Villin lännen selviytymispeli Wild West Dynasty ilmestyi Early Access -tilassa – katso pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Villin lännen selviytymispeli Wild West Dynasty ilmestyi Early Access -tilassa – katso pelivideo

Wild West Dynasty

Kehitystiimi ja julkaisija ovat avanneet Early Accessin ovet odotetulle eri genrejä yhdistävälle Wild West Dynasty -pelille. Pelissä sekoittuvat tarinavetoinen toimintaseikkailu, avoimen maailman hiekkalaatikkomaisuus, syvällinen mutta intuitiivinen kaupunginrakentelu, resurssienhallinta sekä roolipeli. Pelissä pääset kokemaan selviytymistaistelun 1800-luvun Amerikan lännen villin rajamaan ankarassa ympäristössä.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme avata näkemyksemme villistä lännestä pelaajille. Odotamme innolla yhteisön palautetta, samalla kun otamme seuraavat askeleet laajalla toimintasuunnitelmallamme. Meillä on jo suunnitteilla paljon lisäsisältöpäivityksiä, aina uudesta tutkittavasta biomista, tarinan laajentamisesta ja jatkamisesta tai useammista käsityöpiirustuksista pelimekaniikan hiomiseen asti.”

kommentoi Moon Punch Studion kehityspäällikkö ja toimitusjohtaja Szymon Żebialowicz

”Olemme erittäin ylpeitä voidessamme vihdoin kutsua pelaajat karuun ja laajaan Villiin länteen. laittoi sydämensä ja sielunsa tämän valtavan avoimen maailman luomiseen ja täytti sen elämällä ja mielenkiintoisilla mekaniikoilla, samalla kun se laajensi Dynasty-pelisarjan rajoja.”

Toplitzin tuotantopäällikkö Robin Gibbels lisää

Wild West Dynasty on nyt saatavilla Early Accessissa Steamissa, GOG.comissa ja Storessa, jossa pelaajat voivat hankkia lippunsa villin lännen valloittamiseen 20 %:n erikoisalennuksella 24,99 euron suositushinnalla.

Pääpelin lisäksi saatavilla on kolme erikoisversiota:

  • ”Settler’s Guide to the Wild West”, joka on kokoelma kolmesta peliin liittyvästä digitaalisesta kirjasta (Game Compendium, Cookbook ja Wild West Architect).
  • The Digital Supporter Edition, jossa on lisämateriaaleja, kuten Original Soundtrack, jossa on 20 pelin tunnelmallista kappaletta, taustakuvia ja eksklusiivinen novelli.
  • Ultimate Edition, jossa yhdistyvät The Settler’s Guide ja Digital Supporter Pack.

Säännöllisiä sisältöpäivityksiä suunnitellaan, ja tiekartta on laadittu jo seuraavaksi kahdeksitoista kuukaudeksi. Suunniteltujen parannusten ja lisäysten joukossa on muun muassa pelattava naishahmo, vuoristoalueiden avaaminen kolmantena valtavana elinympäristönä laajassa avoimessa maailmassa, dramaattisen tarinan jatkaminen, minipelejä, uusia pelattavuuselementtejä sekä uusia tuettuja kieliä.

Wild West Dynasty on saatavilla PC:lle Steam, Epic Games Store ja GOG -kauppapaikkojen kautta.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

kokoaa 24 maailman parasta Rainbow Six Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Rainbow Six Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

 on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja Second luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

ilmestyy PC:lle ja Games Storen kautta tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi