Watchmen-sarjasta kokonainen tuotantokausi HBO:lle vuonna 2019 Kommentit pois päältä artikkelissa Watchmen-sarjasta kokonainen tuotantokausi HBO:lle vuonna 2019

julkaisee ensi vuoden aikana uuden televisiosarjan Alan Mooren kirjoittamasta ja Dave Gibbonsin kuvittamasta -sarjakuvasta. Tilausvideopalvelu tilasi viime vuonna sarjakuvasta pilottijakson, jonka pohjalta päätti jatkaa sitä tuotantokaudeksi. Televisiosarjassa nähdään mm. Regina King, Jeremy Irons sekä Tim Blake Nelson. Tarkemmin sarjan juonikuviota ei HBO ole vielä paljastanut, mutta sarjan tuottaja Damon Lindelof kertoi, että tarkoituksena ei ole muokata Watchmenia, vaan toteuttaa sarjakuvasta eräänlainen uudelleenmiksaus. Sarja seuraa supersankareita, joihin suhtaudutaan lainsuojattomina.

Kirjailija kertoi aikoinaan, että tarina ei sopeudu elokuvaksi, vaan se on suunniteltuun nimenomaan sarjakuvamaailmaan. Sarjakuva julkaistiin DC Comicsin kautta vuosina 1986 sekä 1987.

Televisiosarjassa mukana olevat näyttelijät on listattuna alla ja muita tarkempia tietoja voi lukea täältä:
Regina King
Jeremy Irons
Don Johnson
Tim Blake Nelson
Louis Gossett Jr.
Yahya Abdul-Mateen II
Adelaide Clemens
Andrew Howard
Tom Mison
Frances Fisher
Jacob Ming-Trent
Sara Vickers
Dylan Schombing
Lily Rose Smith
Adelynn Spoon

Lähde: The Verge, Kansikuva:

Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta

Jak and Daxter: The Precursor Legacy

Tulevan -elokuvan ja Venom sekä -elokuvien ohjaaja tunnettu Ruben Fleischer tulee ohjaamaan myös toisen suosittuun peisarjaan perustuvan elokuvan tai tv-sarjan.

Kyseessä on Naughty Dogin toinen pelisarja , josta ei ole saatu uutta osaa sitten vuoden 2009. Nyt kuitenkin tuloillaan on pelisarjaan liittyvä elokuva tai sarja.

Ensimmäinen -peli ilmestyi vuonna 2001 -konsolille. Sittemmin pelisarjasta on saatu osia ja -konsoleille.

Tulevan Uncharted -elokuvan lisäksi tuloillaan on myös -tv-sarja :lle.

Dwayne Johnsonin tähdittämä Black Adam käynnistää tuotantonsa tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Dwayne Johnsonin tähdittämä Black Adam käynnistää tuotantonsa tällä viikolla

on käynyt läpi pitkän tien päätyäkseen supersankarielokuvien pariin, mutta viimein näyttelijä nähdään tositoimissa, kun DC -elokuva aloittaa produktionsa tällä viikolla. Tiedon paljasti näyttelijä itse esitellessään treenattua fysiikkaansa sosiaalisessa mediassa.

Jo vuoden ajan entinen painija on jakanut päivityksiä matkaltaan kohti DC -pahiksen roolia, kun näyttelijän virallinen treenikausi alkoi tammikuussa 2020. Treenit ovat tuottaneet tulosta ja Johnson on viimein valmis astumaan Black Adamin asuun. Näyttelijän miljoonat fanit odottavat elokuvaa kuumeisesti ja onkin kiinnostavaa nähdä miten mies asettuu hahmon saappaisiin sekä onko elokuvasta tulossa mahdollinen hitti Warner Bros. -yhtiölle Shazamin tapaan.

Dwayne Johnson oli alunperin tarkoitus nähdä roolissa jo elokuvassa Shazam, mutta myöhemmin ilmoitettiin että hahmo esiteltäisiin täysin omassa elokuvassaan. Alkuperäinen aikataulu elokuvan kuvauksien suhteen oli elokuussa 2020, mutta koronapandemian vuoksi tuotantoa jouduttiin siirtämään. Aiemmin Warner Bros. Ilmoitti, että elokuvan tuotanto siirretään vuodelle 2021. Alkuperäisten huhujen mukaan kuvausten oli tarkoitus alkaa huhtikuussa ja nyt Johnsonin päivitys vahvistaa asian.

Black Adam saa ensi-iltansa 29. heinäkuuta 2022.