Vuoden menestyneimmän elokuvan voi katsoa nyt omalta kotisohvalta Kommentit pois päältä artikkelissa Vuoden menestyneimmän elokuvan voi katsoa nyt omalta kotisohvalta

Teillä rakkaat kansalaiset, jotka ette ole vielä nähneet paljon puhuttua Barbieta, on nyt syytä juhlaan. Barbien voi tästä päivästä eteenpäin katsoa nyt omalta kotisohvaltasi.

Elokuva on ilmestynyt digitaalisena myynti- ja vuokraversiona mm. Youtubeen ja Apple TV:hen

Elokuva on tulossa myöhemmin syksyllä myös HBO Maxin valikoimaan, mutta sen tarkemmasta julkaisuajankohdasta meillä ei vielä valitettavasti ole tietoa.

Antoisia elokuvahetkiä juuri sinulle!

Oliko Barbie vain kallis Chevrolet -mainos? – vuoden menestynein elokuva saa tukkapöllyä uudessa Honest Trailerissa Kommentit pois päältä artikkelissa Oliko Barbie vain kallis Chevrolet -mainos? – vuoden menestynein elokuva saa tukkapöllyä uudessa Honest Trailerissa

Tervetuloa -maahan! Se on kaunis vaaleanpunainen leikkikylä, jossa kaikki on täydellistä niin kauan kuin kukaan ei mieti omaa kuolevaisuuttaan tai rooliaan kosmisessa mosaiikissa.

Honest Trailers keskittyy tällä viikolla vuoden menestyneimpään elokuvaan, Barbieen. Tuohon massiiviseen blockbuster-hittiin, joka on herättänyt keskustelua ja varmasti myös mielipiteitäkin laidasta laitaan. Oliko elokuva vain liian kallis Chevron mainos? Ota homma haltuun alta, ja tarkasta itse!

Vuoden menestyneimmän elokuvan voi katsoa kotisohvalta jo ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Vuoden menestyneimmän elokuvan voi katsoa kotisohvalta jo ensi viikolla

Teillä rakkaat kansalaiset, jotka ette ole vielä nähneet paljon puhuttua Barbieta, on nyt syytä juhlaan. YouTube on vahvistanut, että elokuva lisätään sen elokuvaosioon tiistaina 12. syyskuuta. Barbien vois siis ostaa digitaalisessa muodossa itselleen tuosta päivästä alkaen.

Elokuva on tulossa myöhemmin syksyllä myös HBO Maxin valikoimaan, mutta sen tarkemmasta julkaisuajankohdasta meillä ei vielä valitettavasti ole tietoa.