World of Warcraft: Classic saa Burning Crusade -lisäosan tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa World of Warcraft: Classic saa Burning Crusade -lisäosan tänä vuonna

World of Warcraft: Classic

on saamassa Burning Crusade -lisäosan tänä vuonna. paljasti asian kuluneena viikonloppuna järjestetyssä -tapahtumassa.

Kuten alkuperäisessä vuonna 2007 ilmestyneessä Burning Crusade -lisäosassa, pelaajat pääsevät tutkimaan apokalyptistä Outlandsiä ja sen alueita kuten Hellfire Peninsula ja Zangarmarsh. Tasoraja nousee aiemmasta 60 tasosta 70 tasoon. Luvassa on ajan myötä julkaistavia uusia raideja ja luolastoja.

Burning Crusade -lisäosa ilmestyy World of Warcraft: Classic -peliin tänä vuonna.

Kommentoi

Tuleva Diablo 2 -uusinto tulee hyödyntämään PS5:n DualSense-ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Tuleva Diablo 2 -uusinto tulee hyödyntämään PS5:n DualSense-ominaisuuksia

Diablo II: Resurrected

Paljon huhuiltu Diablo II: Resurrected -uusinto julkistettiin Blizzardin toimesta tovi sitten. Uusinnosta on saatavilla lisää tietoa aina tasaisin väliajoin, ja nyt uutena informaationa on se, että peli aikoo hyödyntää PS5-konsolin DualSense-ominaisuuksia.

Pelin kehittäjät eivät ole selventäneet kovin yksityiskohtaisesti, miten ominaisuuksia aiotaan hyödyntää, mutta esimerkiksi konsolin peliohjainten haptista teknologiaa aiotaan käyttää hyödyksi pelikokemuksessa.

Yksi uusi ominaisuus pelissä on myös esimerkiksi kursorin sisällyttäminen teleporttaamisen helpottamiseksi.

Pelin grafiikat on päivitetty tähän päivään ja se tukee 4K -resoluutiota. Kaikki hahmot, tavarat ja varusteet on myös remasteroitu. Myös pelin Battle.net -moninpelituki on päivitetty.

Diablo II: Resurrected sisältää perus pelin lisäksi Lord of Destruction -lisäosan ja se saapuu :lle sekä aiemmalle ja uudelle konsolisukupolvelle sekä Switchille. Peli tukee myös ristiinetenemistä eri alustojen välillä

Puristeille on luvassa myös valinta, jolla peli muuntuu täysin alkuperäisen näköiseksi.

Diablo II: Resurrected ilmestyy vielä tämän vuoden puolella  ja S,  ja  -konsoleille ja PC:lle.

Kommentoi

Tulevan Diablo IV -pelin Rogue -hahmo sai uuden esittelyvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Diablo IV -pelin Rogue -hahmo sai uuden esittelyvideon

Diablo IV - Rogue

on paljastanut perjantaina ja lauantaina järjestetyssä -tapahtumassa uuden pelihahmon Diablo IV -peliin. Voit katsoa Roguen trailerin alta.

Peliin on aiemmin varmistettu Barbarian, Sorceress ja Druid -pelihahmot. Trailerin lopulla nähdään myös rutkasti pätkiä pelistä, joka on selkeästi edeltäjäänsä synkempi ja raaempi. Alta voit katsoa myös Roguen 7-minuuttisen pelivideon.

Blizzard paljasti samaisessa tapahtumassa myös paljon huhutun Diablo II: Resurrected -uusinnon, josta uutisoimme aiemmin.

Diablo IV julkaistaan Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin virallista julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu.

Kommentoi