Watch Dogs -pelisarja muuntuu mangaksi Japanissa Kommentit pois päältä artikkelissa Watch Dogs -pelisarja muuntuu mangaksi Japanissa

Watch Dogs Tokyo

on julkaisemassa yhdessä Shinchosha Publishingin kanssa Watch Dogs -maailmaan sijoittuvaa mangaa nimeltään Tokyo.

Kyseinen manga ilmestyy tänään huhtikuun 12. päivä, mutta tulee olemaan aluksi saatavilla ainoastaan Japanissa. Sarjakuvan on kuvittanut Syuhei Kamo (Gangsta: Cursed) ja käsikirjoituksesta vastaa Seiichi Shirato.

Aiemmin on julkaissut mangan mm. Assassin’s Creed -pelisarjasta, joka on myös saanut oman elokuvan sekä kirjoja.

Kommentoi

Ilmaipelattavan Roller Champions -urheilupelin aloituskausi käynnistyy tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaipelattavan Roller Champions -urheilupelin aloituskausi käynnistyy tänään

Roller Champions

Vauhdikasta virtuaalista kilpaurheilua pelilaitteiden näytöille tarjoileva Roller Champions on uudenlainen urheilupelikokemus, joka yhdistää toisiinsa futuristista pallopeliä, rullaluistelua ja joukkuevetoista taktikointia. Erikoiset ja persoonalliset pelikentät tarjoavat vauhtia ja hurjia tilanteita tavalla, jota ei ole ennen pelikoneilla nähty. Mikä parasta, peli on täysin ilmaiseksi pelattavissa.

Vaikka pelin perusteet on helppo oppia ja säännöt hetkessä sisäistettäviä, todelliseksi mestariksi tuleminen vaatii harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Nopea vauhti ja alati muuttuvat tilanteet pitävät huolen siitä, että tekemistä riittää ja haastetaso nousee oppimisen myötä. Oman osansa tähän tuo kiehtova liigarakenne, sillä pelaajat laitetaan vastakkain omantasoisen verkkopeliseuran kanssa. Näin ottelut pysyvät mielenkiintoisina eikä kisaamista tarvitse suorittaa liian helppoa tai turhauttavan vaikeaa kilpakumppania vastaan.

Joukkueet muodostuvat kolmen hengen tiimeistä, jotka pyrkivät pudottamaan pallon vastustajan maalirinkiin. Rullaluistellen tapahtuva liikkuminen on nopeaa, mutta toisaalta vaatii opettelua ja keskittymistä. Myös vihollisten väistely ja taklaaminen kuuluvat asiaan. Lisäksi pelipisteitä saa myös ellipsiratojen kiertämisestä pallo hallussa, mikä kuulostaa helpommalta kuin mitä onkaan.

Pelimenestyksen myötä pelaaja ja tiimi saavat lisää faneja ja seuraajia, jotka myös toimivat valuuttana pelin sisäisessä kaupassa. Pelihahmoja voidaan myös varustella eri peliasuin ja koristein. Myös erilaiset kausikohtaiset hahmopäivitykset ovat tärkeä osa pelin jatkuvaa kehitystä.

Roller Champions tukee myös alustojen välistä ristiinpelaamista, minkä ansiosta kavereiden kanssa on helppo järjestää yhteisiä peli-iltoja pelialustasta riippumatta. Kokonaisuus on kruunattu hauskoilla pikkupeleillä ja harjoittelumahdollisuuksilla.

Pelin aloituskausi käynnistyy tänään 25. toukokuuta ja jatkuu 21. kesäkuuta saakka. Alussa mukana on kolme eri areenaa ja kaksi rajoitetun ajan pelimuotoa. Ainutlaatuisia kosmeettisia hahmopäivityksiä on saatavilla sekä ilmaisen että platinatason keräilylinjan muodossa.

Roller Champions ilmestyy tänään 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista ja se julkaistaan myöhemmin myös Nintendo Switch -konsolille sekä Stadia- ja Luna -pelipalveluille.

Kommentoi

Rainbow Six Siege laajenee tänään uudella kaudella, pelikartalla ja operaattorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege laajenee tänään uudella kaudella, pelikartalla ja operaattorilla

Rainbow Six Siege

Kymmenien miljoonien pelaajien suosima ’s Rainbow Six: Siege -toimintapeli tarjoaa lisää pelattavaa ja uusia ominaisuuksia Vector Glare -pelilaajennuksen myötä. Näin aloitetaan pelin seitsemännen pelivuoden toinen kausi, jossa hyökkäysoperaattori Sens esittelee taitonsa ja ominaisuutensa. Muita merkittäviä lisäyksiä ovat uusi Deathmatch -pelimuodon kartta ja uuden mainejärjestelmän ensimmäisen vaiheen käynnistyminen.

Belgialainen Sens on erinomainen taktikko, jolla on sotilaskokemusta ja psykologiakoulutus. Hänen erikoisuutenaan on R.O.U.-projektorilaite, joka kulkee pyörien suoria linjoja ja pudottaa matkansa varrelle miniprojektoreita. Miniprojektorit luovat pelaajien näkökyvyn estäviä valoseinämiä, jonka ansiosta Sens kykenee puikahtamaan sisään huomaamatta. R.O.U. myös tuhoaa itsensä automaattisesti pienen aikaviiveen jälkeen. Nopeasti liikkuvalla Sensillä on reilusti osumapisteitä ja käytössä pääaseenaan joko uusi POF-9-konepistooli tai 417-tarkkuuskivääri. Käsiaseena vaihtoehdot ovat SDP 9MM -pistooli tai GONNE-6-käsikanuuna.

Kreikkaan sijoittuva Close Quarter on ensimmäinen pelin Team Deathmatch -muotoon varta vasten tehty pelikartta. Sen painopiste on nopeassa liikkumisessa ja hyökkäysvetoisessa toiminnassa. Kentän yhdistelmä pyöreähköjä muotoja ja suoria tulilinjoja tekee kartasta ainutlaatuisen pelikokemuksen.

Pelin seitsemäs vuosi keskittyy hiomaan pois huonoa pelaajakäytöstä ja yksi merkittävistä uudistuksista on mainejärjestelmä. Käänteinen friendly fire -tila tulee automaattisesti käyttöön, mikäli pelaajahahmo vahingoittaa liian monia tiimikavereitaan. Pelaaja saa kuitenkin kaksi varoitusta ennen tilan aktivoitumista. Rangaistustila myös poistuu hahmolta, kun tällä pelataan useita otteluita vahingoittamatta omia tiimikavereita. Lisäksi peliin tuodaan uusia ominaisuuksia pelin aloituksen perumisen väärinkäyttäjille.

Peli uudistuu myös kahdella kätevällä aloitusominaisuudella. Ampumarata antaa pelaajille mahdollisuuden kokeilla erilaisia aseita, varusteita ja kykyjä ilman varsinaisen pelikentän luomia suorituspaineita. Lisäksi uudenlainen operaattoriopas kertoo jokaisesta operaattoriluokasta tarkempia lisätietoja näiden ominaisuuksista ja välineistä sekä antaa vinkkejä hahmojen hyökkäys- ja puolustustoimiin. Myös muita pienempiä uudistuksia on mukana, kuten toinen käsiase tietyille hahmoluokille.

Six Invitational 2022 -tapahtumassa julkistettu narratiivimuutos tulee mukaan uuden päivityksen myötä. Tämän myötä Rainbow Six -pelimaailmassa eri operaattorit muodostavat omia erikoisyksiköitään. Näistä ensimmäinen on suojelutehtävistä tunnettu Wolfguard, jonka jäsenistä suurimmalla osalla on jonkinlainen lääkintäkoulutus. Yksikön jäseniä ovat Lion, Montagne, Nomad, Twitch, Ying, Sens, Clash, Melusi, Bandit, Frost, Thunderbird, Castle ja heitä johtava Doc.

Lisäksi tekee yhteistyötä SEGA-peliyhtiön Yakuza-pelibrändin kanssa. Sen myötä saa kaksi uutta hahmoskiniä, joita ovat Hibana-operaattorina Kaoru Sayama ja Echo-sotilaana Kiryu Kazuma. Vector Glare -lisäosa mahdollistaa myös entisten Siege -pelaajien kutsumisen peliin. Mikäli nämä entiset pelaajat tulevat mukaan peliin viiden ottelun ajaksi, kumpikin pelaajista eli kutsuttu ja kutsuja saavat muhkean pelinsisäisen palkinnon.

 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi