Wolfenstein muuttuu miniatyyripeliksi – Kickstarter kampanja vetämässä Kommentit pois päältä artikkelissa Wolfenstein muuttuu miniatyyripeliksi – Kickstarter kampanja vetämässä

Wolfenstein: The Board Game

on kunnostaunut videopelirintamalla viime aikoina, mutta nyt pelisarja on saamassa myös miniatyyriversion. kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarter -kampanjan avulla.

Videopeleille ominaiseen tapaan vaihtoehtoiseen 1960 maailmaan sijoittuvassa pelissä yhdestä neljään pelaajaa suorittavat salaisia tehtäviä ja päämääräänä on tappaa itse führer. Uudemmista peleistä tuttujen hahmojen lisäksi pelissä nähdään myös alkuperäisistä id Softwaren aikaisten pelien hahmoja kuten Hans Grosse.

Rahoituskampanjassa on alle kaksi viikkoa aikaa ja tavoite on jo ylitetty moninkertaisesti. Nähtäväksi jää miten pelien tuotanto onnistuu lauta- ja miniatyyripelien valmituksessa on parhaillaan isoja viivästyksiä koronaviruksesta johtuen. Lopullisen pelin odotetaan ilmestyvän elokuussa 2021.

Uusi Indiana Jones -peli tuloillaan Bethesdan ja Lucasfilm Gamesin toimesta Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Indiana Jones -peli tuloillaan Bethesdan ja Lucasfilm Gamesin toimesta

Indiana Jones

ja hiljattain vanhan nimensä takaisin valjastanut on julkaisemassa uutta -peliä.

Pelin kehityksestä vastaa ruotsalainen Machine Games, joka on aiemmin tehtaillut Bethesdalle -pelejä. Pelin tuottajana toimii puolestaan Bethesdan Todd Howard. Alustavien tietojen perusteella peli sijoittuisi Vatikaaniin ja vuoteen 1937.

Lucasfilm Games julkaisi Indiana Jones -aiheisia pelejä 80- ja 90-luvun vaihteessa. Näihin kuului mm. .

Vielä ei ole varmaa milloin uusi Indiana Jones -peli ilmestyy tai mille alustoille se julkaistaan.

Nvidian GeForce NOW pulassa – myös Bethesda poisti pelinsä palvelusta Kommentit pois päältä artikkelissa Nvidian GeForce NOW pulassa – myös Bethesda poisti pelinsä palvelusta

Nvidia GeForce NOW

Hiljattain virallisesti julkaistu Nvidian pilvipelipalvelu ajautui ongelmiin kun veti pelinsä pois palvelun valikoimista. Nyt myös on vetänyt omat pelinsä palvelusta lukuunottamatta yhtä -peliä.

Syyksi Activision Blizzardin poisvedolle selvisi myöhemmin, että Nvidialla ei ollut lupaa pitää pelejä valikoimassaan palvelun lähdettyä beta-vaiheesta. Vielä ei ole varmaa onko sama kyseessä Bethesdan tilanteessa, mutta jonkilainen lisensointiongelma on kuitenkin kyseessä.

GeForce Now mahdollistaa jo omistamiesi pelien pelaamisen esim. Steamin tai UPlayn kautta haluamallasi laitteilla kuten heikkotehoisemmilla :illä tai läppäreillä, Mac :llä, -laiteilla ja Nvidian Shield -laitteella.