Wasteland 3 sai huumorilla höystetyn uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Wasteland 3 sai huumorilla höystetyn uuden trailerin

Post-apokalyptinen roolipeli 3 on saanut uuden trailerin E3-messuilla.

Trailerin mukaan peli sijoittuu post-apokalyptiseen Coloradon-osavaltioon. Lumisten maisemien lisäksi trailerilla nähdään nippu erilaisia vihollisia joita pelissä saa vastaansa. Mukana on myös tietenkin asearsenaali, johon kuuluu mm. liekinheitin ja sinko.

on jatkoa pelisarjalle, joka alkoi vuonna 1998 kun Wasteland ilmestyi. Wastelandin jälkeen Interplayn ja InXile Entertainmentin perustaja Brian Fargo keskittyi Fallout -pelisarjaan. Vuonna 2014 Fargo käänsi katseen takaisin Wastelandin pariin ja joukkorahoituksen avustuksella julkaistiin .

Wasteland 3 ilmestyy tänä vuonna , -konsoleille, sekä :lle, :lle ja Linuxille.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.