Visuaalinen fantasiaromaani Arcadia Fallen ilmestyi PC:lle – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Visuaalinen fantasiaromaani Arcadia Fallen ilmestyi PC:lle – katso julkaisutraileri

Arcadia Fallen

Galdra Studiosin ensimmäinen visuaalinen romaani Arcadia Fallen on nyt saatavilla :lle. Peli saapuu Nintendo Switch -konsolille myöhemmin tänä vuonna.

Uppoudu tähän kauniiseen roolipelikokemukseen, jossa upea japanilaistyylinen anime-estetiikka yhdistyy lumoavaan skandinaaviseen tarinankerrontaan kertoakseen tarinan, jossa sinua rohkaistaan löytämään oma polkusi. 

Pelaat nuoren alkemistin oppipojan roolissa, joka on tahattomasti sidottu laittomaan henkeen. Joutuessaan yllättäen sotaan ihmiskunnan ja taikuuden välillä, hänen täytyy liittyä epätodennäköisten sankareiden ryhmään paetakseen omaa tuhoaan ja toivottavasti pelastaakseen maailman matkan varrella.

”Läheisyydestä kertovan pelin tekeminen on ollut uskomattoman vaikeaa, etkä voi tietää, onnistuitko, ennen kuin pelaajat voivat kokea pelin itse. Vastaanotto on tähän mennessä ollut ylenpalttista, ja olemme jo kuulleet pelaajista, jotka ovat nauraneet ja itkeneet pelin aikana. On helpotus, ei vain toivoa, vaan tietää, että teit jotain niin erikoista”

sanoo Daniel Svejstrup Christensen, tuottaja Galdra Studiosta

Arcadia Fallenissa on mukautettava päähahmo ja dialogijärjestelmä, joka antaa pelaajien muokata hahmojensa persoonallisuutta pelin edetessä. Se on peli, jossa on kyse hyvin pitkälti matkasta, ja sillä matkalla on mukana seuralaisia, joista neljä voit romantisoida (LGBTQ+-ystävällinen), ja jos romantiikka ei ole sinun juttusi, voit luoda merkityksellisiä ja syviä platonisia suhteita kaikkien kanssa.

Pelaajien on myös hiottava taitojaan alkemistina ratkaistakseen kriisejä ja auttaakseen tovereitaan. Nämä pulmat on helppo oppia, mutta vaikea hallita, ja ne, jotka käyttävät aikaa tullakseen kokeneiksi alkemisteiksi, voivat käyttää sitä muuttamaan tarinan kulkua.

Pelissä on yli 4,5 tuntia täysiäänistä dialogia sellaisilta kyvyiltä kuin Laura Post (Persona 5: Royal, Fire Emblem: Three Houses) ja Allegra Clark (Dragon Age: Inquisition, Genshin Impact). Pelin ääninäyttelyn rahoitti Kickstarter-kampanja kesällä 2020, joka onnistui nostamaan yli 240 % alkuperäisestä tavoitteestaan.

Arcadia Fallen on nyt saatavilla :lle. Peli saapuu Nintendo Switch -konsolille myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022

Deep Rock Galactic

Ruotsalaisen Ghost Ship Games kehittäjän toimintamoninpeli on saapumassa vihdoin Sonyn ja PlayStation 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kehittäjä kertoi aiheesta Twitter -tilillään ja julkaisi samalla pelin roadmapin, josta paljastuu tulevia pelin sisäisiä tapahtumia, uusia kosmeettisia kilkkeitä sekä uusia aseita.

Muista myös lukea Errorin arvostelu: Avaruuskääpiöiden matkassa on hyvä olla – arvostelussa Deep Rock Galactic

on parhaillaan saatavilla :lle Steam -palvelun kautta sekä Xbox -konsoleille. Peli saapuu ja 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kommentoi

Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin

Icarus

Huomenna perjantaina ilmestyvän Icarus -avaruusselviytymispeli on saanut tyylikkään näytellyn 20-minuuttisen trailerin, jonka voit katsoa alta. Peli on suositun DayZ -pelin kehittäjän Dean Hallin ja tämän RocketWerkzin uusi projekti.

Pelin 1.0 versio tulee olemaan saatavilla Steam -palvelusta 10% alennuksella kahden viikon ajan julkaisusta eteenpäin. Julkaisun jälkeen peli tulee saamaan seitsemän -viikonloppua, jolloin peliin saadaan uusia ominaisuuksia sekä bugikorjauksia.

Pelin piti alunperin olla ilmaispelattava, mutta sittemmin siihen on tehty paljon muutoksia. Pelattavaa tulee olemaan julkaisun yhteydessä 64 neliökilometrin verran sekä 35 tehtävän verran. Tehtävien pituudet vaihtelevat päivistä viikkoihin.

Pelissä pelaaja joutuu selviytymään muukalaisplaneetalla rakentaen ja keräten resursseja. Tehtävään on ainoastaan rajallinen aika joka saattaa vaihdella pelin ajassa puolesta tunnista useampaan päivään. Ennen ajan loppumista sinun täytyy ehtiä kohtaamispaikalle. Mikäli et ehdi, menetät kaiken. Pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa co-op tilassa.

ilmestyy PC:lle joulukuun 3. päivä.

Kommentoi