We Were Here Xbox Onelle on hieman ongelmainen Kommentit pois päältä artikkelissa We Were Here Xbox Onelle on hieman ongelmainen

Kahden pelaajan yhteistyöpuzzle laittaa pelaajat eripuolille eristettyä linnaa ja tarkoitus on päästä pois puzzleja ratkoen radiopuhelimella kommunikoiden. Mutta tällä hetkellä pelissä ei toimi tämä radiopuhelinominaisuus.

Onneksi ongelmaan on yksinkertainen ratkaisu; party chat. Se vain poistaa hiukan sitä autenttisuutta, sillä itse pelimekaniikassa radiopuhelimilla ei voi puhua päälekkäin. Kuitenkin peli on pelattavissa ja ihan pelikelpoinen ilman sen yhtä tärkeintä pelinsisäistä ominaisuutta.

Peli itsessään on hauska. Toinen pelaaja toimii toisen silminä, kun he yhdessä ratkovat arvoituksia etenemiseen tähdäten. Mitään mullistavia puzzleja ei vielä ole pelatessa tullut vastaan, varsinkin jos videopeleistä on vähääkään kokemusta. Enemmän pelissä viehättää yhteistyökokemus ja ystävän kanssa ajanvietto kuin tiukat aivosolut solmuun saavat pähkinät. Koska peli on kohtalaisen hintainen viiden euron lapulla varustettuna, se sopii kivasti viikonlopputekemiseksi sateisiin syysiltoihin talvea odotellessa.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Turtle Beach julkaisi ensimmäisen ajosimulaatiojärjestelmänsä – tällainen on VelocityOne Race Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi ensimmäisen ajosimulaatiojärjestelmänsä – tällainen on VelocityOne Race

Turtle Beach VelocityOne Race

Kiinnitä turvavyö, tartu rattiin ja anna mennä, sillä tunnettu pelikuulokkeiden ja -lisävarusteiden valmistaja on julkistanut ensimmäisen ajopelisimulaatiojärjestelmänsä VelocityOne Race.

Erityisesti Xboxille ja :lle suunniteltu, uraauurtava universaali ratti- ja poljinjärjestelmä on peräisin tuotemerkin moninkertaisesti palkitulta VelocityOne-simulaatiotiimiltä ja se hyödyntää uusinta teknologiaa ja ensiluokkaisia materiaaleja.

“VelocityOne Race jättää kilpailijat varjoonsa vertaansa vailla olevalla kilpa-ajosimulaatioiden suorituskyvyllä, yleissuunnittelulla ja rakentamisen laadulla. Turtle Beach on jälleen kerran toimittanut pelisimulaattorilisävarusteen, joka asettaa luokan riman uusiksi. VelocityOne Race sisältää viimeisimmät teknologiat, joita vakavasti otettavat sim-kilpailufanit ja kuljettajat rakastavat – hintaan, jota on vaikea voittaa.”

sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin varajohtaja.

VelocityOne Race on saatavilla tänään 699.99 euron hintaan valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa.