Virtuaalinen ratamoottoripyöräily RiMS Racing saapuu tänään Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalinen ratamoottoripyöräily RiMS Racing saapuu tänään Switchille

RiMS Racing

Ratamoottoripyöräilyn vauhdikas maailma on täynnä kiihdytyksiä, vaikeita kaarteita ja hurjia tilanteita. Riskialttiit ohitukset, ajoneuvon painonhallinta ja harkittu jarrutus ovat kaikki avainasemassa kisavoittoa tavoiteltaessa. Kylmähermoisuus ja paineenhallintakyky ovat tärkeitä ominaisuuksia tehokkailla ja nopeasti kiihtyvillä kilpamoottoripyörillä kisatessa.

RaceWard Studion kehittämä RiMS Racing -moottoripyöräpeli julkaistiin elokuussa -tietokoneille ja muille pelikonsoleille. Nyt on Nintendo Switch -pelikonsolin vuoro. Peli tuo koettavaksi realistisen ja syvällisen ajopelikokemuksen. Italialaisstudion luomus vie pelaajan syvälle kisamoottoripyöräilyn maailmaan tarjoten hurjan määrän säätövaraa erilaisten osien ja viritysmekaniikoiden puolella sekä tietenkin kiehtovia kisoja.

Peli haastaa pelaajan ajotaidot vaativasti ja reilusti. Edes moottoripyörien virittely ei rajoitu vain pintapuoliseen säätöön ja kosmeettiseen koristeluun, sillä pelin moottoripyörät on mallinnettu yksityiskohtaisella tasolla pieniä osia myöden. Erilaisia moottoripyörän osia on peräti 500 erilaista, jonka lisäksi kuljettajan varusteita ja tarvikkeita on monipuolisesti moneen eri makuun.

Aluksi pelaaja voi valita yhden pelin kahdeksasta moottoripyörämallista. Nämä edustavat maailman nopeimpia huippumalleja Japanista ja Euroopasta. Mukana ovat Kawasaki Ninja ZX10 RR, Aprilia RSV4, BMW M1000 RR, Ducati Panigale V4R, Honda CBR1000 RR, MV Agusta F4 RC, Suzuki GSXR-1000 ja Yamaha YZF R1. Kaikki mallit on luotu peliin valmistajan kanssa tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Oikean kisakuljettajan lailla pelaaja voi analysoida ja tutkia oman moottoripyörän käytöstä ja toimivuutta eri osa-alueittain. Näitä ovat esimerkiksi jarrulevyjen lämpötilan vaihtelut, rengaspaine, jousitus ja elektroniikan toimivuus. Kokonaisuus on viimeistelty yksityiskohtaisen tarkalla fysiikanmallinnuksella, joka korostaa jokaisen säädettävän ominaisuuden merkitystä ajoradalla.

Pelin uramuoto on jaettu eri kisakausiin, joista jokainen koostuu yli 70 kisatapahtumasta. Lisäksi pelin monipelipuoli tarjoaa haasteita muista pelaajista ja näissä kisoissa mitataankin kuljettajista parhaimmat.

RiMS Racing on nyt saatavilla sekä Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet :lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. :llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja :lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

Path of Exile on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi