World of Tanks ja Blitz -pelit juhlistavat kiinalaista uuttavuotta erityisillä tapahtumilla Kommentit pois päältä artikkelissa World of Tanks ja Blitz -pelit juhlistavat kiinalaista uuttavuotta erityisillä tapahtumilla

World of Tanks

ja -peleissä tullaan juhlistamaan kiinalaista uuttavuotta ja tulevaa härän vuotta uusilla tapahtumilla.

-pelaajat pääsevät nauttimaan World of Tanks -pelissä Lunar Challenge -tapahtumasta, joka vietetään helmikuun 12.-22. päivä. Luvassa on 10 eri tasoa, joissa jokaisessa omat palkintonsa. Eri tasoisille pelaajille on myös luvassa eri tavat suorittaa haasteita. Palkintona on mm. uusi 122 TM tankki, sekä kiinalaisen uudenvuoden aiheinen tyylittely kaikkiin tankkeihin.

Mobiili- ja -konsolipelaajat pääsevät puolestaan World of Tanks Blitz -pelissä kokemaan Lunar Rising -tapahtuman helmikuun 10.-19. päivä. Luvassa on 9 tasoa ja kiinalaisen uudenvuoden aiheisia keräilypalkintoja. Pelattavissa on myös uusi Operation Lichun -tehtävä.

World of Tanks peli on saatavilla PC:lle ja OSX:lle. World of Tanks Blitz on puolestaan saatavilla ja -mobiililaitteille sekä Nintendo Switch -konsolille, että PC:lle.

World of Tanks ilmestyi myös hiljattain Steam -kauppapaikan valikoimiin.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.