Virtuaaliset moottoripyörät jyrähtävät PC:llä ja konsoleilla tänään – katso RiMS Racing julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaaliset moottoripyörät jyrähtävät PC:llä ja konsoleilla tänään – katso RiMS Racing julkaisutraileri

RiMS Racing

Ratamoottoripyöräilyn maailma on täynnä vauhdikkaita suoria, hurjia mutkia ja tiukkaa kisailua. Ohitukset, kiihdytykset, painonhallinta ja oikeanlainen jarrutus ovat kaikki avainasemassa kisavoittoa tavoiteltaessa. Kylmähermoisuus ja paineenhallintakyky ovat tärkeitä ominaisuuksia, kun kyse on kiivaasta kisakokemuksesta äärimmäisen tehokkailla ja nopeasti kiihtyvillä kilpamoottoripyörillä.

RaceWard Studion kehittämä RiMS Racing -moottoripyöräpeli tuo koettavaksi äärimmäisen realistisen ja kiehtovan ajopelikokemuksen. Italialaisstudion luomus vie pelaajan syvälle kisamoottoripyöräilyn maailmaan tarjoten hurjan määrän säätövaraa erilaisten osien ja viritysmekaniikoiden puolella sekä tietenkin kiehtovia kisoja.

Peli haastaa pelaajan ajotaidot vaativasti, mutta reilusti, eikä suinkaan rajoitu vain pintapuoliseen virittämiseen ja kosmeettiseen koristeluun. Pelin moottoripyörät on mallinnettu yksityiskohtaisella tasolla pieniä osia myöden. Erilaisia moottoripyörän osia on peräti 500 erilaista, jonka lisäksi kuljettajan varusteita ja tarvikkeita on monipuolisesti moneen eri makuun.

Alussa pelaajan valittavana on yksi pelin kahdeksasta moottoripyörämallista. Näistä kaikki edustavat maailman nopeimpia huippumalleja Japanista ja Euroopasta. Mukana ovat Kawasaki Ninja ZX10 RR, Aprilia RSV4, BMW M1000 RR, Ducati Panigale V4R, Honda CBR1000 RR, MV Agusta F4 RC, Suzuki GSXR-1000 ja Yamaha YZF R1. Näistä jokainen on mallinnettu valmistajan kanssa tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Oikean kisakuljettajan lailla myös pelaaja voi analysoida ja tutkia oman moottoripyörän käytöstä ja toimivuutta eri osa-alueittain. Näitä ovat esimerkiksi jarrulevyjen lämpötilan vaihtelut, rengaspaine, jousitus ja elektroniikan toimivuus. Tämä kaikki on viimeistelty yksityiskohtaisen tarkalla fysiikanmallinnuksella, joka korostaa jokaisen säädettävän ominaisuuden merkitystä ajoradalla.

Pelin uramuoto on jaettu eri kisakausiin, joista jokainen koostuu yli 70 kisatapahtumasta. Lisäksi pelin monipelipuoli tarjoaa haasteita muista pelaajista ja näissä kisoissa mitataankin kuljettajista parhaimmat.

on nyt saatavilla sekä 5, PlayStation 4, X ja S ja Xbox One -konsoleille että :lle. Nintendo Switch -konsolille peli ilmestyy 16. syyskuuta.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla

theHunter: Call of the Wild

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu tarjoaa uusimmalla pelipaketillaan theHunter: Call of the Wild -metsästyspeliä sekä kaikkia sen lukuisia lisäosia kuten Bloodhound, Rancho del Arroyo sekä Te Awaroa National Park.

  • Maksamalla ainoastaan euron saat theHunter: Call of the Wild -pelin.
  • Mikäli maksat paketista 6,33 euroa saat peruspelin lisäksi myös Trophy Lodge Spring Creek Manor, Weapon Pack 2, Parque Fernando, Duck and Cover Pack, Vurhonga Savanna, Wild Goose Chase Gear, Weapon Pack 1, Medved-Taiga, ATV SABER 4X4 sekä Tents & Ground Blinds -lisäosat.
  • Jos maksat 12,96 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi Rancho del Arroyo, Bloodhound, Te Awaroa National Park, Silver Ridge Peaks, Smoking Barrels Weapon Pack, Cuatro Colinas Game Reserve, Saseka Safari Trophy Lodge, High-Tech Hunting Pack, Weapon Pack 3, Yukon Valley sekä Treestand & Tripod Pack -lisäosat.

Paketti on ostettavissa aina lokakuun 29. päivään asti. Peli on Steam -koodi :lle.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli Riders Republic tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että PC:lle ja -pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Store ja Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi