Wolfenstein: The New Order ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Wolfenstein: The New Order ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Wolfenstein: The New Order

jakaa joulun ajan ilmaiseksi pelejä päivittäin. Seuraavan vuorossa on Wolfenstein: The New Order -toimintapeli.

Alunperin vuonna 2014 ilmestyneessä pelissä yhdistyvät syvä kerronta, ensimmäisen persoonan toiminta sekä seikkailu.

Wolfenstein: The New Order -pelissä pelaajat henkilökohtaiselle tehtävälle ympäri Eurooppaa syökseäkseen alas natsien sotakoneiston. Soluttaudu yhdessä muiden vastarintasotilaiden kanssa vahvasti aseistettuihin laitoksiin, taistele huipputeknisiä legioonia vastaan ja käytä maailman vallanneita superaseita.

on ladattavissa täältä ilmaiseksi :lle Games Storesta tänään klo 18.00 asti.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, 2: Juggernaut Edition, SCUM sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Chernobylite: Enhanced Edition
  • SCUM
  • 2: Juggernaut Edition
  • The Long Dark: Survival Edition
  • Volcanoids
  • SurrounDead

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös Linux ja alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä 5, PlayStation 4, Series X ja S, ja Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi