Wizards of the Coast jakaa ilmaista Dungeons & Dragons -materiaalia Kommentit pois päältä artikkelissa Wizards of the Coast jakaa ilmaista Dungeons & Dragons -materiaalia

Dungeons & Dragons

Koronaviruksesta johtuvien eristyksien takia pelejä on jaettu viime aikoina paljon ilmaiseksi. Nyt myös on lähtenyt mukaan helpottamaan eristyksestä kärsiviä ja jakaa ilmaiseksi Dungeons & Dragons -materiaalia verkkosivuillaan.

Jaossa on mm. jatkuvia kampanjoita, itsenäisiä seikkailuja sekä aloituspakkauksia. Osa materiaalista on suunnattu perheen pienemmille, mutta myös varttuneimmille löytyy materiaalia.

lupaa jakaa materiaalia viikottain maanantaista perjantaihin. Viime viikon materiaalit ovat ladattavissa yrityksen verkkosivuilta.

Kommentoi

Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

ja eOne ovat julkaisemassa Dungeons & Dragons elokuvaa ja nyt sen koko nimi on paljastettu.

Hugh Grantin, Chris Pinen ja Michelle Rodriguezin tähdittämä elokuva kantaa nimeä Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Muita elokuvaan kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat mm. Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) ja Sophia Lillis (It, Gretel & Hansel).

Elokuvan ohjaajina ja käsikirjoittajina toimivat Jonathan Goldstein ja John Francis Daley, jotka tunnetaan mm. Spider-Man: Homecoming ja Game Night -elokuvista.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves ilmestyy elokuvateattereihin maaliskuun 3. päivä 2023.

Kommentoi

Kun kasaripiirretyt ja roolipelit yhdistyvät – MythForce ilmestyy ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Kun kasaripiirretyt ja roolipelit yhdistyvät – MythForce ilmestyy ensi viikolla

MythForce

on ilmoittanut julkaisevansa uuden roguelite pelin nimeltään MythForce huhtikuun 20. päivä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tyylillisesti 80-luvun piirretyt, henkinen roolipelaaminen sekä ensimmäisen persoonan toiminta.

Pelata voi joko yksin tai yhdessä kolmen kaverin kanssa. Tarkoitus on selviytyä vihollisia, ansoja sekä aarteita vilisevistä luolastoista. Käytössäsi on lukusia erilaisia aseita sekä taikoja.

Roguelite henkeen kaikki pelissä ansaittu häviää mikäli pelaaja kuolee. Myös luolasto muuttuu aina kun pelaaja tai koko ryhmä kuolee.

Kehittäjä tunnetaan parhaiten uusinnoista kuten MDK2, Baldur’s Gate, Icewind Dale sekä Planescape: Torment. MythForce on kuitenkin firman ensimmäinen täysin oma tuotos.

MythForce ilmestyy Early Access tilaan Games Storen kautta huhtikuun 20. päivä.

Kommentoi