Virtuaalinen ratamoottoripyöräily RiMS Racing saapuu tänään Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalinen ratamoottoripyöräily RiMS Racing saapuu tänään Switchille

RiMS Racing

Ratamoottoripyöräilyn vauhdikas maailma on täynnä kiihdytyksiä, vaikeita kaarteita ja hurjia tilanteita. Riskialttiit ohitukset, ajoneuvon painonhallinta ja harkittu jarrutus ovat kaikki avainasemassa kisavoittoa tavoiteltaessa. Kylmähermoisuus ja paineenhallintakyky ovat tärkeitä ominaisuuksia tehokkailla ja nopeasti kiihtyvillä kilpamoottoripyörillä kisatessa.

RaceWard Studion kehittämä -moottoripyöräpeli julkaistiin elokuussa -tietokoneille ja muille pelikonsoleille. Nyt on Nintendo -pelikonsolin vuoro. Peli tuo koettavaksi realistisen ja syvällisen ajopelikokemuksen. Italialaisstudion luomus vie pelaajan syvälle kisamoottoripyöräilyn maailmaan tarjoten hurjan määrän säätövaraa erilaisten osien ja viritysmekaniikoiden puolella sekä tietenkin kiehtovia kisoja.

Peli haastaa pelaajan ajotaidot vaativasti ja reilusti. Edes moottoripyörien virittely ei rajoitu vain pintapuoliseen säätöön ja kosmeettiseen koristeluun, sillä pelin moottoripyörät on mallinnettu yksityiskohtaisella tasolla pieniä osia myöden. Erilaisia moottoripyörän osia on peräti 500 erilaista, jonka lisäksi kuljettajan varusteita ja tarvikkeita on monipuolisesti moneen eri makuun.

Aluksi pelaaja voi valita yhden pelin kahdeksasta moottoripyörämallista. Nämä edustavat maailman nopeimpia huippumalleja Japanista ja Euroopasta. Mukana ovat Kawasaki Ninja ZX10 RR, Aprilia RSV4, BMW M1000 RR, Ducati Panigale V4R, Honda CBR1000 RR, MV Agusta F4 RC, Suzuki GSXR-1000 ja Yamaha YZF R1. Kaikki mallit on luotu peliin valmistajan kanssa tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Oikean kisakuljettajan lailla pelaaja voi analysoida ja tutkia oman moottoripyörän käytöstä ja toimivuutta eri osa-alueittain. Näitä ovat esimerkiksi jarrulevyjen lämpötilan vaihtelut, rengaspaine, jousitus ja elektroniikan toimivuus. Kokonaisuus on viimeistelty yksityiskohtaisen tarkalla fysiikanmallinnuksella, joka korostaa jokaisen säädettävän ominaisuuden merkitystä ajoradalla.

Pelin uramuoto on jaettu eri kisakausiin, joista jokainen koostuu yli 70 kisatapahtumasta. Lisäksi pelin monipelipuoli tarjoaa haasteita muista pelaajista ja näissä kisoissa mitataankin kuljettajista parhaimmat.

RiMS Racing on nyt saatavilla sekä Nintendo Switch, , , ja S sekä -konsoleille että PC:lle.

Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation

Ubisoft on herättänyt henkiin viime näkemättömästä Assassin's Creed 3 -esittelyversiosta tutun eliminointianimaation tulevaa Japanissa sijoittuvaa Assassin's Creed Shadowsia varten.

Tämän yksityiskohdan havaitsi Reddit-käyttäjä BrunoHM, joka huomasi vastaavan liikkeen Shadows-pelin tuoreessa trailerissa verrattuna vuoden 2012 PAX East -messuilla esiteltyyn Assassin's Creed 3 -esittelyversioon. Animaatiossa hahmo hyppää vihollisen selkään, iskee tätä ja kierähtää sitten eteenpäin säilyttääkseen vauhtinsa.

Tätä Assassin's Creed 3 -animaatiota ei koskaan julkaistu yleisölle, vaan sitä näytettiin vain lehdistölle ja alan sisäpiirille PAX East -messuilla. YouTube-kanava Kuriatsu julkaisi kuitenkin videota, jossa nähtiin tämä animaatio.

Vaikka kyseessä ei teknisesti ole uudelleenkäytetty animaatio, koska sitä ei ollut lopullisessa Assassin's Creed 3 -pelissä, fanit ovat silti innoissaan nähdessään tämän poistetun liikkeen palaavan Assassin's Creed Shadowsiin, joka sijoittuu Japaniin.

Assassin's Creed Shadowsin pääosissa nähdään kaksi hahmoa: hiivittelevä shinobi Naoe ja historiallinen hahmo Yasuke, joka oli tosielämän afrikkalainen soturi japanilaisen sotaherran palveluksessa. Peli on määrä julkaista 12. marraskuuta 2024 erikoisversiot ostaneille, ja perusversio seuraa perässä 15. marraskuuta Peli saapuu , , Xbox Series ja alustoille.

Dead Rising tekee paluun upeampana kuin koskaan – Deluxe Remaster saapuu syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Rising tekee paluun upeampana kuin koskaan – Deluxe Remaster saapuu syyskuussa

Huomio kaikille intohimoisille zombienmetsästäjille! Valmistaudu palaamaan Willamette Parkview -ostoskeskukseen uskomattomalla tarkalla kuvalla. on virallisesti paljastanut Deluxe Remasterin julkaisupäivämäärän ja ominaisuudet.

Yllätysteaserin jälkeen viime viikolla Capcom kertoi lisää rakastetun zombienmässymisklassikon remasteroidusta versiosta. Pelin on määrä ilmestyä syyskuun 18. päivänä 2024.

Kyseessä ei ole pelkkä graafinen päivitys. Kehittäjä Rysosuke Murai lupaa lähes uusintavertamuksen. Dead Rising Deluxe Remasteria pyörittää RE Engine, jonka ansiosta peli toimii sulavalla 4K-resoluutiolla ja 60 kuvalla sekunnissa.

Remasterointi tuo mukanaan myös useita pelattavuusparannuksia. Pelaajat voivat nyt liikkua tähdatessaan, mikä ei ollut mahdollista alkuperäisessä julkaisussa. Myös NPC-hahmojen käyttäytymistä on viritetty mukaansatempaavampaa kokemusta varten.

Elämänlaatua parantaviin ominaisuuksiin kuuluu parannettu käyttöliittymä ja autotallennuksen lisääminen. Tarina äänitetään kokonaan yhdeksällä kielellä, mikä rikastuttaa entisestään kerrontaa.

Niille, jotka kaipaavat lisää sisältöä, Capcom tarjoaa digitaalisen deluxe-version, joka sisältää bonusasuja ja uutta taustamusiikkia ostoskeskukseen. Fyysinen julkaisu on suunniteltu marraskuulle 2024.

Ilmoitus merkitsee tervetullutta paluuta Dead Rising -sarjalle. Vaikka useita vuosia on kulunut viimeisestä alkuperäisestä pelistä, faneja ei ole unohdettu. Aiemmin tänä vuonna Capcom sisälsi Dead Risingin franchise revival survey -kyselyyn vihjaillen mahdollisista tulevista projekteista.

Vuonna 2006 julkaistu Dead Rising sai nopeasti omistautuneen seuraajakunnan, erityisesti Xbox 360 -omistajien keskuudessa. Pelistä syntyi menestyksekäs sarja Capcomille, ja kolme jatko-osaa julkaistiin 2000-luvun lopulla ja 2010-luvun alussa.

Viimeisin osa, Dead Rising 4, julkaistiin vuonna 2016 Xbox Onelle ja :lle. -versio nimeltä Frank's Big Package seurasi vuotta myöhemmin. Dead Rising 4 sai kuitenkin ristiriitaisia arvosteluja ja menestyi kaupallisesti heikosti.

Pettymyttävät myynnit johtivat uuden Dead Rising -pelin peruuntumiseen ja Dead Rising -pelejä vuodesta 2010 lähtien kehittäneen studion Capcom Vancouverin sulkemiseen.

Dead Rising Deluxe Remasterin avulla fanit voivat elää uudelleen alkuperäisen zombienmässäämisen kaaoksen modernilla uudelleentekemisellä. Toivottavasti tämä onnistunut remasterointi raivaa tietä tuleville seikkailuille Dead Risingin hullussa maailmassa!