Wasteland 3 sai huumorilla höystetyn uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Wasteland 3 sai huumorilla höystetyn uuden trailerin

Post-apokalyptinen roolipeli Wasteland 3 on saanut uuden trailerin E3-messuilla.

Trailerin mukaan peli sijoittuu post-apokalyptiseen Coloradon-osavaltioon. Lumisten maisemien lisäksi trailerilla nähdään nippu erilaisia vihollisia joita pelissä saa vastaansa. Mukana on myös tietenkin asearsenaali, johon kuuluu mm. liekinheitin ja sinko.

Wasteland 3 on jatkoa pelisarjalle, joka alkoi vuonna 1998 kun Wasteland ilmestyi. Wastelandin jälkeen Interplayn ja InXile Entertainmentin perustaja Brian keskittyi Fallout -pelisarjaan. Vuonna 2014 Fargo käänsi katseen takaisin Wastelandin pariin ja joukkorahoituksen avustuksella julkaistiin Wasteland 2.

Wasteland 3 ilmestyy tänä vuonna 4, Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle, :lle ja Linuxille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi