Wii Sports saa jatkoa Switch -konsolille – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wii Sports saa jatkoa Switch -konsolille – katso traileri

Switch Sports

on ilmoittanut julkaisevansa Sports -pelin, jonka juontaa juurensa suursuositulle Sports -pelille. Samalla pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Pelissä tulee olemaan kuusi eri urheilulajia: lentopallo, sulkapallo, tennis, keilailu, maalipotkut sekä chambara-miekkailu. Luonnollisesti pelissä pääsee myös muokkaamaan oman pelihahmonsa haluamansalaiseksi.

Nintendo Sports ilmestyy Switch -konsolille huhtikuun 29. päivä.

Kommentoi

Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla

Dragons: Legends of the Nine Realms

DreamWorksin ja Outright Gamesin koko perheelle soveltuva lohikäärmepeli ilmestyy :lle ja konsoleille syyskuun 23. päivä. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Videolla nähdään pelin kaikki neljä lohikäärmettä sekä niitä vastaan asettuvia vihollisia. Videolla nähdään myös itse pelimaailmaa.

Toimintaa ja seikkailua yhdistelevässä pelissä pelaajat pääsevät tutkimaan Realms of the Hidden Worldin maailmaa ja sen eri kohteita kuten Dark Valley sekä King’s Realm.

Pelissä Thunder, Plowhorn, Feathers, Wu ja Wei käyttävät erilaisia voimiaan kuten jäätä ja höyryä voittaakseen viholliset kuten Fault Ripperin.

Peli perustuu DreamWorksin alkuperäiseen Dragons: The Nine Realms animaatiosarjaan.

ilmestyy syyskuun 23. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One, sekä konsoleille sekä :lle, että Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi

FIFA 23 -pelin uudet ominaisuudet esillä tuoreella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelin uudet ominaisuudet esillä tuoreella trailerilla

FIFA 23

EA Sports on julkaisemassa 23 -jalkapallopeliä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi esittelyvideo, joka pureutuu ottelukokemuksen muutoksiin. Voit katsoa trailerin alta.

Realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen.

Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi