Warcraft III uusinta ilmestyy ensi vuoden alussa Kommentit pois päältä artikkelissa Warcraft III uusinta ilmestyy ensi vuoden alussa

Warcraft III: Reforged

Odotettu legendaarisen III -strategiapelin uusinta on vihdoin saanut julkaisuajankohdan. Pelin piti alunperin ilmestyä jo tänä vuonna, mutta ilmestyykin vasta tammikuun 28. päivä 2020.

Peruspelin lisäksi uusinta sisältää The Throne -lisäosan, eli paketti tulee sisältämään yhteensä 60 tehtävää. Grafiikat ja äänet on luonnollisesti päivitetty tähän päivään ja moninpeliin on saatu uusi matchmaking -ominaisuus Battle.netin kautta.

III: Reforged tulee olemaan saatavilla kahtena versiona: perusversio, joka kustantaa 29,99 euroa ja Spoils of War -versio, jonka saa 39,99 euron hintaan. Jälkimmäinen tuo mukanaan ainoastaan kosmeettisia lisukkeita, kuten vaihtoehtoisia ulkoasuja hahmoille sekä hahmoja muista Blizzardin peleistä.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, sekä EVE: Online.

tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo

Diablo IV

Pitkään odotettua IV -peliä joudutaan odottamaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt pelin Necromancer -hahmosta on saatu uusi esittelyvideo.

Necromancer on pelin viides ja viimeinen hahmoluokka. Mukana ovat lisäksi Barbarian, Sorceress, Druid sekä Rogue. Pelisarjasta tuttuun tapaan Necromancer herättää henkiin kuolleita vastustajia taistelemaan rinnalleen.

Peli tulee tukemaan ristiinpelaamista ja konsoliversioiden välillä. Mukana on myös ristiineteneminen, eli voit jatkaa hahmosi kehittämistä millä tahansa toisella alustalla. Mukana on myös paikallinen co-op pelitila.

Diablo IV on tulossa ensi vuoden puolella 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi