Warhammer 40 000: Space Marine 2 viivästyy Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer 40 000: Space Marine 2 viivästyy

Warhammer 40000 Space Marine 2

Warhammer 40,000: Space Marine 2 on kohdannut viivästyksen, jonka seurauksena sen julkaisu :lle, :lle ja /S:lle siirtyy jonnekin vuoden 2024 toisen puoliskon aikana.

Focus Entertainment ilmoitti merkittävästä viivästyksestä päivityksen yhteydessä. Alkuperäisenä suunnitelmana oli, että kehittäjä Saber Interactive julkaisee Space Marine 2 ennen vuoden 2023 päättymistä. Nyt, marraskuun kolmannella viikolla, viivästys ei ollut mikään kovin suuri yllätys.

Focus kertoo siirtäneensä projektin julkaisua halutessaan tarjota pelaajille laadukkaan kokemuksen.

”Peli on nyt määrä julkaista vuoden 2024 toisen puoliskon aikana antaakseen tarvittavan ajan pelin asianmukaiseen hiomiseen ja varmistaakseen parhaan mahdollisen kokemuksen”, Focus kertoi lausunnossaan. ”Focus Entertainment sitoutuu julkaisemaan pelin, joka on korkealaatuinen ja ylittää franchisen lukuisien fanien odotukset. Space Marine 2 on kerännyt jo yli miljoona toivelistausta tähän mennessä.”

Warhammer 40.000 -peliuniversumi on tunnettu synkästä tulevaisuudenkuvastaan, jossa sotaa käydään jatkuvasti ja elämä on halpaa. Tämän universumin yksi ikonisimmista sotilasryhmistä ovat ihmiskunnan eliittisotilaat, space marinet, jotka tunnetaan rohkeudestaan, lojaalisuudestaan ja periksiantamattomuudestaan.

on jatkoa vuonna 2011 julkaistulle pelille, joka esitteli pelaajille urhean Ultramarine-sotilaan nimeltä Titus. Pelaajan tehtävänä oli taistella voitokkaasti örkkejä ja kaaosjoukkoja vastaan. Uusi peli lupaa entistäkin upeamman ja vaikuttavamman kokemuksen.

Tarina jatkuu Avarax-planeetalla, jossa luutnantti Titus ja hänen taisteluveljensä kohtaavat hirviömäiset tyranidit. Örkit ja kaaosjoukot ovat nyt antaneet tilaa armottomille avaruusmuukalaisille, mikä tarkoittaa loputonta sotaa ja monia jännittäviä käännekohtia.

Peli tarjoaa monipuolisia taistelukohtauksia, mukaan lukien raakaa lähitaistelua ja taktisempaa kaukotaistelua monipuolisilla aseilla. Kaikki tämä tapahtuu vaikuttavan Warhammer-maailman keskellä, joka on täynnä yksityiskohtia ja upeaa grafiikkaa. Lisäksi peli tarjoaa erinomaisen äänimaailman ja pelattavuuden, jota voi nauttia niin yksin kuin jopa kolmen pelaajan yhteistyötilassakin.

Space Marine 2 julkaistaan ensi talvena sekä PlayStation 5, Xbox Series X ja S sekä Nintendo -pelikonsoleille että PC:lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.