Watch Dogs: Legion päivittyi Assassin’s Creed -sisällöllä Kommentit pois päältä artikkelissa Watch Dogs: Legion päivittyi Assassin’s Creed -sisällöllä

Watch Dogs: Legion x Assassin's Creed

Nyt saatavilla oleva Watch Dogs: Legion -pelin päivitysversio 5.5 tuo mukanaan peräti neljä ilmaista Assassin’s Creed -pelien mukaista tehtävää Watch Dogsin lähitulevaisuuden Lontooseen. Näitä ovat Enter the Assassins- ja The New Creed -tarinatehtävät sekä avoimen pelimaailman Templar Hunt- ja Artifact Hunt -sivutehtävät. Pelin kausikortin omistajalle avautuu mahdollisuus pelata uudella assassiinien järjestöön kuuluvalla Darcy-hahmolla. Darcy on käytettävissä sekä yksin- että moninpelissä.

Darcyn hahmokohtaisia ominaisuuksia ja varusteita ovat assassiinien ikoninen piilotikari ja AR-valeasu sekä tiedustelukäyttöön tarkoitettu ja elektromagneettisella pulssitoiminnolla varustettu Eagle-pienoiskopteri. Tikarista on apua lähitaistelutilanteessa, kun taas valeasun avulla voi naamioitua kätevästi vaikkapa vihollissotilaaksi. Eagle-kopteri on kätevä apuväline tiedusteluun. Lisäksi sen voi myös määrittää itsetuhotoiminnolla räjähtäväksi.

Uusien tehtävien lisäksi peli laajenee Invasion- ja Extraction-moninpelitiloilla. Invasion-tilassa osa pelaajista yrittää tunkeutua tehtäväkohteisiin hakkeroiden ja tiedostoja ladaten, kun taas vastustajat yrittävät paikallistaa ja kukistaa vihollispelaajat ennen heidän onnistumistaan. Extraction-pelimuodossa salaista tietoa kantavat pelaajat yrittävät päästä takaa-ajajiltaan karkuun. Jahdissa kaikki keinot ovat sallittuja ja luvassa onkin vauhdikas pelaajien välinen takaa-ajo. Uusien moninpelimuotojen lisäksi tarjolla on myös uudenlaisia asusteita.

Yksinpelipuolella peli laajenee Resistance-pelimuodolla, joka tarjoaa vaikeamman version Watch Dogs: Legionin pelimaailmasta. Esimerkiksi oman hahmotiimin hahmot pysyvät kuolleena, mikäli kaatuvat taistelussa. Lisäksi pikamatkustus metroilla on pois käytöstä ja eri laitteilla on pidempi lataustauko käytön välillä.
Myös aiemmin esitelty of the Dead -pelimuoto on nyt pelattavissa kaikilla eri Watch Dogs: Legion -pelialustoilla. Se tarjoaa kiehtovan selviytymispelimuodon ympäröivien epäkuolleiden joukkojen vallatessa kaupunkia.

on nyt saatavana sekä 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille, Stadia- ja UPLAY+ -pelipalveluille että PC:lle Epic Games- ja -kauppapaikkojen kautta.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla

theHunter: Call of the Wild

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu tarjoaa uusimmalla pelipaketillaan theHunter: Call of the Wild -metsästyspeliä sekä kaikkia sen lukuisia lisäosia kuten Bloodhound, Rancho del Arroyo sekä Te Awaroa National Park.

  • Maksamalla ainoastaan euron saat theHunter: Call of the Wild -pelin.
  • Mikäli maksat paketista 6,33 euroa saat peruspelin lisäksi myös Trophy Lodge Spring Creek Manor, Weapon Pack 2, Parque Fernando, Duck and Cover Pack, Vurhonga Savanna, Wild Goose Chase Gear, Weapon Pack 1, Medved-Taiga, ATV SABER 4X4 sekä Tents & Ground Blinds -lisäosat.
  • Jos maksat 12,96 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi Rancho del Arroyo, Bloodhound, Te Awaroa National Park, Silver Ridge Peaks, Smoking Barrels Weapon Pack, Cuatro Colinas Game Reserve, Saseka Safari Trophy Lodge, High-Tech Hunting Pack, Weapon Pack 3, Yukon Valley sekä Treestand & Tripod Pack -lisäosat.

Paketti on ostettavissa aina lokakuun 29. päivään asti. Peli on Steam -koodi :lle.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että :lle ja -pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle Epic Games Store ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi