Watch Dogs: Legion – Bloodline -lisäosa nyt saatavana aiempien pelien hahmoilla Kommentit pois päältä artikkelissa Watch Dogs: Legion – Bloodline -lisäosa nyt saatavana aiempien pelien hahmoilla

Watch Dogs: Legion

Ubisoft on julkaissut Watch Dogs: Legion -toimintapelin uusimman Bloodline -lisäosan. Voit katsoa lisäosan tuoreen esittelyvideon alta.

Bloodline on itsenäinen ja tarinavetoinen lisäosa, jossa pelaaja ohjastaa alkuperäisen Watch Dogs -pelin Aiden Pearcea ja Watch Dogs 2 -jatko-osasta tuttua Wrenchia. Bloodlinen tarinassa Pearce ottaa vastaan kiehtovan tehtävän Lontoossa, mikä viekin hänet täysin uusiin ympäristöihin alkuperäisen pelin jälkeisissä tapahtumissa. Pearce muodostaa kontaktin sukulaiseensa Jacksoniin, jonka myötä Pearcen tehtäväksi tulee hämäräperäinen soluttautuminen huipputason laboratorioon. Siellä Broca Tech säilyttää huippusalaisia teknologioita, jotka Pearcen tulee ottaa haltuunsa.

Tehtävään tulee kuitenkin yllättävä mutka matkaan, kun karkaa kohteena olevan laitteen kanssa. Pian Aiden huomaakin olevansa ristitulessa, kun hänellä on vastassaan jättiyhtiön palkolliset ja toisaalta hän on myös menettänyt kontaktinsa alamaailman hakkereihin. Pearce ja Jackson joutuvat turvautumaan taitoihinsa ja laitteisiinsa, kun Wreck on karkuteillä ja tilanne yltyy tämän vanavedessä entistäkin kaoottisemmaksi.

Watch Dogs: Legion – Bloodline sijoittuu ajallisesti ennen pääpelin varsinaista päätarinaa. Lisäosa sisältää runsaasti erilaisia lisätehtäviä sekä Pearcen että Wreckin roolissa, joista kummallakin on omat tapansa ratkoa eteen koituvia ongelmia ja haasteita. Lisäksi kausikortin omistajat saavat Aidenin ja Wrenchin hahmot pelattavaksi DeadSec Resistance -tehtävissä ja pelin verkkopelimuodossa.

Watch Dogs: Legion -toimintapelin kausikortin sekä Gold- ja Ultimate-versioiden omistajat saavat Bloodline-lisäosan ilman lisämaksua pelattavaksi. Lisäosa on myös ostettavissa erikseen 15 euron hintaan. Bloodline-lisäosa vaatii Watch Dogs: Legion -peruspelin toimiakseen.

Ubisoft Music julkaisi tänään myös Bloodline-lisäosan musiikin kokonaisuudessaan omalla YouTube-kanavallaan sekä kaikissa merkittävissä musiikin suoratoistopalveluissa.

on saatavilla Xbox Series X ja S, Xbox One, PlayStation 5 sekä PlayStation 4 -konsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että PC:lle Epic Games- ja Uplay -kauppapaikkojen kautta.

Kommentoi

Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Drone Racing League Simulator

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi värikästä bilepeliä sekä droonikilpapeliä The Drone Racing League Simulator.

on värikäs tasohyppelypeli, jossa pelaajat ottavat mittaa toisistaa hauskoissa pelitiloissa. Pelata voi joko paikallisesti tai verkon välityksellä. Mukana on myös kattava yksinpelitila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

The Drone Racing League Simulator

The Drone Racing League Simulator on puolestaan kilpasimulaatio, jossa pelaajat kisaavat toisiaan vastaan nopeilla drooneilla. Mukana on oikean elämän kuljettajia, useampia pelimuotoja sekä kattava opetustila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Portal -pelin innoittama The Entropy Centre ilmestyy marraskuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Portal -pelin innoittama The Entropy Centre ilmestyy marraskuussa – katso traileri

The Entropy Centre

Portal -pelien innoittama ilmestyy vihdoin :lle ja konsoleille marraskuun 3. päivä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyy pulmanratkonta, ajan manipulointi sekä mielen taivuttaminen. Pelaajat voivat ajatella käänteisesti ja päihittää mahdottomalta tuntuvat esteet.

Pelissä pelaajat omaksuvat Arian roolin, joka herää valtavalta avaruusasemalta. Maapallo on tuhoutunut ja avaruusasema tuntuu hajoavan käsiin. Pelaajien tehtävänä on korjata avaruusasema ja selvittää mitä Maalle tapahtui.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 3. päivä.

Kommentoi