Mikroblogipalvelu Tumblr siirtyy WordPress-omistajalle Kommentit pois päältä artikkelissa Mikroblogipalvelu Tumblr siirtyy WordPress-omistajalle

Mikroblogipalvelu Tumblr, jonka hinta oli vielä vuonna 2013 1.1 miljardia dollaria on vaihtanut omistajaa. Automattic, joka tunnetaan WordPress -alustan omistajana osti Tumblrin Verizonilta alle kolmella miljoonalla dollarilla. Aikuissisällön kielto, joka herätti runsaasti vastustusta alustan käyttäjien keskuudessa sen tullessa vuosi sitten voimaan ei ole menossa minnekään.

Alusta on kokenut niinä kahtena vuotena, kun se oli Verizonin alla kovia. Alustasta, joka tunnetaan enemmän meemeistään ja pop-kulttuuri-reflektioistaan yritettiin tehdä kaikille sopivaa alustaa, jonka kömpelösti hoidettu mainosmyynti antoi käyttäjilleen lähinnä pilkan aihetta. Aika näyttää mitä Tumblrille on lähivuosina luvassa uuden omistajan päästessä puikkoihin.

Kommentoi

Verizon, Ericsson ja Qualcomm First saavuttivat 5G-verkossa ennätyksellisen nopeuden Kommentit pois päältä artikkelissa Verizon, Ericsson ja Qualcomm First saavuttivat 5G-verkossa ennätyksellisen nopeuden

Mobile Gaming

Yhtiöt jatkavat -teknologian kehitystyötä hyödyntämällä kantoaaltojen yhdistämistä mmWave-taajuusalueella.

Verizon, ja Technologies ovat yhteisessä kehitysprojektissa saavuttaneet -tekniikalla ennätyksellisen 5,06 Gbps:n hetkellisen tiedonsiirtonopeuden. Yhtiöt hyödynsivät langattoman tiedonsiirron suorituskykyä parantavaa kantoaaltojen yhdistämistekniikkaa 5G mmWave-taajuusalueella ja onnistuivat yhdistämään kahdeksan erillistä taajuusaluetta saavuttaen näin useiden gigabittien tiedonsiirtonopeuden.

-tekniikalla on mahdollista saavuttaa jopa 10 Gbps:n tiedonsiirtonopeus ja alle 5 millisekunnin latenssi. 5G voi alueellisesti hallinnoida jopa yli miljoonan laitteen tiedonsiirrosta neliökilometrillä, jolloin tiedonsiirron kokonaismäärä voi olla jopa 10 Tb/s per neliökilometri. yhteistyökumppaneineen pyrkii maksimoimaan kehittyvän -teknologian täyden potentiaalin.

Laboratorioympäristössä suoritetussa huippunopeuskokeilussa hyödynnettiin Radio Systemin -infrastruktuuria sekä 5G-älypuhelinta jäljittelevää testilaitetta, jossa oli kolmannen sukupolven QTM535 mmWave-antennimoduulilla varustettu Qualcomm Snapdragon X60 Modem-RF -järjestelmä.

5,06 Gbps:n nopeus saavutettiin käyttämällä 800 MHz:n taajuutta 28 GHz:n mmWave-taajuusalueella käyttäen 40 MHz:n taajuutta 4G LTE -ankkurina. Tämä taajuusyhdistelmä on saatavilla Radio Systemin kaupallisissa tuotteissa sekä useissa Snapdragon X55 Modem RF -ratkaisua käyttävissä 5G-laitteissa.

Kommentoi