”V*tuiks meni” – myöntää alkuperäisen Super Mario Bros. -elokuvan ohjaaja Kommentit pois päältä artikkelissa ”V*tuiks meni” – myöntää alkuperäisen Super Mario Bros. -elokuvan ohjaaja

Rocky Morton, vuoden 1993 live-action . -elokuvan ohjaaja, myöntää että elokuva oli epäonnistuminen ilman Nintendon suoraa osallistumista.

Bros oli ensimmäinen yritys amerikkalaisesta elokuvaversiosta Mario-franchisesta, jossa Bob Hoskins ja John Leguizamo näyttelivät Marioa ja Luigia, jotka yrittivät estää Dennis Hopperin esittämää Kuningas Koopaa yhdistämästä Maata dinosaurusasuttuun maailmaan. Elokuvaa kritisoitiin sekä kriitikkojen että pelaajien keskuudessa epäuskollisesta sovittelusta pelisarjaan.

Puhuessaan Variety-lehdelle, Morton myöntää että Super Mario Bros. olisi voinut olla parempi elokuva, jos Nintendolta olisi ollut enemmän osallistumista. Erityisesti hän sanoo, että Mario-sarjan luoja Shigeru Miyamoto olisi pitänyt olla enemmän suoraan mukana elokuvan tuotannossa.

Jos minulla olisi ollut suhde Miyamoton kanssa ja olisin tuonut hänet mukaan, jos hän olisi ollut tuottaja ja ymmärtänyt mitä olimme tekemässä, hän ei olisi antanut tiettyjen asioiden tapahtua. Olisimme olleet tiimi, ja elokuvasta olisi tullut erilainen

Alta voit verestellä muistoja tarkemmin, millaisesta teokseseta tuolloin olikaan kyse:

Kommentoi

Super Mario Bros. -elokuva ylitti miljardin dollarin rajan Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -elokuva ylitti miljardin dollarin rajan

The Bros. Movie ylitti miljardin dollarin lipputulokynnyksen sunnuntaina, mikä tekee siitä viidennen elokuvan, joka on tehnyt niin pandemian alkamisen jälkeen, ja varmimman merkin siitä, että teatterielokuvabisnes on toipumassa pitkäaikaisesta laskusuhdanteesta.

Vaikka elokuva on saanut keskinkertaisia arvosteluja, mutta sitäkin enemmän ylistystä faneilta, Universal Picturesin tuottama elokuva, jossa Chris Pratt ääninäyttelijänä Mario-nimiselle rakastetulle videopelihahmolle, on ollut teattereissa vain 26 päivää ja on nyt Universalin historian seitsemänneksi suurin elokuva, ohittaen sekä Jurassic World Dominionin että animaation Despicable Me maailmanlaajuisissa lipputuloissa.

Kommentoi

Super Mario Bros. -elokuvasta tuttu suosikkikappale ”Peaches” debytoi arvostetulla Billboard’s Hot 100 -listalla Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -elokuvasta tuttu suosikkikappale ”Peaches” debytoi arvostetulla Billboard’s Hot 100 -listalla

Yksi Bros. -elokuvan fanien suosikkikohtauksista, Bowserin tribuuttiballadi ”Peaches”, julkaistiin taannoin verkossa ja suosio onkin saanut jo aivan uudet mittasuhteet.

Kappale, jonka esitti Jack Black (Bowserin ääni), on ollut listoilla siitä lähtien, ja nyt se on päässyt ”Billboard Hot 100” -listalle Yhdysvalloissa debytoimalla sijalla 83. Kuten sosiaalisessa mediassa hauskan nippelitiedon mukaan huomautetaan, se on Jack Blackin ensimmäinen uran soolokappale, joka debytoi kyseisellä listalla.

Itse mestariteoksen voit ottaa haltuun musiikkivideon muodossa vaikkapa tästä alta:

Kommentoi