Westworldin maaliskuussa starttaava kolmas kausi sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Westworldin maaliskuussa starttaava kolmas kausi sai uuden trailerin

Westworld 3

:n palkitun -scifisarjan kolmas kausi alkaa maaliskuun 15. päivä ja siitä on nyt julkaistu jälleen uusi traileri.

Kolmannen kauden tapahtumat sijoittuu vuoteen 2050-2060, mutta uusimmalla trailerilla pureudutaan myös tämän hetken maailman tapahtumiin. Sarjan kahdesta aiemmasta kaudesta poiketen kolmannella kaudella tapahtumat vievät myös puiston ulkopuolelle.

Kolmannella kaudella nähdään tutut näyttelijät Evan Rachel Wood, Thandie Newton sekä Ed Harris. Myös liuta uusia näyttelijöitä nähdään kolmannella kaudella: Aaron Paul (), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (A Black Lady Sketch Show), Scott Mescudi (We Are Who We Are), Marshawn Lynch (), John Gallagher Jr. (The Newsroom), Michael Ealy (Stumptown) sekä Tommy Flanagan ().

Kommentoi

HBO:n The Last of Us -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of War tv-sovitukselle Kommentit pois päältä artikkelissa HBO:n The Last of Us -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of War tv-sovitukselle

God of War

:n -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of Warin tv-sovitukselle, myöntää pelin suunnittelija Cory Barlog.

Naughty Dog-yhtiön ylistettyyn -videopeliin perustuva HBO-sovitus sai tammikuun ensi-iltansa jälkeen laajalti ylistystä ja se on laajentanut katsojakuntaansa jokaisen jakson myötä. The Last of Us -sarjaa on mainostettu sovituksena, joka on vihdoinkin murtanut niin sanotun videopelien kirouksen ja se on asettanut riman uskomattoman korkealle tuleville videopelisovituksille, kuten Prime Videon -sarjalle joka viime vuonna ilmoitettiin olevan kehitteillä.

Kun The Last of Us jatkoi huomion herättämistä menestyksellään, ja God of War -kirjoittaja Cory Barlog kertoi Twitterissä reaktioistaan ylistettyyn HBO-sovitukseen.

Barlog kuvaili HBO:n The Last of Us -sarjaa ”todella hämmästyttäväksi, nöyryyttäväksi, inspiroivaksi ja monumentaaliseksi”. Ja samalla hän myös myönsi, että sen sarjan menestys asettaa ”melkoisessa määrin painetta” Prime Videon God of War -sovitukselle, jossa Barlog on mukana.

The Last of Us
HBO:n The Last Of Us on osoittautunut valtaisaksi menestykseksi niin yleisön, kuin myös kriitikoidenkin silmissä

Voisiko God of War TV-sarja olla jopa parempi kuin The Last of Us?

Tällä hetkellä yhdeksästä osasta useilla eri alustoilla koostuva God of War -pelisarja seuraa spartalaisen soturi Kratosin kostoretkeä sen jälkeen, kun hänen isäntänsä Ares huijaa hänet tappamaan perheensä. ilmoitti viime vuonna God of War -sarjan olevan työn alla, ja siinä ovat mukana The Expanse -sarjan luojat Mark Fergus ja Hawk Ostby sekä The Wheel of Time -sarjan showrunner Rafe Judkins. Vaikka sarja on vasta hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa ja edistymisestä on tullut vain muutamia päivityksiä, niin sarjasta on jo muutamia lupaavia ennusmerkkejä.

Samalla tavoin kuin HBO:n teki Neil Druckmannin kanssa The Last of Us -sarjan tapauksessa, Prime Videon God of War on ottanut mukaan yhden pelisarjan aivoista, Cory Barlogin, toimeenpanevaksi tuottajaksi. Amazonin johtoporras on myös luvannut, että myös God of War -sarja tulee olemaan uskollinen sovitus, mikä on ollut merkittävä syy siihen, että HBO:n The Last of Us on menestynyt niin hyvin. Vaikkakin Druckmann ja toinen luoja Craig Mazin ovat laajentaneet tarinaa ja poikenneet lähdemateriaalista, silloin kun se on ollut sarjan kannalta kannattavaa.

Koska HBO:n The Last of Us asettaa riman niin uskomattoman korkealle, joten vain aika näyttää, pääseekö God of War -sarja lähellekään vastaavaa.

Kommentoi

The Last of Us -sarjasta saatiin ensimmäinen videopätkä Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us -sarjasta saatiin ensimmäinen videopätkä

The Last of Us

:n uudesta kovasti odotetusta The -aiheisesta tv-sarjasta on saatu ensimmäinen videopätkä. Voit katsoa sen alta.

Tulevan sarjan pääosia näyttelee Game of Thrones -sarjasta tuttu Bella Ramsey (Ellie) ja Mandalorian sekä Narcos -sarjoista tuttu Pedro Pascal (Joel). Muissa rooleissa nähdään mm. Nick Offerman (Bill), Jeffrey Pierce (Perry), Nico Parker (Sarah) sekä Merle Dandridge (Marlene). Ellien parasta ystävää Riley Abelia näyttelee Storm Reid (Euphoria).

Tuotannon taustalla häärii Naughty Dogin toimitusjohtaja Evan Wells, sekä monia menestyneitä sarjoja kuten The Sopranos, The Wire ja Six Feet Under HBO:lle tuottanut Carolyn Strauss.

Ensimmäisen pelin tarinassa pandemia on ravisuttanut maailmaa ja selviytyjät pakenevat tartunnan saaneita tai tappavat toisiaan saadakseen ruokaa ja aseita. Päähahmo Joel joutuu salakuljettamaan 14-vuotiaan Ellien armeijan karanteenialueelta läpi Yhdysvaltojen.

Pelisarjan ensimmäinen osa The Last of Us ilmestyi vuonna 2013 ja odotettu jatko-osa saapui -konsolille kesäkuun 19. päivä.

The Last of Us -sarja saapuu HBO:lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi