World Of Warcraft Classic pelattavaksi elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa World Of Warcraft Classic pelattavaksi elokuun lopulla

tarjoaa nostalgiaa vanhoille pelaajille tai uutuudenviehätystä uusille pelaajille, kun World Of palaa juurilleen 26./27. päivänä elokuuta. Classic päivittyy pikkuhiljaa lisäten sisältöä ja tarjoten samantyylisen kokemuksen raideille ja loppupeleille, kuin alkuperäinen aikanaan. Classicin on tarkoitus olla samanlainen pelikokemus kuin alunperin oli 15 vuotta sitten, vaikka osaan sisällöstä tulee bugeja ja käyttöä korjaavia päivityksiä.

Alkuperäinen World Of on hyvin erilainen kokemus, kuin lukuisilla lisäosilla laajentunut pelin nykyinen muoto. Esimerkiksi lentäviä ratsuja ei ollut ja ympäri maailmaa kiertely oli suuremmassa osassa seikkailuja suoritellen.

Samoihin aikoihin tulee World Of Warcraftin 15-vuotis juhlapainos keräilijälle, mikä sisältää Ragnaros statuen, Onyx pinin sekä taideprinttejä. Lisäksi pelaajat jotka kirjautuvat Battle Of Azeroth -versioon pelistä juhlavuotistapahtumassa saavat Deathwing-ratsun ja Onyxia-lemmikin suoritettuaan 25 pelaajan raidin World Of Warcraftin komeimpien raidibossien läpi.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, Overwatch sekä EVE: Online.

tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo

Diablo IV

Pitkään odotettua Diablo IV -peliä joudutaan odottamaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt pelin Necromancer -hahmosta on saatu uusi esittelyvideo.

Necromancer on pelin viides ja viimeinen hahmoluokka. Mukana ovat lisäksi Barbarian, Sorceress, Druid sekä Rogue. Pelisarjasta tuttuun tapaan Necromancer herättää henkiin kuolleita vastustajia taistelemaan rinnalleen.

Peli tulee tukemaan ristiinpelaamista ja konsoliversioiden välillä. Mukana on myös ristiineteneminen, eli voit jatkaa hahmosi kehittämistä millä tahansa toisella alustalla. Mukana on myös paikallinen co-op pelitila.

on tulossa ensi vuoden puolella PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi