Warhammer -aiheinen VR-peli Tempestfall ilmestyy piakkoin Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer -aiheinen VR-peli Tempestfall ilmestyy piakkoin

Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall

Warhammer -universumiin sijoittuva -peli on ilmestymässä VR, Viveport ja Oculus -laitteille marraskuun 17. päivä.

Pelissä pelaajat pääsevät omaksumaan Lord-Arcanumin roolin ja käyttämään legendaarisia aseita sekä taikoja. Kulje kuoleman valtakunnassa ja johdata Stormcast Eternalin joukot noutamaan kadonneiden veljien sielut.

Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall

Peli sijoittuu Age of Sigmarin maailmaan ja Tempestfall tarina alkaa tapahtumasta nimeltään Necroquake. Nighthauntin joukot nousevat kuolevaisten valtakuntaan ja Stormcast Eternalit kutsutaan tutkimaan tätä uutta uhkaa.

Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall

on ilmestymässä VR, Viveport ja Oculus -laitteille marraskuun 17. päivä.

Kommentoi

Batman -pelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Batman -pelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlesta

Batman™: Arkham Knight Premium Edition

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa liudan Batman -aiheisia pelejä. Tarjolla on moderneja klassikoita kuten Batman: Arkham City ja Batman: Arkham Knight. Mukana on myös VR-peli sekä LEGO Batman -pelejä.

Maksamalla vain 1 euron saat:

Jos maksat 7,37 euroa saat aiemman lisäksi myös:

Jos maksat 8,83 euroa saat kaikkien edeltä mainittujen lisäksi myös:

Paketti on ostettavissa aina joulukuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Arkham VR vaatii toimiakseen Steam VR yhteensopivan laitteiston kuten Rift, tai Mixed Reality -lasit.

Kommentoi

Hiekkalaatikkopelien hurmaa pikkurahalla Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Hiekkalaatikkopelien hurmaa pikkurahalla Humble Bundlesta

Kerbal Space Program

Humble Bundle tarjoilee uusimmassa pelipaketissaan hiekkalaatikkopelejä ja simulaatioita kuten Kerbal Space Program, Totally Accurate Battle Simulator sekä Besiege.

Maksamalla vain 1 euron saat:

  • People Playground

Jos maksat 8,73 euroa saat aiemman lisäksi myös:

  • Totally Accurate Battle Simulator
  • Kerbal Space Program

Maksamalla 11,56 euroa saat aiempien lisäksi myös:

  • Main Assembly
  • Besiege

Jos maksat 13,10 euroa saat kaikkien edeltä mainittujen lisäksi myös:

  • Universe Sandbox
  • Space Haven

Paketti on ostettavissa aina joulukuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös Linux, OSX ja Steam VR -alustoilla.

Kommentoi