Watch Dogs: Legion – Bloodline -lisäosa nyt saatavana aiempien pelien hahmoilla Kommentit pois päältä artikkelissa Watch Dogs: Legion – Bloodline -lisäosa nyt saatavana aiempien pelien hahmoilla

Watch Dogs: Legion

Ubisoft on julkaissut -toimintapelin uusimman Bloodline -lisäosan. Voit katsoa lisäosan tuoreen esittelyvideon alta.

Bloodline on itsenäinen ja tarinavetoinen lisäosa, jossa pelaaja ohjastaa alkuperäisen Watch Dogs -pelin Aiden Pearcea ja Watch Dogs 2 -jatko-osasta tuttua Wrenchia. Bloodlinen tarinassa Pearce ottaa vastaan kiehtovan tehtävän Lontoossa, mikä viekin hänet täysin uusiin ympäristöihin alkuperäisen pelin jälkeisissä tapahtumissa. Pearce muodostaa kontaktin sukulaiseensa Jacksoniin, jonka myötä Pearcen tehtäväksi tulee hämäräperäinen soluttautuminen huipputason laboratorioon. Siellä Broca Tech säilyttää huippusalaisia teknologioita, jotka Pearcen tulee ottaa haltuunsa.

Tehtävään tulee kuitenkin yllättävä mutka matkaan, kun Wrench karkaa kohteena olevan laitteen kanssa. Pian Aiden huomaakin olevansa ristitulessa, kun hänellä on vastassaan jättiyhtiön palkolliset ja toisaalta hän on myös menettänyt kontaktinsa alamaailman hakkereihin. Pearce ja Jackson joutuvat turvautumaan taitoihinsa ja laitteisiinsa, kun Wreck on karkuteillä ja tilanne yltyy tämän vanavedessä entistäkin kaoottisemmaksi.

Watch Dogs: Legion – Bloodline sijoittuu ajallisesti ennen pääpelin varsinaista päätarinaa. Lisäosa sisältää runsaasti erilaisia lisätehtäviä sekä Pearcen että Wreckin roolissa, joista kummallakin on omat tapansa ratkoa eteen koituvia ongelmia ja haasteita. Lisäksi kausikortin omistajat saavat Aidenin ja Wrenchin hahmot pelattavaksi DeadSec Resistance -tehtävissä ja pelin verkkopelimuodossa.

Watch Dogs: Legion -toimintapelin kausikortin sekä Gold- ja Ultimate-versioiden omistajat saavat Bloodline-lisäosan ilman lisämaksua pelattavaksi. Lisäosa on myös ostettavissa erikseen 15 euron hintaan. Bloodline-lisäosa vaatii Watch Dogs: Legion -peruspelin toimiakseen.

Ubisoft Music julkaisi tänään myös Bloodline-lisäosan musiikin kokonaisuudessaan omalla YouTube-kanavallaan sekä kaikissa merkittävissä musiikin suoratoistopalveluissa.

Watch Dogs: Legion on saatavilla ja S, , sekä -konsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että :lle Epic Games- ja Uplay -kauppapaikkojen kautta.

Kommentoi

Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen virallisen lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä.

Lisäosa tuo suursuosittuun peliin liudan uusia materiaaleja, reseptejä, rakennuspaloja, aseita sekä uusia mysteerejä löydettäväksi. Myös pelin ruoka- ja taistelujärjestelmiä on uudistettu.

Valheim ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi :llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä ja -konsolille.

Kommentoi