Welcome to ParadiZe -zombipelistä saa ilmaisen demoversion – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Welcome to ParadiZe -zombipelistä saa ilmaisen demoversion – katso uusi traileri

Welcome To Paradize

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema avoimen maailman -zombikatastrofipeli on saamassa ilmaisen demoversion ensi viikolla. Voit katsoa myös uuden trailerin alta.

Lukemattomat zombielokuvat ja -pelit ovat viihdyttäneet viime vuosina synkillä ja kauhuntäyteisillä tarinoillaan. Niitä kaikkia kuitenkin yhdistää samankaltainen lähestymistapa zombeihin: ne on tuhottava, jotta ihmiskunta voi pelastua. Entäpä jos zombeista olisikin hyötyä ja ne voisi valjastaa ihmisten avuksi? Welcome to ParadiZe -pelissä kuvitteellinen teknologiayritys Tusk Group on kehittänyt ainutlaatuisen hakkerointikypärän. Sen avulla näiden epäkuolleiden olentojen toiminnat ”hakkeroidaan” eli otetaan omistajan hyötykäyttöön.

Pelin uudessa esittelyvideossa tutustaan miljardööri Jeff Tuskiin, mieheen Tuskin Groupin takana, joka on myös yksi pelin keskushenkilöistä. Jeff pistää tuulemaan niin talossa kuin puutarhassakin, eikä anna zombiuhkan häiritä elämäänsä, vaan hän kääntää zombit uhkasta mahdollisuudeksi. Toisinaan tämä vaatii kovempien työkalujen, kuten liekinheittimen, käyttöä. Toisinaan taas uhkana ovat muut ihmiset, kuten kateelliset naapurit, joiden kanssa onkin suotavaa käyttää toisenlaisia keinoja.

Ensi kuussa julkaistavasta pelistä saadaan myös demoversio ensi viikolla. -tietokoneille julkaistava demoversio tulee ladattavaksi Steam-palveluun Steam Next Fest -tapahtuman aikana ja on pelattavissa 29. tammikuuta ja 12. helmikuuta välisenä aikana. Demoversion myötä pelaaja voi tutustua pelin kutkuttavaan teemaan ja jännittäviin tapahtumiin täysin ilmaiseksi.

Welcome to ParadiZe julkaistaan 29. helmikuuta 2024 sekä - ja /S -pelikonsoleille että PC:lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.