Journey -versio on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle.

Kyseessä ei siis ole varsinainen koko peli, eikä demokaan, vaan jotain siltä väliltä. Kokemus sisältää yhteen 5 tuntia kestävän kampanjan ja valittavana on yksi viidestä pelihahmosta.

Synkkään fantasiaversioon Villistä lännestä sijoutuvassa pelissä lainvalvojat ja pyssymiehet saavat vastaansa eriskummallisia otuksia. Pelissä voi edetä joko yksin tai yhdessä porukan kanssa.

Jokainen pelikerta on ainutlaatuinen ja muokkautuu pelaajan tekemien valintojen perusteella. Pelissä tarina, muut hahmot sekä paikat reagoivat pelaajien toiminnan mukaan.

Voit ladata Weird West – The Bounty Hunter Journey -pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s The Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

Valheim ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi