Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground -strategiapeliä esitellään uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground -strategiapeliä esitellään uudella videolla

on julkaisemassa Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground -strategiapeliä :lle ja konsoleille tänä torstaina toukokuun 27. päivä. Nyt pelistä on saatu uusi esittelyvideo kommenttiraidan kera.

Pelissä pelaajat pääsevät johtamaan yhtä kolmesta armeista: Stormcasts, Nighthaunt sekä Maggotkin. Pelattavana on myös roguelike -ominaisuuksia hyödyntävä yksinpelikampanja sekä moninpeli.

Storm Ground perustuu Games Workshopin uusimpaan ja suosittuun Warhammer Age of Sigmar -lautapeliin. Itse pelin kehityksestä on vastannut kanadalainen Gasket Games -studio.

ilmestyy :lle sekä 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille toukokuun 27. päivä.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin PC:llä ja Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy PC:lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, Xbox Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi