Warhammer 40.000 pöytäroolipeli saa jälleen uuden julkaisijan Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer 40.000 pöytäroolipeli saa jälleen uuden julkaisijan

Fantasy Flight Gamesin julkaistua usean 40.000 -universumiin sijoittuvan roolipelin ja lisäosan ja sen lisenssin loputtua, pelin teko-oikeudet otti haltuunsa Ulisses Spiele. Wrath & Glory -nimeä kantava peli ilmestyi vuonna 2018 usean lisäosan kera. Uusimman tiedotuksen mukaan Warhammer 40.000 -roolipelin julkaisuoikeudet siirtyisivät palkitulle Cubicle 7 Entertainmentille.

Cubicle 7:n toimitusjohtaja Dominic McDowall tiedotti:

40K on iso osa meidän pelaaja-DNA:tamme joten olemme kaikki uskomattoman innoissamme päästessämme mukaan rakentamaan pitkää 40K-pelien perintöä. Olen ollut 40K-fanaatikko ensimmäisestä laitoksesta asti, joten olen erittäin mielissäni päästessäni tuomaan mukaan meidän tunnettua roolipelaamisen laatua tähän uskomattomaan maailmaan.”

Julkaisuun tulee aluksi uusintaversio Wrath & Glory -sääntökirjasta ja laaja kokoelma lisäosia – osa uusia, osa uusintapainoksia vanhoista suosikeista. Cubicle 7 toivookin, että heidän tunnettu maineensa laadukkaista ja kauniista lisenssipeleistä, mukaanlukien Fantasy Roleplay, vetoaa myös uusiin sekä vanhoihin 40K-pelaajiin.

Cubicle 7 työskentelee Ulissesin Wrath & Glory suunnittelutiimin kanssa ja Ulisses jatkaakin saksankielisten laitosten julkaisua eri -roolipeleistä.

Cubicle 7:n tunnetuimpia roolipelejä ovat esimerkiksi:

  • Warhammer Fantasy Roleplay
  • Adventures In Middle-Earth
  • The One Ring Roleplaying Game
  • Doctor Who
  • Lone Wolf Adventure Game
  • Victoriana

Kommentoi

Huomenna ilmestyvän Necromunda: Hired Gun -pelin avausvideo julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Huomenna ilmestyvän Necromunda: Hired Gun -pelin avausvideo julkaistiin

Necromunda: Hired Gun

Synkkään ja ankaraan Warhammer 40 000 -peliuniversumiin sijoittuva Necromunda: Hired Gun -toimintapelin avausvideo on julkaistu ja sen voi katsoa alta.

Videolla nähdään pelin Underhive -aluetta, jossa palkkionmetsästäjät asustavat. Videolla nähdään myös Martyr’s End, jossa pelaajat ostavat aseita ja parannuksia.

Necromunda: Hired Gun julkaistaan sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle huomenna tiistaina kesäkuun 1. päivä.

Kommentoi

Necromunda: Hired Gun -pelissä pelaajan paras ystävä on kybermastiffi – katso uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Necromunda: Hired Gun -pelissä pelaajan paras ystävä on kybermastiffi – katso uusi esittelyvideo

Necromunda: Hired Gun

Synkkääkin synkempään ja ankaraan Warhammer 40 000 -peliuniversumiin sijoittuva Necromunda: Hired Gun -toimintapeli vie pelaajan kyyniseen maailmaan täynnä toimintaa ja väkivaltaa. Mutta myös ystävyys on yksi pelin kantavia teemoja. Pelaajahahmon paras ystävä ja luotettavin kumppani on kybermastiffi, joka uskollisena koirana tarjoaa seuraa ja lohtua vaikeina hetkinä, sekä tietenkin apua vihollisten höykyttämisessä.

Kun vihollislaumat ovat suuria ja taistelu vimmaista, on taistelukelpoisesta luottokaverista apua ja iloa vastustajien voittamisessa. Vauhdikas Necromunda: Hired Gun esitteleekin yhteistyön ja ystävyyden voimaa uudella pelitrailerillaan, jossa mennään eikä meinata!

Necromunda: Hired Gun julkaistaan sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle 30. kesäkuuta 2021.

Kommentoi