Wii Sports saa jatkoa Switch -konsolille – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wii Sports saa jatkoa Switch -konsolille – katso traileri

Switch Sports

on ilmoittanut julkaisevansa Sports -pelin, jonka juontaa juurensa suursuositulle Wii Sports -pelille. Samalla pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Pelissä tulee olemaan kuusi eri urheilulajia: lentopallo, sulkapallo, tennis, keilailu, maalipotkut sekä chambara-miekkailu. Luonnollisesti pelissä pääsee myös muokkaamaan oman pelihahmonsa haluamansalaiseksi.

Nintendo Sports ilmestyy Switch -konsolille huhtikuun 29. päivä.

Kommentoi

The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom -pelin Nintendo Switch OLED -versiota ja Pro Controller -ohjainta voi nyt tilata ennakkoon Kommentit pois päältä artikkelissa The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom -pelin Nintendo Switch OLED -versiota ja Pro Controller -ohjainta voi nyt tilata ennakkoon

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

esitteli uutta pelikuvaa tulevasta The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelistö. Kauan odotettu jatko-osa julkaistaan ​​12. toukokuuta, ja se on ensimmäinen Nintendo-published Switch -peli, joka myydään 70 dollarin hintaan.

Pelisarjan tuottajana häärivä Eiji Aonuma esittelee alla olevassa videossa pelin päähenkilön Linkin kykyjä.

Pelin standardiversion lisäksi tarjolle tulee useita muita Tears of the Kingdom -tuotteita, joita voi yrittää tilata ennakkoon, mukaan lukien uutena ilmoitettu erikoispainos OLED -konsolista, joka näyttää melko mellevältä.

Kommentoi

LEGO 2K Drive -ajopelistä saatiin uusi humoristinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa LEGO 2K Drive -ajopelistä saatiin uusi humoristinen traileri

LEGO 2K Drive

LEGO:n ja :n uusi avoimen pelimaailman LEGO 2K Drive -ajopeli ilmestyy toukokuussa ja nyt pelistä on saatu uusi huumorilla höystetty esittelyvideo.

Uudella ja hauskasti tehdyllä esittelyvideolla Awesome News Networkin uutisankkurit Vikki Wheeler ja Parker Carr tutustuttavat katsojat sekä avaraan Bricklandian maailmaan ja sen maisemiin että erilaisia ajoneuvoja ja ajotapoja toisiinsa yhdistävään pelityyliin. Kyytiä saavat niin palikat kuin Lego-kuljettajatkin. Väriä, vauhtia ja palikoita moneen eri makuun on luvassa kaikenlaisille pelaajille ikään ja pelityyliin katsomatta.

on ajopeli, jossa yhdistyvät suositut LEGO-palikat ja avoimen pelimaailman ajokisat osaksi tutkimista, rakentamista ja luovaa hauskanpitoa. Pelaaja voi itse valita, miten hän haluaa pelissä edetä. Edessä on valtava maailma täynnä ajokisoja, minipelejä, erikoishaasteita ja kerättäviä esineitä. Palikoista koottu maailma on myös tehty rikottavaksi ja toisaalta uudestaan koottavaksi. Mukana ovat tutut LEGO-teemat, kuten kaupunkiaiheinen City, luovuutta ruokkiva Creator ja vauhdikas Speed Champions sekä monia muita tuttuja rakennelmia. LEGO-palikoille ominaiselle tavalle pelaaja pääsee myös räätälöimään omia ajoneuvojaan oman maun mukaan. Mukana on yli tuhat erilaista LEGO-palikkaa, joilla omaa ajokkiaan pääsee tuunaamaan ja säätämään mitä erikoisimmilla tavoilla. Eri palikoiden ohella kulkuneuvoa pääsee hienosäätämään monin eri värein, tarroin ja hehkuin.

julkaistaan sekä PlayStation 5, ja S, PlayStation 4, ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle 19. toukokuuta 2023. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Kommentoi