Vuoden menestynein elokuva loistaa myös Grammy-ehdokkuuksissa Kommentit pois päältä artikkelissa Vuoden menestynein elokuva loistaa myös Grammy-ehdokkuuksissa

-elokuvassa Ryan Goslingin toimesta tulkittu ”I'm Just Ken”, on jo napannut paikan Billboard Hot 100 -listalla ja saanut oman jopa SNL-parodian. Mikä parasta, nyt se on saanut myös Grammy-ehdokkuuden.

Perjantaina julkaistiin 66. Grammy-ehdokkaat, joista yksi on ”I'm Just Ken” kategoriassa ”Paras kappale visuaalista mediaa varten”.

Yleisesti ottaen Barbie teki vahvan esiintymisen Grammy-ehdokkuuksissa ja keräsi myös huomionosoituksia parhaasta alkuperäissävellyksestä yhdessä elokuvien Oppenheimer, The Fabelmans, Black Panther: Wakanda Forever ja Indiana Jones and the Dial of Destiny kanssa. Erityisesti kappale What Was I Made For? yksinään sai viisi ehdokkuutta, mukaan lukien vuoden kappale ja äänite.

Onko Barbielle luvassa jatkoa? – päätähti paljastaa mietteensä tulevasta Kommentit pois päältä artikkelissa Onko Barbielle luvassa jatkoa? – päätähti paljastaa mietteensä tulevasta

Margot Robbie heittää epäilyksiä mahdollisen -jatko-osan perään. Voisiko näin hyvin onnistunut temppu, onnistua enää toista kertaa?

”en voi kuvitella”, mistä toinen elokuva voisi pärjätä, koska he eivät ikinä tehneet suunnitelmia jatko-osalle.

Näyttelijä kertoi Associated Pressille, että jatko-osista ei ole keskusteltu missään vaiheessa ensimmäistä elokuvaa tehtäessä, joten hän on nyt epävarma, palaavatko he koskaan takaisin Barbie-maailmaan.

”Luulen, että me pistettiin kaikki peliin tämän yhden kanssa. Me ei tehty siitä mitään trilogiaa tai semmoista”, Robbie selitti. ”Greta [Gerwig] laittoi kaiken peliin tän elokuvan eteen, joten en voi kuvitella, mikä helvetti olisi seuraava juttu.”

Barbie teki yli miljardi dollaria maailmanlaajuisesti, ja Robbie sanoo, että sen menestyksen ”iso opetus” on, että ”alkuperäiset leffat voivat silti vetää ison yleisön”. Hän korosti, ettei projektin tarvitse olla ”jatko-osa, esiosa tai uusintaversio”, koska Barbie on osoittanut, että omaperäiset ideat voivat tuoda sisään massiivisia yleisöjä.

Oliko Barbie vain kallis Chevrolet -mainos? – vuoden menestynein elokuva saa tukkapöllyä uudessa Honest Trailerissa Kommentit pois päältä artikkelissa Oliko Barbie vain kallis Chevrolet -mainos? – vuoden menestynein elokuva saa tukkapöllyä uudessa Honest Trailerissa

Tervetuloa -maahan! Se on kaunis vaaleanpunainen leikkikylä, jossa kaikki on täydellistä niin kauan kuin kukaan ei mieti omaa kuolevaisuuttaan tai rooliaan kosmisessa mosaiikissa.

Honest Trailers keskittyy tällä viikolla vuoden menestyneimpään elokuvaan, Barbieen. Tuohon massiiviseen blockbuster-hittiin, joka on herättänyt keskustelua ja varmasti myös mielipiteitäkin laidasta laitaan. Oliko elokuva vain liian kallis Chevron mainos? Ota homma haltuun alta, ja tarkasta itse!