Vuokrakämpät saapuvat The Sims 4 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Vuokrakämpät saapuvat The Sims 4 -peliin

The Sims 4

For Rent -laajennuspaketti tarjoaa pelaajille mahdollisuuden tulla menestyksekkääksi kiinteistönomistajaksi ja sukeltaa yhteisön sekä draaman maailmaan. Katso lisäosan traileri alta.

Valmistaudu astumaan Tomarangin vilkkaaseen maailmaan ja aloittamaan uusi luku naapuruston elämässä tulevan The Sims 4 For Rent Expansion Packin myötä. Tämä laajennuspaketti tuo The Sims 4:ään uuden ulottuvuuden, jonka avulla voit rakentaa ja hallita usean perheen asuntoja, kokea tiiviiden yhteisöjen dynamiikan ja löytää kiehtovia tarinoita, jotka kehittyvät näissä yhteisissä asuintiloissa.

Uppoudu Tomarangiin, Kaakkois-Aasian inspiroimaan maailmaan.

Aseta katseesi Tomarangin viehättävään kaupunkiin, jossa perinteiden ja nykyaikaisuuden ainutlaatuinen sekoitus kietoutuu yhteen. Pakene kaupunkielämän hälinää rentoutumalla vehreässä kasvitieteellisessä puutarhassa, vierailemalla eläinsuojelualueella tai osoittamalla kunnioitusta Spirit Housessa. Lapset voivat pitää hauskaa puistossa hyppely- ja marmoripelin parissa.

Koe läheisen elämän draama

Kun simit muuttavat näihin yhteisiin tiloihin, draama on väistämätöntä. Kellarisviiteistä paritaloihin simit löytävät runsaasti tilaisuuksia paljastaa toistensa salaisuuksia, mikä johtaa jännittäviin ja arvaamattomiin tarinoihin. Salakuuntelusta, nuuskimisesta ja jopa murtautumisesta tulee kutkuttavia mahdollisuuksia.

Sukella yömarkkinoille ja tutustu eläviin kulttuuriherkkuihin.

Lähde kaupungin ikonisille yömarkkinoille, jotka loistavat lyhtyjen loisteessa ja vilisevät myyjiä, jotka tarjoavat houkuttelevia ruokia ja ainutlaatuisia esineitä. Simit voivat maistella herkullisia Kaakkois-Aasian keittiön inspiroimia ruokia, kuten Khao Niao Mamuangia, Tofu Pad Thain, Pancit Bihonin, burmalaisen Samosa-keiton ja Banh Cuonin. Kun olet herkutellut näillä kulinaarisilla herkuilla, sammuta janosi virkistävällä Halo Halolla tai thaimaalaisella jäämaitoteellä.

Tutustu uusiin asunnon vuokrausvaihtoehtoihin

The Sims 4 For Rent Expansion Pack esittelee uraauurtavan ominaisuuden – täysin muokattavissa olevat usean asunnon asunnot, joissa useampi sim-perhe voi asua samalla tontilla. Tämä innovatiivinen lisäys parantaa tarinankerronnan mahdollisuuksia ja mahdollistaa syvemmät yhteydet simien välillä.

Lähde kiinteistönhoitoseikkailuun

Simit voivat nyt muuttua älykkäiksi kiinteistönomistajiksi, jotka hallinnoivat asuinhuoneistojaan ja tuottavat tuloja näistä sijoituksista. Kiinteistöjen hallinnointiin liittyy kuitenkin omat haasteensa, kuten vuokralaiskapinat, hyönteisten aiheuttamat tartunnat ja homeongelmat. Pidä huolta kunnossapidosta ja vuokralaisten tyytyväisyydestä varmistaaksesi, että kiinteistösi menestyvät.

Avaa uusia pyrkimyksiä, piirteitä ja pelkoja.

Omaksu Tomarangin henki neljällä uudella Aspiraatiolla: Salaisuuksien etsijä, Viiden tähden kiinteistönomistaja, Tomarangin tiedon lähde ja Tarkkaava asukas. Lisäksi viisi uutta ominaisuutta – utelias, antelias, kyrpiintynyt, kylän lapsi ja viisas – rikastuttavat entisestään pelattavuutta ja lisäävät simisi persoonallisuutta.

Eksklusiivista Street Eats -digitaalista sisältöä

Ennakkotilaa For Rent Expansion Pack marraskuun 2. päivän ja tammikuun 18. päivän välisenä aikana ja saat yksinoikeudella Street Eats -digitaalisen sisällön, joka sisältää grillikärryn, kadunvarjon ja hedelmäkorin, joilla voit tuoda yömarkkinoiden eloisat maut simiesi koteihin.

The Sims 4 For Rent -lisäosa on parhaillaan tarjolla , , ja S sekä -konsoleille sekä PC:lle.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.