Warhammer 40 000: Darktide -pelistä saatiin 20-minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer 40 000: Darktide -pelistä saatiin 20-minuuttinen pelivideo

Warhammer 40K: Darktide

Suosittujen Warhammer: Vermintide -pelien kehittäjän uudesta Warhammer 40 000: Darktide -pelistä on saatu uusi 20-minuuttinen pelivideo, jossa nähdään yksi tehtävä kokonaisuudessaan.

Videolla nähdään eräs pelin tehtävistä kokonaisuudessaan pelattuna Veteran ja Zealot -hahmoluokilla.

Fatsharkin kehittämä peli ammentaa Left 4 Dead -tyyppisistä peleistä, jossa moninpeli co-op on keskipisteessä. Pelissä neljä pelaajaa taistelee zombie-tyyppisiä laumoja vastaan Imperial ja Chaos -leireissä Tertiumin kaupungissa.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2020, mutta sen kehitys joutui nopeasti ongelmiin koronaviruspandemian vuoksi. Pelin piti alunperin ilmestyä jo tänä keväänä, mutta julkaisua on sittemmin siirretty.

ilmestyy PC:lle Steamin kautta ja Series X sekä S -konsoleille.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi