Vuoden 2018 The Game Awards -ehdokkaat julki: äänestys käynnistynyt Kommentit pois päältä artikkelissa Vuoden 2018 The Game Awards -ehdokkaat julki: äänestys käynnistynyt

-tapahtuma on paljastanut ehdokkaansa kuluvalle vuodelle. Äänestys on käynnistynyt ja oman äänen voi antaa tapahtuman virallisilla sivuilla. Tapahtuma järjestetään jo viidennen kerran, ja sillä halutaan osoittaa arvostusta pelaajille, pelien kehittäjille sekä henkilöille, jotka ovat edistäneet pelaamista eri tavoin. Tänä vuonna 30:llä eri kategorialla kilpailee yhteensä yli 100 peliä sekä henkilöä, joten valinnan varaa löytyy etsiessään omaa suosikkiaan.

Äänestäminen on mahdollista tehdä kerran joka 24 tunnin aikana, ja mikäli äänestäjä jakaa valintansa sosiaalisessa mediassa, se antaa lisäarvoa voittajatasolle. Voittajat julkaistaan joulukuun 6. päivä The Game Awards -tapahtumassa, joka on mahdollista nähdä livelähetyksenä mm. YouTuben, Twitterin, Facebook-liven, Steamin, XboxLiven, Mixerin, MLG:n, GameSpotin, PlayStationin, IGN:n, Caffeinen sekä Twitchin välityksellä.

Yhdysvalloissa Los Angelesissa kuvattu livelähetys alkaa Suomen ajassa perjantaina joulukuun 7. päivä kello 03:30.

Katso ehdokasesittely tästä:

Vuoden 2018 The Game Awards -ehdokkaat suosituimmilla kategorioilla:

Vuoden peli:
* Assassin's Creed Odyssey – Ubisoft Quebec/Ubisoft
* Celeste – Matt Makes Games
* God of War – SIE Santa Monica Studio/Sony Interactive Entertainment
* Marvel's Spider-Man – Insomniac Games/Sony Interactive Entertainment
* Monster Hunter: World – Capcom
* Red Dead Redemption 2 – Rockstar Games

Vuoden sisällöntuottaja:
* Dr. Lupo
* Myth
* Ninja
* Pokimane
* Willyrex

Vuoden eSports-peli
* Counter-Strike: Global Offensive – Valve Corporation
* Dota 2 – Valve Corporation
* Fortnite – Epic Games
* League of Legends – Riot Games
* Overwatch – Blizzard Entertainment

Sega julkisti suunnitelmiaan – aikoo herättää henkiin viisi klassikkopelisarjaansa Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkisti suunnitelmiaan – aikoo herättää henkiin viisi klassikkopelisarjaansa

Sega Mega Drive Mini 2

yllätti pelimaailman ilmoittamalla -tapahtumassa, että aikoo herättää henkiin viisi klassikkopelisarjaansa: , , , ja Streets of Ragen.

Pelin virallinen traileri paljastaa, että Segalla on suunnitelmissa vieläkin enemmän herättämisiä. Tiedotteen mukaan yhtiöllä on meneillään useita eri genrejä edustavia kehityshankkeita, jotka julkaistaan lähivuosina.

Segan apulaistoimitusjohtaja ja Sega of American toimitusjohtaja Shuji Utsumi kommentoi ilmoitusta seuraavasti:

”Kaivamme perintöämme ja suunnittelemme uudelleen useita franchises-sarjan pelejä tuodaksemme nämä pelit yhä useammille ihmisille ympäri maailmaa. Tämä ilmoitus on vasta alkua. Ennen kaikkea tavoitteemme on luoda hyviä pelejä, joissa on ikimuistoisia hahmoja ja maailmoja. Toivomme, että kaiken ikäiset fanit odottavat tulevaisuuttamme innolla, kun julkaisemme nämä projektit lähivuosina.”

Sega lupaa kertoa lähitulevaisuudessa lisää jo julkistetuista peleistä, mukaan lukien viralliset pelinimet, julkaisupäivät ja alustat. Lisäksi raportit viittaavat siihen, että Virtua Fighter, suosittu taistelupelisarja, saattaa olla mukana uudelleensyntymissarjassa.

Segan sitoutuminen nostalgisten suosikkien palauttamiseen on valmis tekemään pelimaailmasta jännittävän muutoksen. Fanit voivat odottaa innolla uusien pelien paljastumista ja rakastetun franchises-sarjan herätystä, kun Sega lähtee perintöään uudelleen luomaan.

The Callisto Protocol -kauhupelin pelialue esillä uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa The Callisto Protocol -kauhupelin pelialue esillä uudella trailerilla

The Callisto Protocol

-pelifirman uudesta -kauhuselviytymispelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin tapahtumapaikkaa Black Iron -vankilaa. Voit katsoa trailer alta.

Peli sijoittuu 300 vuotta tulevaisuuteen ja siinä pelaajat omaksuvat Jacob Leen roolin. Lee on joutunut Jupiterin kuu Callistolla sijaitsevaan korkeimman turvaluokan vankilaan, jossa alkaa tapahtua kummia.

Pelaajien täytyy selviytyä vankilasta ja taistella nopeasti kehittyviä vastustajia vastaan. Matkalla kerätään aseita, varusteita ja uusia kykyjä.

The Callisto Protocol ilmestyy 2. joulukuuta PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Xbox Seriesille ja PC:lle Steamin kautta.