Witcherin suosio räjähtänyt myös Steamissa Kommentit pois päältä artikkelissa Witcherin suosio räjähtänyt myös Steamissa

The Witcher 3: Wild Hunt

Yksin uusi pelisarja ei ole ollut nyt puheen- ja suosionaiheena, vaan myös Steamissa höyryää. Ilmestymisensä jälkeen 3: Wild Huntilla on nyt enemmän samanaikaisia pelaajia kuin koskaan ennen – edes julkaisupäivänä! Julkaisupäivänä on edellinen ennätys, 92268 pelaajaa maaliskuun ensimmäisenä päivänä vuonna 2015. Mutta uusi ennätys on tullut juuri nyt 24 tunnin sisällä. Huikeat 94601 pelaajaa. Peli on myös päässyt listoille kahdeksanneksi pelattuna roolipelinä Steamissa.

Luonnollisesti välttämättä yksin uusi televisiosarja ei ole yhtäkkisen suosiopiikin takana, vaan peli on myös ollut sopivasti alennusmyynnissä. Ja pitää ottaa huomioon, että tietolähde käyttää luvuissaan ainoastaan SteamCharttia, joten kaikkien alustojen yhteenlaskettu pelaajamäärä nyt on vielä huomattavasti suurempi!

Oletko sinä jo aloittanut sarjan katsomisen Netflixissä? Entä oletko palannut peliin tai jopa hankkinut sen ensikerran nyt?

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä :lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva suoratoistopalveluun.

Kommentoi

Tältä näyttää The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot – katso traileri

The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt Red on vihdoin julkaisemassa The 3: Wild Hunt -hittipelin uuden sukupolven versiot joulukuun 14. päivä. Nyt päivityksestä on saatu tarkempaa tietoa ja ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Uuden sukupolven versio tuo mukanaan visuaalisia päivityksiä sekä teknisiä parannuksia ja optimointia. Mukana on mm. kuvaustila, säteenseuranta, nopeammat latausajat sekä monia modeja. Mukana on myös Netflix -sarjan inspiroima Nilfgaardian -haarniska.

Alunperin uuden sukupolven versiot oli määrä ilmestyä jo vuonna 2020, mutta niiden julkaisua viivästettiin useampaan otteeseen.

The 3: Wild Hunt on parhaillaan saatavilla 4, ja Nintendo Switch -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. ja sekä S -versiot ilmestyvät joulukuun 14. päivä. Päivitys on ilmainen niille, jotka omistavat pelin jo aiemmille konsoliversioille tai PC:lle.

Kommentoi