Vuoden 2003 Star Wars: Clone Wars -sarja saapuu Disney Plus -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Vuoden 2003 Star Wars: Clone Wars -sarja saapuu Disney Plus -palveluun

Kun Star Warsin yhteydessä puhutaan Clone Warsista, useammalla tulee mieleen vuonna 2008 alkunsa saanut 3D-animaatiosarja. Moni ei kuitenkaan välttämättä muista, että vuonna 2003 nähtiin myös toinen Clone Wars -sarja.

Kyseisen animaatiosarjan visuaalinen ilme on huomattavasti erilaisempi kuin seuraajallaan, sillä se toteutettiin edelleen 2D-animaation voimin. Sarjan ohjaajana toimi animaatiomaailman legenda Genndy Tartakovsky, joka tunnetaan esimerkiksi Samurai Jack -sarjasta. Sarja loppui vuonna 2005 kolmanteen tuotantokauteen.

Nyt huhtikuun 2. päivä Disney aikoo ladata kyseisen sarjan suosittuun -suoratoistopalveluunsa. Mukana on myös muita -aiheisia medioita, kuten Ewok-animaatiosarjan.

Kommentoi

”May the 4th Be with You” – Simpsonit saa oman Star Wars -aiheisen lyhytelokuvan Kommentit pois päältä artikkelissa ”May the 4th Be with You” – Simpsonit saa oman Star Wars -aiheisen lyhytelokuvan

Disney+ on ilmoittanut Maggie Simpson in Rogue Not Quite One -nimisestä lyhytelokuvasta, joka on - ja -risteytys. Elokuva saapuu juuri sopivasti Tähdistöpäivänä 4. toukokuuta.

Elokuvasta ei juurikaan tiedetä vielä yhtään mitään, mutta nimi viittaa selvästi Rogue One: A Star Wars Story -elokuvaan. Maggie näyttää olevan vaunuissa, jotka muistuttavat hyvin paljon niitä, joita Grogu käyttää Mandalorian-sarjassa.

Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan lisäspeksejä, sekä mahdollista traileria tulevasta lyhytelokuvasta. Pysyhän siis kuulolla!

Kommentoi

Disney+ -suoratoistopalvelu on saavuttanut jo 103 miljoonaa tilaajaa Kommentit pois päältä artikkelissa Disney+ -suoratoistopalvelu on saavuttanut jo 103 miljoonaa tilaajaa

-suoratoistopalvelu raportoi hiljattain alkuvuoden tilikauden tuloksiaan ja ilmoitti palvelun tilaajamääräksi huimat 103.6 miljoonaa käyttäjää.

Palvelun kilpailijat ovat myös ilmoittaneet lukujaan viime aikoina. Netflixillä on palvelussaan noin 208 miljoonaa tilaajaa, Amazon Primella 200 miljoonaa, HBO Maxilla 44 miljoona ja Peacock TV:llä 42 miljoonaa. HBO Max ja Peacock TV -suoratoistopalvelut eivät ole saatavilla Suomessa.

Disney+ on kasvattanut tilaajamääriään noin 70 miljoonalla tilaajalla viime vuodesta. Se on yllättänyt suosiollaan myös Disneyn, sillä yhtiö asetti palvelun tavoitteeksi 90 miljoonaa käyttäjää vuoteen 2024 mennessä. Palvelu saapui myös Suomeen viime vuoden syyskuussa. Suoratoistopalvelu on tilattavissa 8,99 euron kuukausihintaan ja se sisältää suosittuja sarjoja sekä elokuvia esimerkiksi Marvelin, Pixarin, Disneyn ja Foxin tuotannoista.  

Lue listaus kaikista palvelussa saatavilla olevista elokuvista ja sarjoista täältä.

Kommentoi