Vuoropohjaista strategiaa ja taistelua – Punk Wars ilmestyy marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vuoropohjaista strategiaa ja taistelua – Punk Wars ilmestyy marraskuussa

Punk Wars

Kehittäjä Strategy Forge ja julkaisia ovat julkaisemassa vuoropohjaista 4X strategiaa ja taistelua yhdistelevän Punk Wars -pelin marraskuussa. Pelin alkuosa Prologue on parhaillaan kokeiltavissa Steamin kautta.

Pelissä tarkoituksena on kehittyä voimakkaaksi Steampunk johtajaksi ja tuhota paha Dieselpunk yhtiö ennen kuin vuorosi loppuvat. Tutki kadonneen sivistyksen raunioita, etsi resursseja ja kehitä infrastruktuuria. Käytössäsi on erilaisia taitoja ja yksiköitä.

Punk Wars

ilmestyy marraskuun 11. päivä :lle.

Error! Check the [steam] shortcode attributes, please.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin PC:llä Steam ja Epic Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy PC:lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Pictures Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, Xbox Series X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi